Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ראיתי את הפרק הראשון של מסודרים,אבל בהחלט נהנתי מהעונה הראשונה של הסידרה, זו אחת הסדרות היותר מהנות לצפייה שיצאו מהטלויזיה הישראלית (לא מדבר על האיכות,נטו הנאה).

אסי כהן פשוט גדול,דמות שקל להזדהות איתה.

הקטע הכי ענק בעונה הראשונה היה כשהוא מתחיל עם 2 הבחורות עם הפרארי ואז הוא נותן לבחורה את הטלפון שלו ואומר לה "קחי את הטלפון שלי, אני כמובן יודע את המספר שלו, נדבר אחר כך".

גדול !!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הקטע הכי ענק בעונה הראשונה היה כשהוא מתחיל עם 2 הבחורות עם הפרארי ואז הוא נותן לבחורה את הטלפון שלו ואומר לה "קחי את הטלפון שלי, אני כמובן יודע את המספר שלו, נדבר אחר כך".

גדול !!!

זה היה קטע באמת ענק :-D

פורסם
מונית הכסף

השעשועון הכי טוב בטלוויזיה, לדעתי, בזכות עידו רוזנבלום.

הבחור מלך. מעבר לעובדה שהוא מ*&* את מלכת הקרח, הוא מצחיק בטירוף וגם שנון.

הפעם בכלל התעלה על עצמו, קודם זרם עם הבחורה שעלתה איתו, והביא את אמא שלה למונית, ואח"כ עלה עם שלושת החננות אל הבית של אחד מהם, לשחק ב-GUITAR HERO.

אין עוד מנחה שמרשה לעצמו להיסחף ככה עם אורחים וחבל.

פורסם
אני לא צופה בטלוויזיה בדרך כלל וגם נוצר אצלי אנטגוניזם נגד סדרה שמפמפמים שוב ושוב פרומואים שלה, אבל:

הפרק הראשון של העונה השניה של "מסודרים" פשוט גרם לי לשבת ולחייך לאורך כל הפרק.

מכיוון שהיה מוצלח, אפילו טרחן-רכב כמוני הצליח לא להתרגז על אי הדיוקים שהיו - יש יותר מאודי R8 אחת בישראל ולסטארסקי והאץ' לא הייתה קורבט, אלא פורד גראן-טורינו, אני זוכר כי כילד היה לי צעצוע כמו בתמונה.

.

בדיוק סיימתי לראות את הפרק (ה YES MAX הקליט כי אתמול הייתי בכדורסל)

איתן, לא תהית איך בדיוק ברלד נסע יחד עם שני חבריו ב R8 חזרה לעיר כאשר יש בה רק שני מושבים ? :D

סדרה מצויינת וחלומו של כל יזם הייטק באשר הוא, במיוחד של כאלה ששקועים עד צוואר בתוך סטרטאפ. :wink:

אם גיא (אסף הראל) היה עובד איתי, הוא היה חוטף ממני כאפה עוד לפני שהיה מזמר על הרעיון לפני המתחרה הגדול ביותר... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, גם אני חשבתי על זה כשראיתי את הסצינה הזאת ואז נזכרתי שליאור (DISCOVER) צירף פעם תמונה של המושב האחורי הסמלי שיש בדגם הזה, באחד השרשורים שעסקו ב-R8.

באמת סדרה חביבה ומהנה מאוד (מי זאת הדוגמנית שהייתה עם אסי בבריכה, מימינו?).

שמר, כל מילה בסלע!

הוא (עידו) מהמגישים השנונים, החכמים, והנחמדים שידע ערוץ 2 (והטלוויזיה הישראלית בכלל?) בכל שנות קיומו. בזמן צפייה משותפת שלי ושל אחי בתכנית, אני לא מפסיק לשבח אותו ואת ההנחייה המצוינת שלו-כולם יכולים להתחבר אליו; החל מילדי גן-חובה, דרך טינאייג'רים, סטודנטים, אנשים בוגרים וכלה בפנסיונרים וקשישים.

למה אין לנו יותר מגישים כמוהו?

גם הקונספט של התכנית מוצא חן בעיני- שאלה ותשובה מהירה (כמו ב"חוליה החלשה"), בלי 10 הפסקות פרסומות בין אחת לשניה (כמו ב"מי רוצה להיות מיליונר").

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם
כן, גם אני חשבתי על זה כשראיתי את הסצינה הזאת ואז נזכרתי שליאור (DISCOVER) צירף פעם תמונה של המושב האחורי הסמלי שיש בדגם הזה, באחד השרשורים שעסקו ב-R8.

1- קוראים לי רועי, לא ליאור.

2- בR8 אין בכלל מושב אחורי. לא סמלי ואפילו לא תאורתי.

כמו שניתן לראות בתמונה הזו:

audi-r8-9.gif

או, אם אפשרי, לקפוץ לסוכנות החדשה של אודי בהרצליה פיתוח.. יש אותה בתצוגה ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

איתן, לא תהית איך בדיוק ברלד נסע יחד עם שני חבריו ב R8 חזרה לעיר כאשר יש בה רק שני מושבים ? :D

בשביל זה ברלד תירגל את כל תנוחות היוגה, כדי שיוכל להשתחל לתא המטען שבחזית.

פורסם
בשביל זה ברלד תירגל את כל תנוחות היוגה, כדי שיוכל להשתחל לתא המטען שבחזית.

:roflmao::roflmao::roflmao:

סדרה נחמדה מאוד לצפייה. יש הרבה פאקים אבל נחמד לצפות בה.

אומנם אני לא כל כך בטוח לגבי העונה הנוכחית. ממה שראיתי בהתחלה היא נראית פחות טובה מהראשונה שהייתה די מהנה.

נקווה לטוב!

פורסם

מונית הכסף תוכנית טובה אך מסודרים לא אהבתי חיקוי עלוב לפמליה למי שמכיר .

בנוסף על כך שיעשו פרקים קצרים ולא 50 דקות, שילמדו מהאמריקאים איך עושים תוכניות כמו שערוץ 10 הרס את הפורמט של

הישרדות

זאת דעתי בכל אופן

קשה באימונים קל בים

פורסם

האמת היא שהייתי חולה על העונה הראשונה, והעונה השניה התחילה פחות טוב לטעמי.

קודם כל צודקתה כתבת של ידיעות - יותר מופרכות פוגעת בכיף. תומר נהיה מעין סופר גיידמק, עם 50 מיליון דולר ועוד אחרי המיסים ומה שהוא ביזבז הוא יהיה גיידמק קטן מאוד. הדיבור על הפרוייקט החדש ליד המתחרה, נסיעה בשלישיה ב R8, לתת לאשרם את הכרטיס אשראי של תומר ועוד המון דברים. יותר מדי הגזמה, יותר מדי שטות.

מקווה שהפרקים הבאטים יהיו מאוזנים ונורמליים יותר...

פורסם

לא ראיתי את הפרק הראשון של העונה השניה, אבל העונה הראשונה פשוט הדהימה, אותי בכל אופן. קליל, מצחיק, שנון, אני נהנה מכל רגע. אני כבר לא זוכר מתי נהנתי לראות סדרת טלויזיה כמו זו :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...