Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חניה נגד כיוון התנועה

mayrun
שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קיים דבר כזה?

כן, מה שאתם חושבים זה בדיוק מה שהעלתי על דעתי כשחזרתי לאוטו אחרי יום עבודה מעייף ומפרך וראיתי דף קטן מבצבץ לו על הויישר.

מלבד כמויות אינסופיות של כתב בלתי קריא, הדוח גם מספר שעברתי על סעיף 72א' וסכום הקנס הוא "10.0 ש"ח" או בכתב "מאה ש"ח".

מסתבר שהפתיש של אדון שוטר שכונתי זה הוא לחלק דו"חות חניה לאנשים שחונים נגד כיוון התנועה.

מכיוון שמדובר על עברת תנועה ראשונה, האם אני אוכל לבטל את הדו"ח הנ"ל? האם הוא כולל נקודות?

כמו כן, האם עצם העובדה שישנה טעות בסכום (כתוב 10.0 ש"ח) או בתאריך בלתי קריא (נראה כמו 21/05/09) עוזרת לי במשהו?

מי יתן ולא תתקלו בשוטר זה בחייכם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

מקומות אסורים

בעצירה,

בהעמדה ובחניה

תק' (מס' 9)

תש"ל–1970

תק' (מס' 2)

תשל"א–1971

תק' (מס' 4)

תשמ"א–1981

72. (א) לא יעצור אדם רכב, לא יעמידנו, לא יחנהו ולא ישאירנו עומד, כולו או חלק ממנו, באחד המקומות המנויים להלן, אלא לשם מניעת תאונה או לשם מילוי אחרי הוראה מהוראות תקנות אלה או אם סומן בתמרור אחרת; ואלה המקומות:

(1) בצד שמאל של הדרך אלא אם הכביש הוא חד-סטרי, או בניגוד לכיוון הנסיעה; לענין תקנת משנה זו לא יראו ככביש חד-סטרי כביש שהוא חלק מדרך המחולקת על ידי שטח הפרדה;

מסתבר שקיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה סמל הסעיף שכתוב לך בדוח?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן מירן.

אם הרכב לא רשום על שמך, והוא רשום על מישהו שיש לו כבר עבירות בשנתיים האחרונות, שלם את הדוח וזהו. יש לך אימפרזהGT, שמור את האזהרות לדברים יותר רציניים. אתה תצטרך אותן.

אם הרכב רשום על שמך - נסה להעביר את הדוח למישהו שיש לו כבר עבירות בשנתיים האחרונות.

ואם אין אחד כזה - אתה יכול להמיר אותו באזהרה אם יש לך עבר נקי. אבל באסה להמיר דוח של 100 שקל. (למען האמת גם אני המרתי דוח כזה באזהרה, עברתי באדום כהולך רגל).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים חברים, זאת לא עבירת תנועה, קיבלת דו"ח חנייה מפקח, ואחד מאוד משועמם. אין לך מה לנסות לבטל את הדו"ח או להמיר אותו באזהרה, תשלם אותו ותמשיך בחייך.

זה גם לא נחשב לך בעתיד ל"עבר תנועתי" ותוכל להמיר דו"חות יותר רציניים לאזהרות

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא דו"ח מפקח, רשום למעלה "יחידת תנועה צפון ת"א".

סמל הסעיף הוא 5968,

והשוטר הזה ידוע בזה שהוא מחלק דו"חות "איכותיים" כאלה, מחבר שגר בסביבה ומכיר אותו אישית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב ששווה לברר בכל זאת אם זה נחשב ל"עבירה"

כי כשאותי עצרו על מהירות לפני חודשיים, השוטר שאל אותי אם יש לי עבר, אז אמרתי שהיו לי שני דוחות חנייה והוא אמר שזה לא נחשב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה נפלת על שוטר משועמם במיוחד.

אישית לא ניתקלתי עדיין בדו"ח "איכותי" כזה.

אומנם זה מעצבן, אבל לא שווה את הטירחה לחפש סיבות לפסילת הדו"ח.

לפני 4 שנים קיבלתי דו"ח כזה מפקח שארב על ווספה, באזור תעשייה החדש ראשל"צ.החנייה הייתה בכביש דו סטרי ,שקט,ורחב .

הוא היה מחכה בסתר ודופק קופות להרבה רכבים. "עונש" על כך שאין כחול לבן וללא שום איסור חוקי אחר.

שלם וזהו . חבל על המאמץ.

ארץ עוכרת יושביה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דו"ח משטרתי נחשב כדו"ח תעבורתי. לכן - במסוף ייראו את הדו"ח הזה. אם פקח היה נותן אותו, הייתי יכול לשלם ללא חשש לרישום במסוף. אבל כל דו"ח משטרתי נרשם במסוף. ככה לפחות זה במחוז ש"י דרום...

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוזר בי מדבריי .חבר הפורום jonny123 הביא את הקישור הזה .

http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3439/%D7%9E%D7%AA%D7%A0%D7%93%D7%91.html

שלח בקשה לביטול הדו"ח ,עם צריבת הסרט על גבי הדיסק ורשום במכתב : אני לא הפרעתי לתנועה...

פשוט בושה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והשוטר הזה ידוע בזה שהוא מחלק דו"חות "איכותיים" כאלה
כל הכבוד לו שהוא נלחם בתאונות ומציל את העולם. אני מרחם על אנשים כאלה. זה כמו הקצינים עם הסגמת שיתנו לך ריתוק על שטויות רק כי הם יכולים.

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה של החוק הזה?! יציאה מחניה בצד שמאל היא לא יותר מסוכנת מפניה שמאלה/פרסה.

טוב לדעת שאוכפים את זה בצפון ת"א, אני אמנע מלעשות את זה. בעצם טוב לדעת שאוכפים את זה בכלל. תיכנסו לכל רחוב ללא מוצא ותראו שכל אחד חונה לאיזה כיוון שהוא רוצה. זו יכולה להיות אחלה דרך להעשיר את קופת המדינה, אני לא אתפלא אם הם יצאו ל"מבצע אכיפה" כדי להציל את העולם מהרוצחים שחונים נגד הכיוון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה של החוק הזה?!.

לא שאני מצדיק את הדו"ח אבל זה באמת לא ברור לך מה הבעיהפה (רמז, הבעיה לא עם החניה עצמה אלא עם הכניסה והיציאה מהחניה)?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מסכים איתי שכשאתה נוסע להנאתך ברחוב ומזהה חניה 4-5 מכוניות מלפניך, הדבר האחרון שאתה מצפה לו הוא שרכב שנוסע מולך יכנס לנתיב שלך ויעמד מולך ולא יתן לך לזוז כי הוא מחנה?

אתה גם מסכים איתי שכשאתה נוסע לתומך ברחוב, הדבר האחרון שאתה מצפה לו הוא שרכב שיוצא מחניה יהיה עם האף שלו מולך, יצא לנתיב שלך ויחסום אותך?

אין פה בכלל שום שיקול של "במידה וזה מפריע או לא מפריע" בדיוק כמו שאין שיקול דעת אם לעצור באדום כשאין רכבים בצומת.

סע בנתיב שלך, בצד שלך ואל תתחיל לנסוע כנגד כיוון התנועה ולשבש סדרי עולם בגלל שמצאת פתאום חניה בצד הלא נכון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...