Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אתגרים חשובים עומדים בפני כל הרוצים ושואפים לקבל הכרה כספורטאים העוסקים בספורט מוטורי.

בכדי לקדם את הנושא בצורה הרצינית ביותר, אני סבור שצריך "דם חדש" במערכת.

חס וחלילה מלחשוב שאין לי הערכה גבוהה לפועלם של אלו שעוסקים גם ברגעים אילו בקידום האינטרסים של כולנו. נהפוך הוא: אני מבקש לחזק את ידם ולעזור במרץ לדחוף את העגלה קדימה.

בעוד כשבוע וחצי ייתקיימו בחירות לועד IRDA וזוהי ההזדמנות. אני הצגתי את מועמדותי לועד.

מאחר שסרבתי לפנייות חברים, שבקשו שאציג מועמדותי ליו"ר (העסק שלי חדש יחסית והוא עדיין דורש ממני תשומת לב רבה), חשבתי על חיים רוה כמועמד מעולה.

למי שאינו מכיר אותו, חיים רוה הינו חבר כבוד ב- IRDA כאחד מהוותיקים שהשתתפות במרוצי הראלי-קרוס באשקלון, ובנוסף להיותו אלוף, הוא גם מילא תפקידים רבים בועד המועדון המוטורי הישראלי (ז"ל).

כמנכ"ל לשעבר בחברת אוטו-קור שבבעלותו של חיים, היינו מאד קרובים בעשור האחרון ולכן אני יכול להעיד שכיום יש לחיים יתרונות רבים, ובזכותם אני רואה בו במועמד מוביל:

1. הוא היה מאד פעיל בשנים האחרונות ושימש במספר תפקידים בוועד עמותת טייסי האולתרלייט.
  2. הוא טכנוקרט לא קטן, פֶּרְפֶקְצְיוֹנִיסְט שמדקדק גם בפרטים הקטנים.
  3. הוא מאד כריזמטי וייצוגי היודע לדבר ולהשמע.

לאחרונה עלה שמו של חיים גם כאחד המועמדים לראשות ההתאחדות של IRDA במשרד הספורט, אז בואו בינתיים "ננצל" אותו כיו"ר הוועד.

הכי חשוב: בואו להצביע ....

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

שלום לכולם

בתור אחד שמכיר ועבד עם חיים

אני ממליץ מחום ומאמין שחיים רוה יכול לקדם ולהניע את הספורט המוטורי.

זיו בן-ארי

פורסם

ניר,אני מסכים איתך לחלוטין אנחנו בהחלט צריכים דם חדש בוועד בפרט ובעמותה בכלל,"דם חדש ונטול אינטרסים" דם שהאינטרס היחיד שלו הוא, קידום הספורט המוטורי בישראל...את חיים רווה והפולו אני מכיר מהטריבונה במרוצי אשקלון של שנות 80 כך שנסיון מוטורי יש לו,לפני כמה חודשים חיים הגיע לאספה כללית של העמותה,והתרשמתי מבחור רציני שרוצה לתרום נטו לקידום הספורט המוטורי,בדרך כלל הינטואציות שלי נכונות,נחיה ונראה.

בברכה

קובי כהן

פורסם

אני שמח על התגובות החיוביות וכולנו גם נשמח להערות בכיוון הנגדי כי בסך הכל רוצים מועמד ראויי , וכאן המקום להביע דעה על מנת לשקול היטב לפני יום הבחירות.

חיים חבר וותיק וידוע בדיעתיו העצמיות ויודע מה זה ספורט מוטורי והכי חשוב מכיר את המציאות שלנו. הבחור לומד מהר ושי לו את היכולת לנהל את העמותה מנקודה אובייקטיבית לחלוטין , ואינני מתכוון שהיור' היוצא פעל על פי אינטרס אישי וכדומה !!

מטבע הדברים משהו שבא מבחוץ ולא מעורב יש להניח שדבריו יתקבלו ביתר קלות והבנה !

רבותי כל יו'ר רוצה בהצלחת העמותה ובקידומה ואני בטוח שחיים שהיה ראויי ומקובל על כולם ליושב ראש ההתאחדות וודאי יוכל להצליח כיושב ראש העמותה ועל כולנו לעזור לו !!

בברכה

מישל

פורסם

נכון !

אני נטול אינטרסים .

אני מנותק מהספורט ומחברי הספורט המוטורי מאז 1991 כ- 18 שנים .

מה שמניע אותי לכך , אלו החברים שלכם , שבמשך כמה שנים מידי פעם "לוחשים" באוזני ,

"בוא תעזור לספורט" . אני אנסה לעשות זאת !

