Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא צופה בטלוויזיה בדרך כלל וגם נוצר אצלי אנטגוניזם נגד סדרה שמפמפמים שוב ושוב פרומואים שלה, אבל:

הפרק הראשון של העונה השניה של "מסודרים" פשוט גרם לי לשבת ולחייך לאורך כל הפרק.

מכיוון שהיה מוצלח, אפילו טרחן-רכב כמוני הצליח לא להתרגז על אי הדיוקים שהיו - יש יותר מאודי R8 אחת בישראל ולסטארסקי והאץ' לא הייתה קורבט, אלא פורד גראן-טורינו, אני זוכר כי כילד היה לי צעצוע כמו בתמונה.

אגב, בניין המשרדים שבו הייתה ישיבת ההכנה למסיבה, בתחילת הפרק, הוא הבניין שאני עובד בו ויום קודם אפילו העברתי מצגת בחדר הישיבות הלבן והמפואר.

ert33151.jpg

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היה נחמד מאוד, לא צריך לקחת את הסדרה ברצינות, זה סדרה קלילה עם שחקנים כיפים (בעיקר אסי כהן, זרחוביץ' ומאור כהן) , כוסיות ומכוניות.

גם אני נהנתי.

פורסם

מצטרף להמלצה. בכלל יום שלישי של קשת הוא יום ישראלי מאוד מעניין מבחינתי.

אני כמעט ולא צופה בטלויזיה (אין לי בכלל הוט או יס) אבל עדין, מונית הכסף, הבורר ועכשיו גם מסודרים, גורמים לי לרצות להשאר בבית לראות טלויזיה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

בדרך כלל אני אוהב מה שהיא כותבת, הבעיה שלה, כמו הבעיה של כל מבקר טלוויזיה זה שהיא לוקחת את עצמה ואת המקצוע שלה ברצינות גדולה מדי (לא ידעתי שגם היא גדולה מדי). יש דברים שצריך פשוט להנות מהשטות שבהם, לא חייבים להתעמק בכל דבר.

פורסם

אפשר בכיף לקטלג את התכנית תחת קטגוריית "מדע בידיוני".

לא סובל את התכנית הזאת - אך זו דעתי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

הפרק לא היה קצר מידי לטעמכם? נגמר מהר מאוד - או שנהניתי והזמן עבר,או שפרק בסדרה באמת קצר :? (אם אני לא טועה כך היה גם בעונה הקודמת)

פורסם

על הטמטום הזה אנשים רושמים "הנאה צרופה" ועל נמלטים רושמים זוועה?

לא מבין אותכם חח

אני יראה את כל הסדרה הזאת כמובן, שזה לא שהיא גרועה, אבל הגזמתם קצת :shock:

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

אריאנה מלמד יכולה להגיד מה שהיא רוצה, הסדרה בהחלט שנונה, כיפית ולא משעממת (משהו מאוד נדיר בסדרות הישראליות בדר"כ שמשעממות מאוד), זה שהיא מבקרת סידרה רק בגלל שיש כמה דוגמניות בביקיני (מי אמר קינאת פות?) מראה דווקא על חוסר מקצועיות.

ד"א הייתי מכנה את המפגש בקישור שהבאת "פירה" כיוון שהוא מורכב מהרבה בטטות.

• תוכן חדש...