Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התאונה התרחשה קצת אחרי תיכון רמלה לוד, בפנייה שמאלה בין הבית ספר לקיוסק שיש שם ליד (למי שבא מכיוון רמלה\כלא איילון לכיוון לוד).

הרכב שנסע לפניי החליט לפנות בפנייה אבל החליט לעשות את זה תוך כדי הקפצת הלב של אמא שלי ,ולפני שהוא פנה (כמובן שעשה זאת בלי איתות) הוא החליט לבצע בלימת חירום באמצע הנתיב , אימי בתגובה הדביקה את הברס לריצפה כדי לא לפגוע בו ,

בינתיים הוא כבר פנה ונעלם , הרכב שהיה מאחורי לא בלם בזמן ונכנס ברכב שלי , הנזק לרכב שלי (מאזדה 3) לא כל כך רציני הטמבון התעקם ואיכשהו אחד הפנסים נשבר , לכרב שהיה מאחורי (שברולט קוואליר אם אני לא טועה)הנזק קצת יותר רציני , לפי המיים שנזלו כניראה הלך הרדיאטור , כריות האוויר נפתחו ונסדקה השמשה , למזלינו לא היו פגיעות פיזיות קשות .

השאלה שלי היא האם יש צורך לחפש את הרכב שבגללו נגרמה התאונה בשביל הביטוח?, הצלחתי לזכור ולהעתיק 5 ספרות ממספר הרישוי שלו , אני זוכר איך נראה הרכב (מיציבושי טנדר ניראלי), ולפי הקללות שקיבלתי משלושה מיושבי הרכב אני מהמר שהם גם גרים בשכונה שאלייה הם נכנסו.

תודה מראש

גד

פורסם

לפי הבנתי גם אם הוא בלם בלימת חירום, בדיוק בשביל זה צריך לשמור מרחק. למרות שיש חוק אאל"ט נגד בלימת חירום בשביל הצחוקים, לדעתי יהיה קשה יותר להוכיח שלמעשה אמך לא אשמה. אבל תחכה למישהו שמבין יותר :x

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אין מה לחפש את הרכב הראשון,אימך שמרה מרחק כחוק,הרכב מאחורה לא שמר מרחק ולכן הוא אשם,על אותו עיקרון אם ילד היה רץ לכביש ,היית מחפש את הילד?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אם כבר,

מי שצריך לחפש ולסגור עניין עם הרכב שבלם שלא לצורך, זה הנהג שפגע בכם מאחור.

בכל מקרה, אם יש לנהג הפוגע ביטוח, אז אתם מכוסים.

מקווה שכולם מרגישים טוב,

דני G.

• תוכן חדש...