Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

peugeot 407

msigal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא יכול להפנות אותי לאתר עם סקירה של ה-407 החדשה? הרכב אמור להגיע לקראת הקיץ לארץ, ונראה חלופה טובה לגרמניות. תודה

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הרכב עוד לא יצא, אף אחד עוד לא נהג עליו ככה ש... תמתין.

בחלק מהתמונות הוא נראה יפה (לדעתי כמובן) האחרות פחות.

גיא.

פורסם

גיא.

למיטב ידיעתי, כבר נעשו עליו נסיעות ראשוניות בחו"ל (הרכב אמור להחשף רשמית בעוד כחודש ומחצה). תודה על ההפניה, אולי מישהוא מכיר גם אתרים בחו"ל עם סקירות על ה-407? (אני קורא גם אנגלית. לא מבין, אבל קורא... :lol: )

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

גיא.

למיטב ידיעתי, כבר נעשו עליו נסיעות ראשוניות בחו"ל (הרכב אמור להחשף רשמית בעוד כחודש ומחצה). תודה על ההפניה, אולי מישהוא מכיר גם אתרים בחו"ל עם סקירות על ה-407? (אני קורא גם אנגלית. לא מבין, אבל קורא... :lol: )

הרכב אמור להחשף בעוד פחות מחודש בתערוכת ג'נבה..

מה גם שחודש אחרי זה הוא יגיע לארץ לתערוכה אוטומוטור :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

גיא.

אם יש משהו שבו אני יכול להחמיא ללובינסקי זה שלעומת יתר היבואנים כמעט ישר אחרי שיוצא דגם חדש אז הוא מגיע ארצה.

פורסם

גיא.

אם יש משהו שבו אני יכול להחמיא ללובינסקי זה שלעומת יתר היבואנים כמעט ישר אחרי שיוצא דגם חדש אז הוא מגיע ארצה.

פז'ו 206 RC אומר לך משהו? :?

אמרו שתגיע בספטמבר 2003 - והיא עדיין לא נחתה בארץ..

בכל מקרה זה דיי נכון - הוא הדגמים באופן כללי הוא מביא יחסית מהר..

ה307cc הגיעה בצורה ממש מהירה לארץ..

היא הגיעה לארץ לפני שהגיעה לכל אירופה.. :wink:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אבל למה בפורום ייעוץ לרכישת רכב?

כי אם עד הקיץ אני לא אמכור את הסיטרואן C5 V6 שלי, ככל הנראה הוא יעבור לרשות הטרייד-אין של לובניסקי בתמורה ל-407 חדשה. אוי וייז מיר....

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה עם ה 407 קופה? זה חייב להיות משהו טוב... 8)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...