אם תחליטו , אני יכול לעזור , אני צריך 2 דברים עיקריים .

1. שתכניסו אותי לפרטים שאותם החסרתי שנים .

2. הקשבה לדברי .

אני לא מתכוון לחזור לספורט הזה כספורטאי פעיל .

אני מקווה שאוכל להתוות את הדרך עבורכם תוך תקופה , לאחר מכן להעביר את השרביט

לאחרים המתאימים והמקובלים עליכם .

כן , מנסיון אני יודע כי "התודה לעזרה " היא אצל חלק ממש לא יפה "אין חכם כבעל הנסיון " .

לא לתודה אצפה , קידום הספורט יהיה "שכרי " .

כן אצפה , לאיפוק , סובלנות וסבלנות , עד כמה שתוכלו .

חלקכם לא יודעים מי אני . תשאלו שאלות ואלו שמכירים אותי כנראה יענו לכם ,

את היתרה אני אשלים .

חיים רוה

פורסם

האם גם כאלו שאינם חברים בהווה אך אוהבים את חיים בעבר בהווה וגם בעתיד יכולים להצביע :)

מישל כך בחשבון שלפני שאתה עונה - נא לא לשכוח שאני יכול לסרב להרים את ארוע הקארטינג הבא - או גרוע יותר להשתתף ולנצח :)

במידה ותיבחר המון בהצלחה חיים - מוכן לעזור תמיד תמורת שכר זעום (אולי איזה פולו - אני יודע שאתה יודע אצל מי היא שוכנת)

חגי פארן

פורסם
האם גם כאלו שאינם חברים בהווה אך אוהבים את חיים בעבר בהווה וגם בעתיד יכולים להצביע :)

מישל כך בחשבון שלפני שאתה עונה - נא לא לשכוח שאני יכול לסרב להרים את ארוע הקארטינג הבא - או גרוע יותר להשתתף ולנצח :)

במידה ותיבחר המון בהצלחה חיים - מוכן לעזור תמיד תמורת שכר זעום (אולי איזה פולו - אני יודע שאתה יודע אצל מי היא שוכנת)

חגי פארן

חגי פראן היקר!!!

:idea: אביך יאיר הוא חבר כבוד באירדא. תשלח אותו להצביע :lol:

או

:evil: הגיע הזמן שאתה תרשם לאירדא :bigcry:

או

:multi: גם וגם ................

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

פנייה אישית לחיים רווה

אנחנו מכירים עוד מימי אשקלון,עברנו במועדון המוטורי תקופות יפות

אנחנו היום בפיתחה של תקופה שונה,מלאת תהפוכות,אנו בעיצומה של מלחמה על עתיד הספורט המוטורי ועל עתידה של העמותה כנושאת הדגל והחלוצה בתחום.

קלסרים עבים,יחסים טעונים בינינו לבין הממסד שמורח אותנו כבר 4 שנים לאחר שהעברנו את חוק הנהיגה הספורטיבית הוא לחם חוקינו ,מכאן באה גם ההארה מהי הדרך היום שצריך להוביל לפני ה"שתייה מהבאר".

אני לא מאמין בהצנחות של אנשים מבחוץ בשלב קריטי כזה של המאבק [/מוכשרים ככל שיהיו.

אין לנו זמן כרגע ללימודים והכרת הנושא.

לכן מכיוון שאני מאמין ברענון השורות אני מציע לך להכנס לוועד לקדנצייה שם תוכל ללמוד,להשמיע,להפנים ולהשפיע, אח"כ תוכל לבחור את הדרך.

הבנתי שאהוד לביא נאות להמשיך כיו"ר ואני תומך בו ללא סייג.

הוועד בראשותו הגיע להישגים לא מבוטלים,

חיים

קומפלימנטים לא בהכרח מועילים,אני בהחלט מכיר את יכולותיך אך לא אוכל לתת לך את קולי כיו"ר,אתמוך בך בהתלהבות כחבר וועד.

לגבי האינטרסים שאתה מזכיר.

אינטרס אינה מילה מגונה,ללא אינטרסים לא היינו מגיעים עד הלום,להיפך עלינו לנצל את כל האינטרסים למען מטרה אחת ,התאחדות הספורט המוטורי , הכרה ב"אירדא" ואח"כ שילוב של האינטרסים המשותפים לכל ההתאחדויות.

בברכה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

בחצי השנה האחרונה בקרתי בכל ישיבות הוועד, ראיתי ולמדתי את פועלם של האנשים. אין ספק שכל הנרתמים לעשייה עושים זאת מתוך כוונה אמיתית לעזור ולקדם את הספורט המוטורי בכלל, ואת ענף הראלי / ספרינט בכלל.

