Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל החברים המתלהמים

שמענו גירסת נהג אחד למקרה

לא שמענו את גירסת הנהג השני למקרה

ייתכן וכאשר נשמע אותה נחשוב שהיינו בשתי תאונות שונות.

ואני אשאל מספר שאלות

מאיפוא הגיע המגנום , לאן הוא רצה להסתבובב עם מדובר בכביש חד סטרי שהיה עליו לנסוע אחרונית.

עם הוא בא מהכביש שאליו רצית לפנות ברוורס וגלשת קצת מעבר לפינה ונפגעת מוו הגרירה של המגנום שהוא מותקן באמצע החלק האחורי ביותר ממטר מהתחלת המכונית שלך אז הגלישה שלך היא 2-3 מטר מהפינה/תמרור עצור.

"גירסת הנהג השני " שתיים ממספר אפשרויות.

עמדתי לתומי ברמזור. לפתע מכונית שניסתה להידחף לנתיב שלי מצד שמאל שברה ימינה ונכנסה לי בפינה השמאלית של הטמבון האחורי. טמבון ברזל בריא. יצאתי החוצה הנהג הפוגע התנצל, לי כמובן לא נגרם כל נזק , ולכן נסענו איש איש לדרכו מבלי להחליף פרטים בכלל. אחרי כמה מאות מטרים הוא אותת לי לעצור. עצרתי בצד החלפנו פרטים , והוא אמר לי "יאללה אני מה זה מפחד מהתגובה של אבא שלי שיראה את הנזק שעשיתי לו באוטו". לא שיערתי שהוא יהפוך כך את הדברים ביחוד שהוא חבר טוב של הבן שלי.

אני עומד בכביש.

לפתע בא רכב פנה לכביש בו הייתי מבלי לעצור בשלט עצור שיש לו . מולו הגיע אוטבוס וכדי למנוע תאונה הוא חתך ימינה ונכנס לי... שאר הספור כמו בגירסה הראשונה..

וכדי שדברים לא יובנו כהלכה. אינני אומר שהמקרה לא קרה בדיוק כמו שהוא מספר , אבל לכל סיפור יש שני צדדים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

נראה שביהמ"ש לתביעות קטנות הוא ידידך הטוב.

אינך זקוק לעו"ד למקרה שקל להוכיח אותו כמו במקרה זה. אם הוא ממשיך לעשות עליך שרירים, תבע אותו בתביעות קטנות, ותן לו לעשות פליק פלאק בניסיונות שכנוע מול השופט. אל תשכח לפרסם לאיזה תאריך נקבע המשפט - אם יהיה לי זמן, אין מצב שאפספס הצגה כזאת :)

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה לכל התומכים , אני הולך להפגש עם הבחור עוד מאט ואני אעדכן בהמשך מה נסגר.

ישה, אני אסביר קצת יותר שתבין. אני עמדתי בצומת T בשלט עצור, גלשתי קצת כי אין שדה ראיה בקו העצירה, אחרי הגלישה נעצרתי שוב והסתכלתי לצדדים ראיתי את הטנדר בא אליי ברוורס במהירות דיי רבה.

צפצפתי לו איזה 2 שניות לא שמע ובום נכנס בי. התכנון של הנהג היה להכנס לצומת שלי ברוורס מצד ימין של הכביש ואז לסתובב לצד שמאל ולהמשיך הלאה.

החלק שנפגע אצלו זה אחורי האוטו צד שמאל שאצלו היה מגן ברזל.

צרפתי תמונה של מגנום שמצאתי ב יד 2 של החלק שנכנס לי באוטו.

e1_2_3_53660_20090526100513.jpg

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

האמן לי שהבנתי את סיפורך היטב . הבאתי לך שתי גרסאות כיצד זה קרה לפי דעת הנהג הפוגע.

מההודעה הראשונה אפשר היה להבין כי נפגעת מהוו גרירה עצמו ולא מהפינה של הטמבון השמאלי.

כשתקרא את שתי האפשרויות שהבאתי לך + הפינה של הטמבון שממנו נפגעת תראה שהגרסא שלו רק מתחזקת.

וכדי שלא תצא "מבואס " אני לא אומר שהגירסא שלך לא נכונה. ואם זה מה שקרה באמת אני מקווה שהנהג השני הוא לא זבל וישלם את הנזק שהוא גרם.

רק שתבין דבר שאולי גם אחרים לא כולם מבינים.

שופט שומע שתי גרסאות שלך ושל הנהג השני ( אם אין עדים אחרים ) . התמונות שהבאת תומכות בגירסתו כמו בגירסתך. ועל סמך זה צריך להחליט.

גירסתך לא עדיפה על גירסתו.

כך גם תראה פגיעה של מכונית שסוטה מנתיבה במהירות איטית כאשר היא פוגעת בקצה טמבון ברזל אימתני של רכב שהוא בעצירה מוחלטת

חג שמח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...