Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עם 6 מושבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

אנחנו זוג עם 4 ילדים (קטנים וחמודים), מעוניין ברכב עם 6 מקומות. בגבול מחיר של 80,0000 ש"ח.

זו בעיה :cry: כיון שאני מעדיף שלא לקנות מיניואן שהוצאותיו יקרות (נפח מנוע גדול, דלק, טיפולים). לגבי המולטיפלה של פיאט הבעיה שהוא ידני וכן קשה למצוא אחד במצב טוב. ובכלל אני מעדיף יפניות (מה שכמובן מוציא את הפיזו' 307 מכלל אפשרות).

האם יש סטיישנים שאפשר לדחוס בהם ילד מאחורה. בעבר היה את הסוברו סטיישן האגדי, היום כל הסטיישנים נראים לי קטנים. ובכלל האם זה בטיחותי וחוקי להוסיף מושב בסטישן?

אודה מאוד לעזרתכם.

פורסם

לא חוקי להוסיף מושבים ברכב שנמכר כחדש עם 5 מקומות ישיבה.

רק מה שהיה מקורי עם 7 מקומות - חוקי.

למאזדה 626 סטיישן היו 7 מקומות ישיבה,

קאיה קלרוס סטיישן (לא יפנית, קוריאנית)

אפשרויות נוספות לרכב יפני :

הונדה סטרים,

אולי תצליח למצוא טויוטה אוונסיס וורסו.

נמכרו כבודדות גם טויוטה קורולה וורסו

אם תוסיף לתקציב, מאזדה 5 תהיה אפשרות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה המחכימה,

אני מכיר סוברו לגאסי סטישן עם תוספת מקומות מאחורה וכן פיאט סטיישן, אמרו לי שהן עוברות טסט וגם עוברות בשלום ביקורת של המשטרה כיון שלכל ילד יש מושב עם חגורת בטיחות.

חוקי לגמרי או לא, האם זה בטיחותי שילד יושב באופן כזה כנגד כיוון הנסיעה עם חגורת בטיחות?

:lol:

פורסם

בתאונה חזיתית זה די בטיחותי, אבל אם מישהו נכנס בך מאחורה זה מאוד לא בטיחותי. ההדף של המכה מושך את הילד לכיוון החלק האחורי של הרכב. הוא עלול לחטוף את הפגיעה ישירות לפנים. מאחור אין כריות אויר! דרך אגב, הפיאט מראה סטיישן זה רכב ישן יחסית ונדיר והוא זול בהרבה מהתקציב שלך. בכלל, זה רכב בלי שוק.

פורסם

יש את ה940 סטיישן עם 7 מקומות אבל יוצר רק עד 1998.

למה בעצם אתה פוסל מיניוואן בגלל הוצאות?

ההוצאות על מיניוואן הן לא כלכך גבוהות כמו שמרבים לחשוב,

לי היתה MPV של מאזדה, היא היתה עושה 1-7 בעיר, 1-8 מעורב ו 1-10 במהיר.

בהנחה שרכב אחר שמספיק ל 6 אנשים לא יעשה יותר מ 1-10 ואני אופטימי אז מדובר על הפרש של 3000 ש"ח לשנה על נסיעה של 20 אלף ק"מ.

אל תשכח שילדים קטנים (אני מניח שאתה יודע) צריכים מקום גם ל עגלה\אופניים\סבתא דבר שלא יתאפשר לך ברכב יותר קטן.

הביטוח אינו יקר משמעותית והטיפולים מעט יותר יקרים.

מצד שני לא היית רוצה לקחת את הסיכון שכל תאונת חזית אחור תסכן את חיי ילדיך ובמיניוואן הסכנה הזו פוחתת משמעותית עקב העובדה שהרכב גבוה יותר בכ 20 ס"מ משאר הרכבים.

בקיצור אם יש לך את האפשרות לממן את זה הייתי חוזר לשקול מיניוואן.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

לפי דעתי פיג'ו 307 SW תהיה הבחירה המושלמת.

רכב מפנק, בטיחותי, יציב, ששומר על ערכו בצורה טובה יחסית.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

• תוכן חדש...