Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. אחלה שוטר שבעולם, אין הרבה כאלה. כמובן שלא הייתי רוצה לקבל כזה דוח.

ולא מזמן אמרתי לאחותי שיש סיכוי שהיא תקבל על זה דוח.

ב. ברור שזה סעיף, תחשבו לרגע שאותו אחד מנסה לצאת מהחניה בה הוא החנה, סביר להניח שיבוא מולו רכב. מסוכן.

ג. גם כשהוא החנה כנגד כיוון התנועה, סביר להניח שהוא עצמו נסע כנגד כיוון התנועה.

קטנוני זה לא רבותיי.

Polo 2012

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה מסכים איתי שכשאתה נוסע להנאתך ברחוב ומזהה חניה 4-5 מכוניות מלפניך, הדבר האחרון שאתה מצפה לו הוא שרכב שנוסע מולך יכנס לנתיב שלך ויעמד מולך ולא יתן לך לזוז כי הוא מחנה?

אתה גם מסכים איתי שכשאתה נוסע לתומך ברחוב, הדבר האחרון שאתה מצפה לו הוא שרכב שיוצא מחניה יהיה עם האף שלו מולך, יצא לנתיב שלך ויחסום אותך? כאילו שנהגים לא יוצאים מחנייה רגילה ,בפתאומיות בלי לאותת, כשזה הדבר האחרון שאתה מצפה לו.

אין פה בכלל שום שיקול של "במידה וזה מפריע או לא מפריע" בדיוק כמו שאין שיקול דעת אם לעצור באדום כשאין רכבים בצומת.

צודק ,ובכל זאת ,לא יעזור לך להעלים את ההרגשה שמחפשים מתחת לפנס.

סע בנתיב שלך, בצד שלך ואל תתחיל לנסוע כנגד כיוון התנועה ולשבש סדרי עולם בגלל שמצאת פתאום חניה בצד הלא נכון.

.

חוץ מזה שכחתי לציין שאני טורקי (אורגינל). וכאחד כזה מותר לי הפוך :lol:.

פורסם

אמרתי, לא מצדיק את הדו"ח אבל הוא הגיוני לחלוטין.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה לכולכם, אני יודע שחטאתי וביצעתי פשע חמור ולכן אני מצטער ומבקש את סליחתי מכל מי שפגעתי בו :roll:

עכשיו לעניין, במידה ואני מחליט להעביר את הדו"ח הנ"ל לנהג אחר, כיצד עובדת הפרוצדורה?

ובמקרה שאני מחליט להשאיר את הדו"ח אצלי, כיצד אני מבטל אותו כיאה לדו"ח תנועה ראשון?

פורסם

מה אתה צריך להעביר על מישהו אחר? כולה דו"ח חניה מסכן, הוא לא נחשב בכלל.

לא הבנתי איך חנית נגד התנועה?! זה כביש דו-סטרי? חד-סטרי?

דרך אגב, אתם יודעים מזאת עבירה 72.א' ? זה אם העמדת את הרכב שלך מול תחנת אוטובוס כשרוחב הכביש פחות מ-12 מטר.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה של החוק הזה?!

כאשר רכב חונה עם כיוון הנסיעה (כלומר כחוק) ניתן לזהותו גם בחשכה מוחלטת בשל מחזירי האור התקניים. כאשר הוא חונה הפוך לא ניתן \ יותר קשה להבחין בו. זו הסיבה הרשמית, אגב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
דרך אגב, אתם יודעים מזאת עבירה 72.א' ? זה אם העמדת את הרכב שלך מול תחנת אוטובוס כשרוחב הכביש פחות מ-12 מטר.

+1

משהו כאן לא ברור לי, ואולי אני טועה.

לפי בדיקה בספר עברות התנועה סמל הסעיף 5968 היא עברה של "העמדה" (כולל חניה) של רכב שרוחבו עולה על 2.5 מטר".

קנס של 250 ש"ח ללא נקודות.

והוא מגיע כאשר עוברים על תקנה 69 (ו) (1)

עצירה (כולל העמדה וחניה)

בניגוד לכיוון הנסיעה

"עצרת את הרכב הנ"ל בניגוד לכיוון הנסיעה,

בניגוד לתקנה 72 (א) (1) לתקנון התעבורה.

סמל הסעיף 5962

קנס 100 ש"ח.

נקודות 0

השוטר טעה וכתב סמל סעיף אחר, או שהקלדת את סמל העברה בטעות?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
מה אתה צריך להעביר על מישהו אחר? כולה דו"ח חניה מסכן, הוא לא נחשב בכלל.

איזה חלק במה שכתבתי לא הבנת?

מדובר על דוח תנועה משטרתי, לא דו"ח מפקח.

השוטר טעה וכתב סמל סעיף אחר, או שהקלדת את סמל העברה בטעות?

הקלדתי את סמל הסעיף. זה מה שהוא רשם שם (הכתב לא ברור במיוחד, אבל זה מה שהבנתי)

פורסם

תומר השאלה היא אם הדו"ח יבוטל אז עדיין תשמר לי הזכות לבטל דו"ח תנועה ראשון?

חבל לי לבזבז את הזכות הזו על דו"ח של 100 שקלים.

פורסם

1. אף אחד ל הטעה, הצעתי לו לבקש, לא טענתי שהוא צליח בביטול הדוח.

