Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עומדת בפני רכישת רכב בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות של מתחילים:

1. מדובר ברכב יד 2 אשר היה לפני זה בבעלות ליסינג. איך אפשר לבדוק באיזה ליסינג מדובר? וכמה זמן היה שם? (מלבד לשאול את המוכר)

2. אם רכב מטופל במוסך מורשה. האם אני יכולה להיכנס לבד ולראות את ההסטוריה שלו. או שאני צריכה שבעל הרכב יתקשר/יגיע?

3. האם יש הבדלים בין מכוני הבדיקה השונים? לאן כדאי ללכת?

אשמח לתגובות מהירות....

תודה,

רוית.

פורסם

1. אם הרכב הוא מיד שנייה, אפשר לבדוק מתי רכש אותו הבעלים הנוכחי כדי לדעת כמה זמן היה אצל חברת הליסינג. נתון זה מופיע ברישיון הרכב.

מה הכוונה בסוג הליסינג?

2. לרוב צריך להגיע עם בעל הרכב.

3. על כל מכון תשמעי דעות לכאן ולכאן. אם תצייני אזור בארץ אולי נוכל להפנות אותך למכון מסוים, אבל קחי בחשבון שעל כל חבר פורום שימליץ לך על מכון מסוים אפשר למצוא אחר שידחה את ההמלצה. הכי חשוב שתבחרי את המכון בעצמך ולא תאפשרי למוכר להוביל אותך למכון הקרוב והאהוב עליו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. רכבי ליסינג מגיעים חדשים לבעליהם. כלומר את צריכה לבדוק את שנת הדגם של הרכב ולראות כמה זמן הוא על הכביש.

2. מוסך מורשה לא יוציא לך היסטורית טיפולים. את צריכה לבקש מבעל הרכב להוציא לך תדפיס בעצמו.

3. בגדול אין הרבה הבדלים. המכונים נבדלים ברמת הבדיקה ובמקצועיותה. כמעט כולם נוטים לכסת"ח ולהוסיף כל מיני הערות כדי לפטור מעצמם אחריות עתידית. רשמי היכן את גרה ואפשר יהיה אולי להמליץ לך על מכונים בקרבתך.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובות המהירות :)

הכוונה בסוג הליסינג זה האם מדובר בליסינג תפעולי/מימוני, או שבכלל היה בהשכרה.. הכוונה בשאלה היא היכן בודקים נתונים של יד קודמת.

אני מתכננת לראות מכון באיזור פ"ת.. יש המלצות?

• תוכן חדש...