Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי להתייעץ איתכם לגביי הכיוון של המערכת שלי כי אין לי מושג בזה..

HU - DEH-P6000UB

מגבר - PHOENIX GOLD - R8.0:4 ד"א זה מגבר טוב?!:|

רמקולים 6X9 - JBL GTO937

סאב ALMANI 300RMS אני מחליף אותו עוד מעט מתלבט בן HED12 לבין אינפיניטי REF1250 תעזרו לי גם בזה..:-)

וזהו סך הכל אני רוצה לכוון את המערכת שישמעו חזק נקי בלי עיוותים ובעיקר את הסאב שיש לי בלאגן רציני איתו אינ רוצה שהוא ירד לתדרים נמוכים וצלילים עמוקים אבל שיהיה גם חזק.. ד"א הוא בתוך תיבה פתוחה..

אה ועוד משהו אחרון תסבירו לי בבקשה איך אני מחבר את הסאב ב2 אום כי המגבר ב2 אום יורד ל400 RMS.. ואם זה מומלץ בכלל.

זהו. תודה רבה לכל העוזרים..:lol:

פורסם

המגבר סבבה לגמרי.

קשה להשיג תוצאה טובה רק מאחוריים וסאב, תנסה לקבוע נקודת חיתוך מהר"ד בין הסאב לרמקולים

ולך על ה HED12, טוב בהרבה מהאינפיניטי הזה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

ניסיתי הבעיה העיקרית שלי זה הכיוון של הסאב גם במערכת וגם במגבר בFREQ על כמה הוא צריך להיות?! לבטל את BASS BOOST???

פורסם

לבטל באסבוסט בימקום להשקיע בסאב תשקיע בקומפוננט לקדימה יש לך סאב עכשיו עם כיוונים נכונים תניב תוצאה יפה עם אתה מאיזור חיפה אני מוכן לעזור לך לכוון את המערכת

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

לפי דעתי את הערוצים שמגבירים עכשיו את ה6X9 תעביר לקומפוננט מקדימה, את ה6X9 תחבר לרדיו דיסק.

עכשיו את הסאב תנסה לחתוך מתדר 85 ומטה, את ה6X9 תכוון על 85 ומעלה.

עכשיו תנמיך את הגיינים [עד הסוף שמאלה], ותגביר את הרדיו דיסק לשלושת רבעי מהווליום האפשרי.

עכשיו תתחיל לסובב את הגיינים בעדינות ימינה לאט עד שאתה שומע עיוותים ברמקולים\סאב, תוריד טיפה את הגיין עד שנעלמים העיוותים וזהו כיוונת את המערכת באופן בסיסי.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

הHED12 במקרה הזה בלי לחשוב בכלל - הצעה אחרת שאני אמליץ עליה בחום יהיה סאב של AA שנקרא אסאסין, רוקפורד P2 או IDQ של אימאג' דיינאמיקס ואם כבר אינפיניטי - אז קאפא - כמו שיש לי בחתימה.

לגבי המגבר - הוא בא מבית טוב זה בטוח, עד כמה הדגם הזה ספציפי טוב אני לא יודע אבל אני בטוח שהמגבר - הוא החוליה החזקה שלך כרגע.

לגבי כיוונים - ח-י-פ-ו-ש - הנושא נטחן דק, דק, דק - רסק עגבניות! קטשופ...

תתחיל מלכבות את כל הLOUD למיניהם, באס בוסטים, תוריד הוספת באס טרבל ומיד לאפס

תתחיל ממערכת שטוחה - תכוון את הגיינים של הרכיבים לפי אחת משתי השיטות הנהוגות - אני בעצמי גם אוהב את השיטה שמרימים את הווליום ברדיו דיסק ל90 אחוז בערך ואז פותחים את המגברים לאט לאט ומורידים כל פעם שיש עיוות.

תחתוך את הסאב על 50 בLPF

תחתוך את הסט הקדמי על 80 בHPF

אם יהיה חסר לך משהו מהסאב תנסה להרים אותו לאזור ה60 אבל אל תעבור את ה80 הסאב כבר פשוט ישמע גרוע וקבור בתא המטען.

תגיע לכוונים ראשוניים של המערכת שלך ותתחיל לקרוא ולעשות שיעורי בית בעזרת החיפוש בפורום...

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...