Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,גולף שנת 1999 אוטומטית מנוע 1800.

שמתי לב שביומיים שלושה האחרונים,כשאני נוסע לוקח למד החום הרבה זמן להגיע לאמצע,הוא נשאר כלומר קר הרבה בזמן,

וגם אחריי שהוא עולה ומגיע ל 90,אחריי כמה דקות הוא פתאום יורד ל0,כלומר לצד הכי שמאלי של הסקאלה,ואז אחריי כמה דקות חוזר במכה ל 90 מעלות.ממה יכולה להיות התופעה הזו?

תודה מראש לעונים.

פורסם

הפיתרון הינו להחליפו בחדש. לפני 6-7 שנים החלפתי חיישן כזה ועלותו בזמנו הייתה כ-50 שקלים לחיישן מקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם

היי,

רק עכשיו שמתי לב שהמנוע הינו בעל נפח 1.8L וכנראה מחירו של החיישן שונה ממחירו של חיישן למנוע 1.6L.

בכול מקרה יש מספר תחליפים שווה ערך למקוריים תוצרת HELLA ועוד מספר חברות.

על תסמוך על כך שהבעיה תסדר מעצמה.

untitled.JPG

איזה כייף לי :)

פורסם

היי יש לי בדיוק אותה תקלה בפסאט 2003 1800T ,האם אני צריך להחליף את החיישן שנימצא על הפלנג מים האחורי ליד הקיר אש ? מאד מסובך להגיע אליו

מה העלות?

• ספונסר פורום
פורסם

אם אני לא טועה הרכב של פותח השרשור הוא שנת 99 ולכן החיישן

אצלו מתאים רק לגולף דור רביעי בשנה הזאת ומחירו 240 שח לפני מעמ ,

הוא ירוק בעל תקע מרובע וארבע פינים.

בפאסט החיישן אחר ,ירוק בעל תקע אליפסי ארבע פינים ומחירו 175 שח לפני מעמ .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תאמין לי רון אם המוסך שלך היה פה באיזור חיפה היתי קונה חניה במוסך אתה משדר אמינות!!

בניגוד לצמפיון שאנשים מעדיפים להיתקע בדרך כאשר איזה מנורה דולקת מאשר להיכנס ואומרים לך "צריך להחליף תא כפפות,

אאאהההה המנורה לא ניכבת אולי צריך מגני בוץ חדשים אאאהההה זה לא זה אאאוווללליייי.............עד שמחליפים מנוע

אבל מה יש לך את המיקצוע האהוב עליי ביותר ,חבל שאני תקוע בתחום אחר לגמרי, היתי בא לעבוד אצלך.

• תוכן חדש...