Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, הרכב שלי הוא סובארו אימפרזה שנת 2007 מנוע 2000 גיר ידני

רציתי לקבל יעוץ ממי שבקיא ומנוסה עם סובארו...

אני לא רוצה להשתגע עם טורבו ולגעת במנוע יותר מדי אבל אני מאמין שיש עוד כמה סוסים פוטנציאלים במנוע (סטנדרטי 160 כ"ס)

מה האפשרויות לגבי ביטול הממיר הקטליטי (שיושב ממש ביציאה מהמנוע) והרכבת סעפת חופשית? (גם מבחינת החיישני חמצן)?

מה האפשרויות לגבי תוכנת ניהול המנוע? (צריבה, עדכון, איך ואיפה)?

WWWRRRXXX! :-P

פורסם

ביטול ממיר יעלה את רמת זיהום האוויר מהרכב ויקשה עלייך לעבור טסטים.

ניהול מנוע ברכב אטמוספרי??? עוד לא יצא לי לראות.

פורסם

קליאו ספורט , - S2000 , Z4 -עוד דוגמאות?

אין קשר בין ניהול מנוע לטורבו.

כמעט כל רכב שיש לו VVT כלשהו או יחס דחיסה גבוה - משתמש בניהול מנוע כדי להוציא את המירב מכל טווח סל"ד

פורסם

באיזה טווח סל''ד חסר לך כוח?וכמה התקציב שלך?,ישור קו,פילטר עם צנרת,חותי הצטה,פלאגים,קאמשפט חם,פורטינג,צנרת פליטה

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

ניתן לשים צ'יפ בעלות של 2000 ש"ח +- שיעלה את ההספק ב5-8 כ"ס בערך.

שווה או לא?

תלוי בך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
קליאו ספורט , - S2000 , Z4 -עוד דוגמאות?

אין קשר בין ניהול מנוע לטורבו.

כמעט כל רכב שיש לו VVT כלשהו או יחס דחיסה גבוה - משתמש בניהול מנוע כדי להוציא את המירב מכל טווח סל"ד

רק שכחת לרשום שזה לא משתלם {לפי דעתי לפחות}

פורסם

אתה טענת שאין דבר כזה ניהול מנוע ברכב שהוא ללא טורבו - ואני טוען שאין קשר בין טורבו לניהול מנוע.

כמעט כל רכב היום הוא בעל מחשב שמנהל את הכל - ברכבי ספורט בעיקר במכוניות עם יחס דחיסה גבוה ו\או VVT זה חובה.

אתה גם לא צודק בעניין "הלא משתלם"-לראייה :

ההבדל בין קליאו 172 ל182 הוא בעיקר תוכנת ניהול מנוע שונה וסעפות שונות ,כלומר השיגו 10 כ"ס אמיתיים לדעתי זה המון - שתיהן ללא טורבו אגב.

פורסם
אתה טענת שאין דבר כזה ניהול מנוע ברכב שהוא ללא טורבו - ואני טוען שאין קשר בין טורבו לניהול מנוע. תבדוק שוב את התגובה שלי, טענתי שלא יצא לי לראות.

כמעט כל רכב היום הוא בעל מחשב שמנהל את הכל - ברכבי ספורט בעיקר במכוניות עם יחס דחיסה גבוה ו\או VVT זה חובה.

אתה גם לא צודק בעניין "הלא משתלם"-לראייה :

ההבדל בין קליאו 172 ל182 הוא בעיקר תוכנת ניהול מנוע שונה וסעפות שונות ,כלומר השיגו 10 כ"ס אמיתיים לדעתי זה המון - שתיהן ללא טורבו אגב. שככת לציין שכך הם יצאו מהמפעל.

יש הרבה סוגים של רכבים אטמוספרים שאתה יכול לשחק במחשב המקורי ולעלות את ההספק.

אבל מפה ועד החלפה לניהול מנוע עצמאי ברכב כמו קליאו ספורט, תגיד מה שתגיד זה לא משתלם תעשה סתם סקר ותראה לי בעלי קליאו שמוכן לעשות את זה.

ניהול מנוע עצמאי סביר יד שנייה, עולה משהו כמו 5K שלא נדבר על חדש.

אני מוכן לספור על יד אחת, את כל מי שיעשה את זה שלא לדבר על מי שיסכים וברגע האמת שיצטרך לשים את הכסף...

כל מה שנאמר זה דעתי האישית, אין לי שום כוונה לפגוע באף אחד גם לא בבעלי הקליאו.

בנוסף אין לי נסיון עם ניהול עצמאי על רכב אטמוספרי, אבל על GT עם ECUTEK יש:wink: יותר נכון היה:cry:.

פורסם

תרכיב קיט יניקה נורמלי שישפר את התגובה.

לא ציינת תקציב...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לפי דעתי כל השקעה מעל כמה אלפי שקלים לא תהיה רציונאלית לאומת השקעה של קצת יותר והחלפת הרכב ל-WRX

המעבר ל-WRX מאימפרזה 2.0 אטמוספרית הוא הגיוני לחלוטין.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

BURZUM ידידי - אימפרזה 2 ליטר זה רכב שלרוב תקנה משפחה ממוצעת שרוצה קצת יותר, כמו מאזדה 3 ספיריט ופוקוס 2 ליטר, כך שלדעתי ההצעה שלך לרכב בעל תגובות אלימות וצריכת דלק שלא מביישת האמר כמו WRX לא רלוונטית, מבלי לדעת מי הוא כותב השרשור אני מעריך שהוא נהג שרוצה קצת לשפר את הרכב המשפחתי, לגיטימי.

משה

פורסם

פילטר

צ'יפ

מערכת פליטה מלאה ספורטיבית (כולל סעפת)

יותר מזה לא הייתי משקיע ברכב הזה, כמובן כדאי לבדוק כמה כל אחד אפקטיבי על המנוע הזה.

אולי סט בולמי ספורטיבי יותר שישפר את ההתנהגות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
ביטול ממיר יעלה את רמת זיהום האוויר מהרכב ויקשה עלייך לעבור טסטים.

כל רכב היום הוא עם ניהול מנוע, איזה היום כבר משנת 2000 כל רכב עם ניהול מנוע

פורסם

קודם כל יישור קו וצמיגים טובים

אחר כך תתחיל לשפר

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...