Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שממש לא בסדר מצעד ההנהלה פה לא לאפשר לפרסם את מפגשי צפון כי זכותה של כול הקהילה להפגש ולפרסם את המפגש שלה בפורום נטרלי כמו קראזפורום ואם מספר אנשים חושבים שהקהילה בצפון מזלזלת באנשי המרכז אז הם באמת טועים ואני לא חושב שזה הוגן למחוק לי את הודעת המפגש כי יש לנו בצפון קהילה גדולה.

אני חושב שבגלל קומץ של אנשים שמסוכסכים או מעוצבנים על אנשים בצפון ואו על אנשים במרכז לא צריכה קהילה שלמה לסבול או לא לקבל במה בפורום.

הרי אחרי הכול אף אחד לא רוצה שתשאר רק קהילה אחת .

ואם משהו מרגיש פוגע ולא מרגיש שיש פה צדק מוזמן להביע את הדעה שלו כאן בשירשור.

** אני כותב את זה בגלל שנמחקו לי את ההודעה על המפגש ביום שישי הקרוב

אדי.

פורסם

אומנם אני לא גר בצפון אבל אם אני לא טועה הם דיברו על זה שאין הענות למפגשי צפון (זה אומר שאין אנשים)

פורסם

אין הענות? יש בצפון מלא אנשים שניפגשים כול חודש במתחם שופרסל תל חנן נשר קרוב ל5שנים.

אם לא הגיעו אנשים למפגש המאורגן אז זו לא סיבה לחסום את מפגשי צפון כי אנשים לא אשמים פשוט התיזמון כניראה לא היה מתאים לכולם.

פורסם

+1

מסכים עם אדי, כבר כמה פעמים ששמעתי, ואף הוזמנתי אל המפגשים האלו שנערכים בנשר.

~ COMP-morel maximo 6.5 SUB-helix db 12 AMP-helix db four H.U-alpine bt177

פורסם

אני במפגש הקודם הייתי שאדי ארגן והיה לפחות 30 מכוניות ועוד הלכתי מוקדם!

אין כזה דבר אין הענות!

דרך המחשב אתה בטוח לא יכול לדעת את זה,

אם תבוא תראה שיש הענות!

אני באמת לא מבין למה היה צריך לסגור את ההודעה הזו!?

פורסם

אני לא זוכר כבר מתי היתה הפעם האחרונה שראיתי ת'רד של מפגש צפון שהיו בו הרבה אנשים.

מתי המפגשים האלה מתרחשים? כל שישי-שבת ראשון בחודש? שני בחודש?...

אני לא מצפה מחברי צפון שיבואו למפגשי מרכז למרות שפה ושם רואים חברי צפון במפגשי מרכז כמו שאני לא מצפה שחברי מרכז יסעו צפונה - זה באמת מרחק גדול בשביל אנשים ודלק היום לא זול.

אבל אם מקיימים מפגש איחוד - ויש היענות אפסית מקרב חברי הצפון - זה מעליב.

חברי מרכז לא היו חסרים בת'רד האחרון של נסיון ביצוע מפגש איחוד נוסף - הקודם היה יוצא מן הכלל לדעתי, חבל.

מה הבעיה פה בדיוק? המיקום של מפגשי צפרכז לא טוב? לא מספיק קרוב לצפון? - איפה הבעיה?

אם מחקו את הת'רד שלך של מפגש צפון - באמת סיבה טובה לנהל שיחה פרטית עם המנהלים כי זה נשמע לי מוזר מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני חושב שממש לא בסדר מצעד ההנהלה פה לא לאפשר לפרסם את מפגשי צפון כי זכותה של כול הקהילה להפגש ולפרסם את המפגש שלה בפורום נטרלי כמו קראזפורום ואם מספר אנשים חושבים שהקהילה בצפון מזלזלת באנשי המרכז אז הם באמת טועים ואני לא חושב שזה הוגן למחוק לי את הודעת המפגש כי יש לנו בצפון קהילה גדולה.

אני חושב שבגלל קומץ של אנשים שמסוכסכים או מעוצבנים על אנשים בצפון ואו על אנשים במרכז לא צריכה קהילה שלמה לסבול או לא לקבל במה בפורום.

הרי אחרי הכול אף אחד לא רוצה שתשאר רק קהילה אחת .

ואם משהו מרגיש פוגע ולא מרגיש שיש פה צדק מוזמן להביע את הדעה שלו כאן בשירשור.

** אני כותב את זה בגלל שנמחקו לי את ההודעה על המפגש ביום שישי הקרוב

אדי.

