Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת kicker Vs infinity

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם כרגע יש לי ברכב קומפוננט של אינפיניטי רפרנס אני לא אוהב את כל כך את הקומפוננט הזה.

אחי מכר לא מזמן את הרכב שלו והיה לו שם kicker ds600.2

רציתי קבל חוות דעת את הקיקר מול האינפיניטי

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

לפי הנסיון המועט שיש לי עם קומפוננטים של קיקר - פחות או יותר אותו הדבר, הטוויטרים ברוב הסטים של קיקר שראיתי הם בעלי ממברנת אלומיניום - קצת כואב...

מה אתה מחפש? למה אתה רוצה להשתדרג? מה התקציב שלך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

השאלה אם אתה כן אוהב את צוויון הצליל, האופי הכללי של הרפרנס או לא - אם כן, דילוג לקאפא יכול להיות שדרוג רצוי.

אם כן אהבת את הצליל, פוקל K2P יכול להיות המלצה נאה ביותר אם כי אני הייתי מעדיף דווקא ללכת יותר לכוון של סט של דיאמונד אודיו.

אם אתה מעדיף שהצליל יהיה קצת יותר רך ועמוק (למען האמת אולי הרבה יותר) אבל עדיין בהיר וחי - הייתי אומר לך כבר עכשיו ללכת על הקלארוס.

ואם אתה רוצה בכלל ללכת לכוון המוראל אז הייבריד אוביישן יכול להיות כוון טוב.

סימפוני למשל עוד לא שמעתי, אין לי מושג אם עליי להמליץ על הסט או לא.

כמובן - יש עוד המון סטים, אבל בחרתי להמליץ לך על שלושה מהמוכרים ביותר בפורום הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני כן אוהב את המיד, אבל הטוייטר על הפנים.

דיאמונד אודיו, על איזה סט מומלץ?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני לא בטוח אבל נראה לי שהסט שאני שמעתי הוא הסט האמצעי - סדרת HEX

http://www.sonicelectronix.com/cat_m108_i29_diamond-audio-6-1-2--component-systems.html

הטוויטר היא מ-א-ו-ד מפורט, בהיר, אבל לא צורם ונעים מאוד לאוזן.

פעם אחת שמעתי את הטוויטר הזה ביחד עם מיד של דינא-אודיו והשילוב היה יוצא מן הכלל לסט שני חלקים ופעם אחת שמעתי את הסט הזה בדוגמנית ולא ברכב אבל הוא היה אחד מהסטים היותר טובים שהיו שם.

אני ממליץ לך על כוון ולא יותר בנושא הזה כי נראה לי שהטוויטר הזה הוא מה שהייתי רוצה מהאינפיניטי בתקופה שהוא היה אצלי :wink:

אני חושב שמישהו שיש לו הרבה יותר נסיון עם החברה הזו ממני (הרבה הרבה יותר) הוא אלי סאונדמן - הוא אולי יכול לתת חוות דעת רצינית בניגוד אליי.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא מפריע לי להשאר עם המיד הזה, אבל מה שכן הטוויטר הוא מסריח רצח !! ***טוויטר לא יכול להיות מסריח, שמור על שפה נאותה***

אני מחכה לתגובה של אלי.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

תתקין טוויטר אחר, אולי זה פתרון יותר יישים וזול עבורך.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם

אדי עם כל הכבוד לסינפוני,קלארוס,הייבריד אוביישן לפי הסטים שהוא ציין ניראה לי שהתקציב רחוק מאוד ביניהם

לפותח השרשור תן תקציב או כיוון לפחות

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אין מה לעשות, יותר גדול, יותר חזק, יותר יפה, יותר מהיר, יותר מדוייק... יותר יקר!

להשתדרג לסט בעלות דומה - מה הטעם? עדיף כבר לשדרג טוויטרים בלבד.

Pioneer TS-X150

פורסם

גונייור, לא ביקשתי המלצה לסט חדש, ביקשתי חווד דעת לגבי מה שכרגע נמצא בידי.

ואיך אפשר לשפר את איכות השמיע כי הטוויטר של הסט שלי על הפנים, זה הכל.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

אני לא נתתי שום המלצה לאף סט {לא רוצה להלשין אבל אדי נתן לא אני:lol:}

האינפורמצייה הכי טובה אם כבר יש לך את שני הסטים אצלך תנסה להרכיב את הסט השני ותיראה למה אתה יותר מיתחבר או אפילו תנסה לחבר את הטויטרים של הסט השני תעשה מין MIX כזה, או שתימכור את שני הסטים ותביא משהו ברמה יותר גבוהה [אם כן רצוי שתישמע סטים לפני הרכישה}

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

לגבי מחיר. תבדוק במודעות של יד 2. באתר. וזה יתן לך אינדיקציה.

אגב. אני התקנתי מספר סטים של דימונד אודיו HEX. והמלצתי למספר אנשים. שהביאו את הסט הזה.

וכולם! בלי יוצא מן הכלל שיבחו את הסט. ואת הטיווטרים שלו בפרט.

באיזה מגבר אתה משתמש?

ואיזה רדיו דיסק אתה משתמש?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...