Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזה סטרימר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליביו, בוא לא נעמיס על השרשור הזה יותר מדי נתונים אבל בשורה התחתונה, יש לי סטרימר HD וכמו עשרות דגמים דומים שיצאו עד לא מזמן, הוא לא מסוגל לנגן mkv (או נדייק, x264) וזה לא קשור לקונטיינר אלא לדחיסה החזקה שהמעבד שלו לא יכול להתמודד איתה. אם רוצים אפשר לפרוס את ה-mkv הדחוס לאיזה TS בגודל מפלצתי ואז הוא יוכל לנגן. זה לא ממש פתרון (ולא משהו שיעבור ברשת בסטרימינג).

פורסם

בETHERNET יעבור.

מניסיון , וגם ברגע שזה נפרש במחשב ורק מנוגן בטלוויזיה - אין בעיה.

שוקו - בDVD קורא DIVX - אתה לא תראה שום הבדל בין קובץ DIVX של 1.4 גיגה לבין FULL HD.

הDVDים הזולים האלו לא מציגים שום דבר איכותי באמת, ההנחת פתיחה שלי זה שאתה מנגן על משהו רציני יותר.

והמרה כזו שצריך להמיר לגמרי לDIVX תיהיה ארוכה וכן תוריד מהאיכות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ההנחה שלי מראש כשמדברים על MKV וכו - שאתה תומך בHD , זה דבר ראשון.

דבר שני בקשר לנפח תעבורה - כיום , כל CORE DUO יכול לקודד לפחות 720P לייב על MPEG 2 או אפילו MPEG 4 מספיק מהר לSTREEMING.

לא נתקלתי בסטרימר שתומך בHD שלא מספיק חזק לנגן MPEG 2 או 4 , ולא משנה מה רוחב הנתונים , זה פשוט כח עיבוד אפסי יחסית לסטרימרים היום - ככה שגם זה לא רלוונטי.

דבר אחרון - רוחב פס , פה אתה צודק.

אבל ככה לסבר את האוזן - SD רץ חלק על רשת B - ויהיה גודל הקובץ.

HD - 720P בהנחה שאתה נאלץ לפרוש ולקודד מחדש לייב - עובר חלק לגמרי בכל רשת G.

1080P גם אמור לעבור חלק בG , אבל מחמת הספק , נמליץ חיבור קווי במקרה הזה (למרות שאם סופרים "ביטים" - הרוחב פס מספיק מעל ומעבר - G מעביר בשעה 24 ג'יגה! , נפחית אפילו ב1/3 על איבודים , אבטחה , חוסר קליטה ומה שבא לך - עדיין מספיק להעביר MKV / רמוקס של MKV.

ליביו

720P כן, 1080P לא בטוח .

מעבד CPU למחשב הוא כלבוייניק ופחות מוצלח ויקר מידיי לשימוש כסטרימר .

ציטוט מ HWZONE

"

סטרימר ?

אם נשאיר כרגע את אופצית המחשב כאמצעי לצפיה בתכני HD בצד (עקב עלות ההשקעה הגבוהה, האינטגרציה הבעייתית בסלון ממוצע ומגוון גדול של אופציות "ניגון וביצוע" - עשרות כרטיסים, מעבדים ותוכנות הפעלה וניהול מדיה, שמשתמשים שאינם מנוסים עלולים ללכת לאיבוד בהן), נמצא אופציה אטרקטיבית נוספת לנושא ניגון הסרטים כקבצים, הסטרימר.

מדובר במכשיר שכל ייעודו הוא ניגון סרטים בהבחנה גבוהה (אך לא רק, מן הסתם) וככזה הוא מוכוון מטרה באופן מוצלח מאוד ובדרך כלל מצליח לשמור על מחיר סביר יחד עם ניגון כמעט כל פורמט ובכל רזולוציה (לשם השוואה, מחשב עם מעבד Core 2 Duo E6600 יכול להתקשות בניגון סרטים ברזולוציה 1080p, מה שרוב הסטרימרים עושים ללא כל בעיה). כשנוסיף יתרונות כמו גודל קטן באופן משמעותי, שקט מוחלט וידידות למשתמש, ברור כי הסטרימר מסתמן כפתרון הנוח ביותר לרוב המשתמשים.

"

הצ'יפ ברוב הסטרימרים כמו זה בתמונה שמשמש ב WDTV הוא DSP ,מעבד ייעודי למדיה רציפה המתוכנן מראש לחישובים ארוכים ללא הסתעפויות .

החומרה פשוטה יחסית ל CPU ויעילה מאוד במה שהיא נועדה לבצע , הרבה יותר מ CPU

רגיל בעל ארכיטקטורה שנועדה להרצת תוכנות רגילות עם לא מעט הסתעפויות כמו ה- CORE2.

SMP8630_series_A.jpg

פורסם

אתה מדבר על נגינה, היום כל הפריסה נעשית גם ככה על צ'יפים בכרטיסי מסך שקיימים כמעט בכל כרטיס בינוני ומעלה.

אז כותב הכתבה בחר קצת להתעלם מזה (כי במחשבים יותר ישנים אכן היתה את הבעיה הזו) - בכ"א - כמעט לא רלוונטי , בטח אם רק צריך רמוקסינג ברוב המקרים.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מישהו מכיר דרך לקחת תוכן שמשודר באתר אינטרנט ( כמו ערוץ 10 ) ולשדר אותו ברשת המקומית לסטרימר?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם
בETHERNET יעבור.

מניסיון , וגם ברגע שזה נפרש במחשב ורק מנוגן בטלוויזיה - אין בעיה.

שוקו - בDVD קורא DIVX - אתה לא תראה שום הבדל בין קובץ DIVX של 1.4 גיגה לבין FULL HD.

הDVDים הזולים האלו לא מציגים שום דבר איכותי באמת, ההנחת פתיחה שלי זה שאתה מנגן על משהו רציני יותר.

והמרה כזו שצריך להמיר לגמרי לDIVX תיהיה ארוכה וכן תוריד מהאיכות.

ליביו

ok תודה נראה לי שמיציתי את העיניין ואני בדרך לעשות השוואות של מכשירי סטרימר, ונראה לי שאני אתחדש באחד כזה. אם יש למישהו המלצה חמה על אחד כזה (רצוי מנסיון) אז בבקשה זה יעזור.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

רוצה המלצה חמה? - PS3.

ועל הדרך אתה מרוויח גם נגן בלו ריי, DVD שעושה אפסקייל מדהים (גם לקבצי וידאו שאתה משדר ד"א) וגם קונסולת משחקים מצוינת.

מכשיר סטרימר שיתמוך בHD גם ככה לא יעלה פחות (לפחות לא משמעותית).

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...