חשבתי אם למחוק את השרשור, והחלטתי שלא. על אף ההתכתבויות שלנו בה"פ תקבל שוב את אותו המסר גם בפומבי.

לי אישית (ולא רק לי, אני בטוח שעוד כמה יגיבו) נשבר הז*ן ממשחקי האגו ומהתופסת שאנשי הצפון (שאגב, אין הרבה כאלה בניגוד למה שאתה אומר) מנהלים על גבי CF.

מפגשים מחתרתיים, לכלוכים בפורום ה"צפוני", תיאום עמדות דרך שימוש בהודעות הפרטיות, נמאס לי.

אני לא מבין איך יום (!) אחרי שכמעט 40 חבר'ה מהמרכז (ודרומה ומזרחה) היו צריכים להגיע לנתניה כדי להיפגש עם הצפוניים יש לך בכלל את החוצפה לפתוח שרשור צפון. רק שני צפוניים (!!!) הגיבו בשרשור צפרכז האחרון ואמרו שיגיעו, איפה היו כולם? בשביל מי עושים את מפגשי צפרכז? בשביל המרכז? לא נראה לי.

המינימום שאנשים מהצפון יכלו לעשות זה לרשום שהם לא יכולים להגיע או להציע תאריך אחר, אבל כזה זלזול זה באמת עובר כל גבול.

באמת שחלאס. לא רוצים אז לא צריך.

גיבשנו החלטה שכרגע אנחנו לא נותנים גב למפגשי צפון. יש עוד פורומים בהם אפשר להתארגן על מפגשים כאלה. לא בבית ספרנו.

איתמר.

מי שיש לו עוד דברים להוסיף מוזמן לעשות זאת כאן, בלי לרדת לפסים אישיים ושמירה על כבוד הדדי. ברגע שהת'רד הזה יגלוש אל מעבר לגבולות הטעם הטוב הוא יינעל.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה לא רוצים? אתה מפגשים שחברי פורום מרכז מחליטים שנוח להם לעשות אותם בלי להתיעץ עם חברי פורום צפון? מי ממכם בכלל פעם הגיע למפגש צפון אפילו פעם אחת (אדי באת פעם אחת במשך 5 שנים) אז על איזה ליכלוכים ואגו אתם מדברים?

עכשיו אתם הם אלה עם האגו שמוחקים את ההודעה של המפגש.

גיבשתם החלטה? עם מי גיבשתם אותה? עם הצפונים גם? שאלת את עצמך פעם למה מליון צפונים לא מגיבים במשירשור? כול זה בגלל "האגו" שלהם?

אנשים לא הגיעו כי לא היה להם נוח ואנשים לא כתוב כי הרי זה כבר נאמר אז שתאריכים והשעה לא נוחים .

אין שום מפגשי מחתרת בצפון ואין שום לכלוכים ושום משחקי אגו.

אם אנשים לא הגיעו למפגש המרכז המאוחד זה עדיין לא מקנה לכם המנהלים לא לפרסם מפגשי צפון כי יש מליון אנשים שלא קשורים לזה ולא צריכים לסבול.

במיוחד בפורום הזה.

ואם אתם עושים את זה אתם הופכים את הפורום הזה לפורום "מרכז".

**** אם יש קומץ אנשים שיש לכם בעיות לא צריכים לסבול כולם ועונש קוליקטיבי פה ממש לא במקום

פורסם

לא מסכים איתך אדי - הייתי בכל מפגשי הצפרכז שהיתקימו וחוץ מהמפגש הראשון במפגשים האחרים כמות אנשי הצפון היתה קטנה יחסית לכמות אנשי המרכז . אז מה תמיד לא נוח לכם אם התאריך שנקבע :?:

דבר שני אם המנהלים בחרו למחוק לך את ההודעה על מפגש צפון בכל מקרה זו זכותו - זה לא פורום ציבורי :-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

באתי המון פעמים למפגש צפון!

כל פעם שבאתי הרגשתי כאילו שאני מפריע ל"מפגשאדי" שכאלה ובסוף החלטתי שאין טעם יותר לבוא.

אל תשכח אדי שאתם הצפוניים כל כך ביקשתם שיהיו מפגשים בין המרכז לצפון כדי שתכלו להגיע ועושים מפגש כזה בשבילכם

ובסוף אף אחד גם לא מוציא ציוץ!

אז לא נראה לי נורא בכלל אם הפורום יהפוך ל"מרכז" כי גם ככה אתם לא משתטפים במיוחד ויש לכם שם איזה חבורה קטנה

מגובשת כזאת של "חבורת אדי".