מה שראיתי זו עבודה קשה לאורך זמן של חלק מהחברים, ומאידך אחרים שיושבים ומעבירים ביקורת מהצד. אין מה לעשות, זה תמיד ככה כשדברים נעשים בהתנדבות. בזמן האחרון יותר מידי חילוקי דעות, וויכוחים והאשמות מעידים על כך שוועד זה איבד את דרכו.

כדיי לשמור על וועד כשיר ומתפקד, אנחנו חייבים לרענן את השורות וזהו בדיוק הסיבה לכך שבחירות לוועד נערכות פעם בשנה ולא כל ארבע שנים (למשל ...).

אין מניעה שבין חברי הוועד היוצא, מי שעדיין כוחו ומרצו איתו יגיש מועמדותו ויבחר, אבל חייבים "דם חדש".

לצערי, אין הרבה "קופצים על המציאה" ולא רבים רוצים לכהן בוועד. מהסיבה הזו פניתי לחיים רוה ועמלתי קשה לשכנעו להציג מועמדותו.

חיים רוה לא הופיע משומקום. הוא "סוחב" אחריו רקורד מוכח. שמו עלה כמועמד לראשות ההתאחדות של "אירדא" שתקום ,בעזרת השם, במשרד הספורט. מאחר ועדיין הנושא תקוע, כדאי לנו (לדעתי) לבחור בחיים רוה לראשות הוועד, כשאהוד לביא ישמש כיד ימינו. כך כשיגיע הזמן ותוקם ההתאחדות, חיים יהיה מוכן לקראתה ואהוד יוביל את הוועד עד לבחירות שיבואו. כך העמותה תרוויח כפליים.

אגב דברתי על כך עם אהוד לביא והוא הגדיר זאת כ "רעיון מעניין".

חבר'ה!!! אנחנו תקועים כבר זמן רב. צריך סוסים חדשים שיסחבו בעליה .....

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

ניר ידידי

זה נכון שאתה מופיע לכל ישיבות הוועד האחרונות,זה נבון שצריך דם חדש,"ההההכול" נכון,למעט דבר אחד או שניים שאינך בקיא בהם.

אני כרגע מוריד מהפרק את נושא ההתאחדות שלמעט סמליות אין בה כלום ללא חברה כלכלית צמודה.(עוד חזון למועד)

ההתנהלות ניר בין הממשל לעמותה לתפירה סופית של התקנות היא הגורם המשמעותי ביותר לסירובי לתמוך בחיים רווה ליו"ר.

דם חדש? אין בעייה שב בוועד עם חיים רווה,לימדו שניכם את ההתנהלות הנכונה,תשיאו עצות,החדירו אמונות,שנו גישות ,מה שתרצו.

אהוד לביא נמצא במצב שכבר אף אחד לא יכול למכור לו פוליטיקות וסיפורים.

שלב המחמאות נגמר,את הלך הרוחות במשרד הספורט אנחנו מכירים לעילא ולעילא. את ההתחכמויות במתן קומפלימנטים,הבטחות החינם,השקרים,המריחות,אכלנו מזמן.

מה אתה חושב שיעשה חיים רווה? יילך עם תת מקלע? הוא ירצה ללמוד את הנושא

הוא יילך ל"התחבר "לנפשות במשרד הספורט,הם כמובן ירצו ללמוד אותו.

עדיף ניר בן ארי שתתחיל לחסוך לבית גיל הזהב קודם.

אני חוזר ואומר ההיפך,יישב חיים רווה בוועד שנה,ילמד את כל ה"פויילאשטיק" מבעלי הנסיון,ואז נראה.

אנחנו לא ממליכים ומצניחים אנשים בתקופה של אוטוטו.

אין שום דבר ש"מוצנח" יכול לעשות במיידי בתקופה הזו,להיפך צריך ללמוד כדי לעשות שינוי אח"כ .

יש זמן למלחמה ויש זמן לשלום,עכשיו זו מלחמה, ואומרים שחיילים וותיקים לא מתים אף פעם.

למה שאהוד לביא יהיה יד ימינו של מישהו? זה צריך להיות ההיפך.

אגב אין לי ספק ברקורד של חיים רווה אבל אתה לא מוציא אדם מ"נפטלין" ומנחית אותו להנהגה בוודאי לא בשלב הזה.

צר לי ניר, לא שיכנעת אותי כלל וכלל. ביחוד שכרגע דיברתי עם אהוד לביא והוא מגיש את מועמדותו מחדש כיו"ר העמותה.

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...