Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זאת בדיוק הנקודה, ולא ברור מה רצית להגיד פה. כל רכב נמכר, זה בטוח - השאלה באיזה מחיר.

אם מותג אחד נמכר באלפי שקלים מעל מותג מקביל אחר ובקלות רבה הרבה יותר , זה אומר או שאלפי אנשים טפשים, או שהאיכות שלו גבוהה יותר או שילוב של שניהם, בכל מקרה זוהי בדיוק סחירות משומשת.

זה בדיוק העניין שבעל טויוטה מקביל ל307 ימכור רכב כנראה הרבה יותר פשוט, בטח פחות מפואר ומפנק מה307 שלך,

אבל ימכור אותה במחיר גבוהה לא במעט וכנראה גם יותר מהר.

מבחינת ערך למותג משומש, תלוי כמובן גם בקבוצה ובפילוח אליה שייך הרכב. לדוגמא, במשפחתיות 1600 אוט', כנראה שהקורולה תמכר הרבה יותר מהר מ307 1.6 מקבילה, יותר מרנו, יותק מסיטרורן, פורד וכן הלאה, כי רוב הנהגים שקונים את הקבוצה הזאת מחפשים רק שקט תעשייתי ולא שהרכב ילהיב אותם.

לצורך העניין הC4 נמכרה במחיר מחירון (לוי יצחק) 70000 בערך לשנת 2006.

ולטענתך נכון, יתכן שהמחירון (לוי יצחק) של קורולה יהיה גבוה יותר משל סיטרואן או פיז'ו מאותו שנתון. אך הדבר נובע מצורה מעוותת של תמחור הרכבים על ידי גחמתו של איש בודד (אני מגזים כמובן) והכל ישר על פי דברו. זה לא רק שהאנשים הפרטיים שסוחרים בינם לבין עצמם מסתמכים עליו כבסיס לעסקאות, הסוכנויות רכב אף הן לוקחות את המחירון הזה כמובן מאליו.

אני לא נכנס לשיקול של איזה פרמטר מחפש נהג יותר ומה מצדיק מחירון גבוה יותר או פחות אבל אני יכול להגיד לך שאובייקטיבית טויוטה קורולה שנת 2002 לא מתקרבת ל307 שלי גם 2002 בשום פרמטר ועדיין המחירון שלה גבוה יותר. למה?! ה' יודע כי לי אין מושג.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם כל הכבוד ללוי יצחק, מי שחושק ברכב ישלם את המחיר גם אם המחיר הנדרש מעל מחירון לוי יצחק.

גם אם לוי יצחק גבוה (קורולות- מכרתי קורולה של ההורים עם מחירון של 70 ב7.5K מעל המחירון בלי להתאמץ) וגם אם לוי יצחק שוחט (גולפים דור 4 ג'נריישן למשל, שיש להם שוק מטורף של מעל המחירון - גם כזו מכרתי במחיר נאה, הרכב הקודם שלי)

במקרה של הC4, איך נאמר את זה ... עדיף שלא נאמר. בדרך כלל הסיכוי היחיד לקבל מחיר מחירון הנמוך ממילא, הוא אם הרכב עובר טוטאל לוס.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...