תתכתבו במייל או תדברו בטלפון.

יום טוב! :-D

פורסם

עידן אם הייתה בא ולא היית מדבר עם אף אחד לא מנסה להכיר אף אחד אז צר לי מאוד אני לא יכול לעזור לך.

אנחנו חבורה מאוד מגובשת ולא "חבורת אדי"

שאל את מקס(מקסקומה) שמגיע קבוע למפגשים שלנו.

אם כמה חברי פורום מרכז ראו 4 אנשים שהגיעו מהצפון בשעת קיום מפגש שנוחה אך ורק לחברי פורום מרכז ולא לחברי פורום צפון זה כלל לא מדד.

לצפון יש מפגשים גדולים ומצויינים ואני מבקש מאנשים שלא היו בהם לא להגיב סתם.

*** ואם אנחנו מדברים על מפגשי מחתרת אלה היו קיימים במרכז.

פורסם

לתאם? מה לתאם? שכבר חודשיים יש בדביק תאריכי מפגשים? מה יש לתאם כאן? מה הבעייה עם השעה? לאנשים במרכז נוח יום שבת ולאנשים מ"מדינת הצפון" זה לא נוח? בחיאת.

שאלת מי מהמרכז הגיע למפגש צפון? לא רלוונטי, הרבה מרכזניקים היו בלפחות מפגש צפון אחד. דוגמאות? אני, עופר, ניר, אריק, איציק, אליקו, רוני ואני בטוח שלעוד כמה יצא להגיע למפגש או שניים.

אנחנו לא מכריחים אף אחד להגיע למפגשים, אבל ברגע שיש חוסר הענות גורף (למעט שני אלה שהגיבו ואמיר שאמר שהוא לא בא) אז זה גובל בחוצפה, להטריח 40 איש כדי להיפגש במקום בשביל הצד השני ושמהצד השני אף אחד לא טורח לבוא.

אין כאן שום עונש קולקטיבי, קיבלנו החלטה שכרגע אנחנו לא מוכנים לתת יד למפגשי צפון וזהו. תאמין לי שחוץ מהמפגש האחרון יש לנו עוד כמה סיבות להצדקת המהלך שהחלטנו עליו, זה פשוט היה הקש ששבר את גב הגמל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שוב את התאריכים החלטת לבד בלי שום תיאום איתנו ואני גם ציינתי לך את זה בשירשור שפתחת.

אתם בוחרים לא "לתת" זו זכותכם אבל להעניש את כולם אני חושב שזה לא צודק.

פורסם

אני אתרום את השנקל שלי, בתקווה שלא יתפתח כאן משהו מכוער.

אני בהחלט מבין את ההרגשה שנוצרה בעקבות חוסר ההענות למפגש צפרכז ואני גם שותף לה במידת מה.

זה לא מפגש שאורגן מהיום למחר והיה מספיק זמן לכל החבר'ה מהצפון להודיע שהם לא יכולים להגיע, או לבקש לקבוע מועד אחר.

מצד שני אני לא חושב שצריך 'לא לתת גב למפגשי צפון' או לצאת כאן בהצהרות 'מלחמתיות'.

דבר כזה רק יביא ליותר ריחוק בין 'המחנות' (אין לי מושג לגבי מה קורה כאן מאחורי הקלעים - ולמען האמת הייתי מעדיף שלא לדעת בכלל מהעניין - אבל נראה לי שאפשר לסמוך על מה שאיתמר כותב).

כל צפוני שבמקרה נרשם היום לפורום והתחיל לקרוא בו, יחשוב בוודאי פעמיים אם כדאי לו להיות חלק מהקהילה הזו, אחרי היתקלות בשרשור הזה.

בסך הכל אני חושב שרוב האנשים כאן בפורום הם אנשים טובים ונטולי אינטרסים.

אנחנו כאן בגלל אהבה לתחביב מסויים וחבל לפסול איזור גיאוגרפי שלם בגלל כמה חילוקי דעות.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

אני מסכים שיש פה דברים שהם לא בסדר אבל לבטל את פירסום זה מהלך מאוד קיצוני ולא צודק מצעד האנשים שלא מעורבים בדבר

אפילו אני כזה כי אני תמיד מגיע ומי שלא ראה הייתי גם במפגש מרכז לפני חודש וגם במפגש המאורגנים אבל הפעם עבדתי ולא יכלתי לבוא כי לי הם חשובים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...