Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

קודם כל ממש טוב לחזור !!

הצבא פשוט ניתק אותי מכל מערכת שהייתה לי אי פעם ועכשיו אני חוזר שוב לעניינים וכיף לחזור לפורום ולאנשים :-) !

אז ככה למי שזוכר את הבניות שעשיתי בעגלה הישנה ולמי שרוצה להיזכר הנה התמונות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=142786

וכמו שאתם יודעים עם הזמן דברים מתיישנים ולכן בא לי לחדש קצת את הלוק לא למשהו קיצוני פשוט לשפר ואני אפרט:

על הקורות ברכב הדבקתי עם דבק מגע את הבד שהיה לי ועכשיו כמו שאתם יודעים השמש לא עושה לדבק מגע טוב ועם הזמן ההדבקה התבלאה ולא מעט.

וממש עוד היום אני מתכוון לקנות בד סקאי שחור חדש כדי להכין את הקורה מחדש (אם אתם מכירים חומר עדיף יותר אשמח אם תיידעו אותי לגביו).

ובדרך אגב עם הזמן רכשתי קצת ניסיון בתפירה על מכונת תפירה רגילה וחשבתי לעשות מין שרוול ולהדק אותו מאחורה בעזרת עוד תפירה וזה כמובן בתוספת לדבק מגע.

ואני פונה אליכם כי אתם בעלי הידע.

האם יש לכם רעיונות או פתרון לבעיה שלי ?

ומהי הדרך שאני אוכל לעשות זאת ביעילות הכי גבוהה ?

תודה רבה לכם,

רועי .א

פורסם

lanosforce תודה רבה !

השאלה שלי היא שונה, היא לא מתמקדת באיזה סוג של דבק מגע להשתמש אלא באיזה אופן לתפור את היריעה על הקורה שהיא מפלסטיק האם בצורת גרב או האם בצורה פתוחה זאת אומרת לפרוש את היריעה ומאחור לעבור על כל אורך הקורה.

זאתי אומנם שאלה פשוטה אך אני מעדיף לשאול מכיוון שבפעם האחרונה שעשיתי את זה זה היה נראה פשוט גם כן

קניתי דבק מגע הדבקתי וזה היה נראה מצויין אפשר לראות בתמונות

רק כאשר הזמן עבר הבנתי שהעבודה שעשיתי היא לא הייתה מקצועית ולא חשבתי לעומק ולכן לכל מי שעושה את זה אחרי אני לא ממליץ עם דבק מגע מכיוון שהקורות חשופות לשמש וזה נדבק פחות טוב על פלסטיק מאשר על עץ.

תודה רבה,

רועי .א

פורסם

אתה מרפד קורה שטוחה? או שעשית שם בניה לטוויטר והצורה מאוד בולטת - לא קצת אלא מאוד.

כי אם כן - אז אתה צריך קודם כל לגזור נגזרת של הקורה ולתפור את כל החלקים ככה שיהיה לך בעצם כיסוי לקורה, אחרת יהיו לך קפלים בעבודה שלך.

תדביק בעזרת ספריי דבק ואחרי זה תיתן כמה תפרים מאחורה במקומות קריטיים בכדי שההדבקה תחזיק ולא תשתחרר.

הכל תלוי כמובן בקורה עצמה ובמה שמחזיק אותה למרכב הרכב - יש קורות שהגומיה של החלון תופסת לכל אורכן את הקורה ואז יש לך צרה אחת פחות...

אפשרות נוספת היא כמו שאני עשיתי את הכיסויים לפודים שלי בת'רד של המערכת החדשה - אולי כדאי שתביט שם (ת'רד עם כותרת יריית הפתיחה...) במקום להדביק אני פשוט שרכתי את הכיסויים לפודים - עשיתי חורים במרחקים שווים עם דרמל (מקדחה ידנית לצורך העניין עם מקדח מילימטר) ושרכתי את הריפוד של הפודים לדפנות של הפוד וזה יצא יפה מאוד סה"כ... זה גם נותן תוצאה סופית של עבודת יד שהיא יפה מאוד בעיניי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...