Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 96-98 או פג'ו 306 שנת 98? (רכב עד 15K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רכב עדיף עד 15K? פולו 1400 שנת 96-98 או פג'ו 306 מנוע 1600 שנת 98+

איזה רכב יותר "מפנק"?

מה יותר אמין וחסכוני?

למי יש אחיזה וביצועים טובים יותר?

ובכללי יש עוד המלצות לרכבים אחרים באותו מחיר? (לא פיאט פונטו)

תודה

פורסם

לא יודע לגבי פולו מהשנתונים האלה אבל 306 מודל 98 הייתי מציע לך להתרחק. הייתה לי אחת למשך 3 שנים, זה נכון שזה רכב נוח ומפנק, אבל כל חודשיים בערך מוסך על בעייה זו או אחרת, והחלקים לו זולים. אני אחד שממש שמר על הרכב. אם יש לך עוד שאלות בנוגע ל306 אתה יכול לפנות אליי.

פורסם

איזה שאלה מטוממת ברור שפולו!!! {הפיג'ו לא אמינה}

הכי מפנק הכי חסכוני ,איכותי . במהירות גבוהה לרכב יש אחיזה טובה לא תרגיש תמהירות.

לא תתאכזב

img2.netcarshow.com/Audi-A3_Sportback_2009_800x600_wallpaper_02.jpg

פורסם

תודה רבה לכולם

השמח לעוד תגובות, ואם אפשר גם הסברים למה עדיף באמת פולו 96 על פג'ו 306 (98)

פורסם

פולו 96 אמינה ??!! לא הייתי מגדיר שהיא אמינה במיוחד (מנסיון של הרבה אנשים), הכל תלוי במצב הרכב וההסטוריה שלו.

306 1.4 הוא אוטו מאד אבל מאד חסכוני המנוע אמין (יש למנוע הזה אי אילו שנות ניסיון בהרבה דגמים) וסוחב לא רע ובסכום הזה תוכל לגרד גם 99/2000

בהצלחה

פורסם

ממש לא בטוח שעדיף פולו מה 306 , ה 306 נוחה יותר חזקה יותר גדולה יותר מתנהגת טוב יותר בטיחות דומה.דגם ה 1600 עם בלוק ברזל אמין חוץ מכמה בעיות שתקרא עליהן פה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261942

לגבי הפולו גם לה לא חסר בעיות שונות ומשונות כגון חיישנים יקרים שמתקלקלים ועד לגיר ידני שקורס בק"מ די נמוך, תוסף לזה שהרכב הרבה פחות נוח לנסיעה ואחזקה כללית יקרה יותר מ306 ולדעתי הפזיו עדיפה .

• תוכן חדש...