2. לא מדובר בזוטות אלא במתן דוח על סעיף אחד כשפועל הוא ביצע עבירה אחרת, הסכום לתשלום לא תואם את הסמל ובנוסף לא זהה בשני המקומות, ולסיום, הכתב לא משהו כנראה.

לפי הטענה שלך כל טעות בדוח היא זוטות ולכן כל דוח הוא כשר ואין אפשרות לבטל שום דוח.

לדעתי שווה לנסות לבטל כי אין מה להפסיד. ביטול לא שווה המרה לאזהרה, אתה יכול לקבל 20 דוחות לא תקינים ואת כולם ניתן לבטל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
כל הכבוד לו שהוא נלחם בתאונות ומציל את העולם. אני מרחם על אנשים כאלה. זה כמו הקצינים עם הסגמת שיתנו לך ריתוק על שטויות רק כי הם יכולים.

מישהו יכול להסביר לי מה המטרה של החוק הזה?! יציאה מחניה בצד שמאל היא לא יותר מסוכנת מפניה שמאלה/פרסה.

טוב לדעת שאוכפים את זה בצפון ת"א, אני אמנע מלעשות את זה. בעצם טוב לדעת שאוכפים את זה בכלל. תיכנסו לכל רחוב ללא מוצא ותראו שכל אחד חונה לאיזה כיוון שהוא רוצה. זו יכולה להיות אחלה דרך להעשיר את קופת המדינה, אני לא אתפלא אם הם יצאו ל"מבצע אכיפה" כדי להציל את העולם מהרוצחים שחונים נגד הכיוון.

תמיד ידעתי שיש כזה חוק האוסר על חניה בניגוד לכיוון התנועה, אבל עד שלא יצא רכב מולי מבין שתי מכוניות חונות שעמדו בימין הכביש לא הבנתי למה זה כל כך חשוב.

לחוק הזה יש היגיון ותפקידו למנוע תאונות, כשאתה מחנה את הרכב בצורה כזו ויוצא מהחניה אתה לא יכול לראות מי מגיע מולך (בהנחה שאתה יוצא מחניה בין שתי מכוניות אחרות). אני לא חושב שהדו"ח הזה נרשם על שם מישהו ודינו בדומה לדו"ח חניה של משטרה (נניח חניה באדם לבן)...תשלום בלבד ללא נקודות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
1. אף אחד ל הטעה, הצעתי לו לבקש, לא טענתי שהוא צליח בביטול הדוח.

2. לא מדובר בזוטות אלא במתן דוח על סעיף אחד כשפועל הוא ביצע עבירה אחרת, הסכום לתשלום לא תואם את הסמל ובנוסף לא זהה בשני המקומות, ולסיום, הכתב לא משהו כנראה.

לפי הטענה שלך כל טעות בדוח היא זוטות ולכן כל דוח הוא כשר ואין אפשרות לבטל שום דוח.

לדעתי שווה לנסות לבטל כי אין מה להפסיד. ביטול לא שווה המרה לאזהרה, אתה יכול לקבל 20 דוחות לא תקינים ואת כולם ניתן לבטל.

בעל הרכב טוען שסמל הסעיף שנכתב בדוח הוא 5968 אבל בפירוט העבירה כתוב עצרת את הרכב הנ"ל בניגוד לכיוון התנועה בניגוד לתקנה 72 (א) (1) לתקנות התעבורה.

סמל הסעיף המתאים לעבירה הוא 5962.

ונגיד שהטעות היא במקור (על אף שפותח השירשור אומר כי הכתב לא קריא בעיניו) הרי שבפירוט העבירה נכתב שהרכב חונה נגד כיוון התנועה ואני בטוח שבנסיבות שהשוטר רשם בכתב ידו רשום גם שהרכב חנה נגד כיוון התנועה, אז כן טעות בסיפרה אחת בסימול העבירה זה זוטות.

אם הייתה טעות במספר הרכב זה כבר לא זוטות, אם לא היה רשום את שם השוטר זה כבר לא תקין, אם לא רשומה הכתובת הנכונה של מקום העבירה אז בוודאי שהייתי אומר לרוץ ולפנות ליחידת התנועה בביטול אבל בגלל סיפרה בסמל הסעיף?

נכון, לנסות לבטל לא עולה כסף אבל לדעתי חבל על הנייר.. יערות הגשם בסכנה :-)

לעניין הכתב, אם באמת לא ניתן להבין מילה ממה שכתוב, בוטלו כבר דוחות בעבר מהסיבה הזו אבל המקרים האלה נדירים ומי שביטל זאת היה בית המשפט.

פורסם

בגלל זה אמרת שעם מצבור הבעיות בדוח הזה אני מאמין ששווה לנסות לבטל אותו.

אגב, אם הטעות היתה לרעת האזרח והיו מחייבים אותו בתשלום גבוהה ממה שהיה צריך בגלל טעות שכזאת, גם אז הית אומר שזה זוטות?

הרי טעות במספר הסמל (או במילים אחרות בסוג העבירה) היא לא שונה מטעות במספר הרכב, השוטר נתן דוח תוך כדי טעות בפרט די מהותי. הרי הסימון הזה הוא דבר העבירה שביצעת ואם מאשימים אותך בעבירה שלא ביצעת אז...

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...