Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב מביא לאוטו שלי (PUNTO HGT) אנג'ל אייז מאיביי, עכשיו כמו שכולם יודעים אנג'ל אייז הולך כמעט תמיד עם קסנון.

למרות הכל הבנתי שקסנון לא חוקי, האם יש דרך כלשהיא לסדר קסנון חוקי? שמעתי על רפלקטור או משהו כזה?

נניח ואין שום דרך לשים קסנון חוקי, עד כמה שאני יודע אפשר לשים אור צהוב או אור לבן ע"פ החוק, כשאומרים אור לבן, למה הכוונה? למנורות מסויימות? או קסנון בגוון מסויים?

וכל מי ששם קיט קסנון באוטו, כמה זמן אתם כבר מחזיקים ללא הורדה מהכביש? בעצירות של שוטרים שיגרתיות אמרו לכם משהו?

תודה לעוזרים :-)

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

Guest American V12
פורסם

יש,

אתה לא רוצה שתפסו אותך,

תרכוש קסנון 3000K או 4000K,

הקיטיים שמוכרים בארץ, הם 6000K / 8000K שהם כחולים לבנים ומושכים שוטרים,

מביאים דווקא את אילו בגלל הגוון אור, אנשים אוהבים אותם,

אבל ה 3000 קלווין או 4000 קלווין הרבה יותר יעילים ויש להם אור צהוב רגיל, עם כול התכונות של נורת פריקה, עוצמת אור גבוהה במיוחד.

• תוכן חדש...