Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי אוטו חדש מסוג סובארו בי4, משנת 2005.

לצערי גיליתי כי המערכת המובנית אינה קוראת קבצים מסוג MP3.

באותה המכונית, מדגמים חדשים יותר, המערכת המובנית כן יודעת לקרוא קבצים שכאלה.

שאלתי במוסך, והם אמרו שאי אפשר לשים מערכת מהדגם החדש במקום המערכת הישנה (האם זה נכון?).

האם יש דרך להוסיף איזשהו רכיב, או משהו כזה, כך שהמערכת "תלמד" לקרוא גם קבצי MP3?

תודה.

פורסם

יש שתי אפשרויות שעולות לי עכשיו..

1.אם יש לך אייפוד או מכשיר MP3 אחר יש כבל שמחברים למצית או לחיבור החשמל באוטו(אצלנו בB4 זה במשענת בין המושבים הקדמיים) ומתחבר גם למכשיר וזה בעצם משתלט על תחנה ברדיו (כתוב על הכבל-הכבל כולל צג) ודרך התחנה הזאת שומעים מוזיקה מהMP3.

2.לקנות CD צ'יינג'ר חיצוני שבד"כ נמצא בתא מטען ומחובר לרדיו הנמצא ברכב והוא קורא את הדיסקים במקום הרדיו המקורי.

תלך לחנות שמתמחה באודיו ומערכות ותשאל שם ניראה לי הם יציעו לך עוד כמה דרכים טובות ובטוחות לעשות את זה.

פורסם

אני יודע שבדגמים החדשים יותר יש יציאת AUX אם גם אצלך זה ככה חבר לשם נגן חיצוני-mp3 אייפוד או כל דבר אחר....

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

• תוכן חדש...