Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דרוגבה והבכיינים קיבלו את שלהם.

מי שעושה בונקר ולא גומר את המשחק בזמן מומנטום, מגיע לו לעוף בדקה ה93.

הכדורגל הטוב ניצח את הבונקר וזה חשוב יותר מהכל.

מסכים ב-100%. כשאתה 11 על 10, בחיים אל תכניס מגן במקום חלוץ (ולא משנה בתור מה אתה מכניס אותו). הידינק עבר לבונקר - וקיבל הפצצה ארטילרית היישר לחמ"ל :-D

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה לתאר את מה שהולך כרגע ברחובות ברצלונה....

:multi::shock3::shock2::silly::bad-word::drinking::beerchug::smilecolr:bday::onfire::turn-l:

פעם אחרונה שראיתי (ושמעתי) דבר כזה היה כשמכבי ת"א לקחו את גביע אירופה לפני כמה שנים.

אכן, נראה שהפעם הטובים ניצחו. שיהיה להם בהצלחה בגמר! 8)

פורסם

למי שיש HD, בסיום המשחק דרוגבה כמעט הרביץ לשופט שהוא רצה לרדת לחדר הלבשה, והתחיל להתעצבן על המצלמה גם,

השופט נתן לו כרטיס.

הראו את זה גם בערוץ 2. פשוט בושה. הפסדת? תפסיד בכבוד. איפה ראיתם שחקן שאחרי הפסד אומר למצלמה fuck off(אאל"ט)

פורסם
ואת העובדה שואלדס הוא שוער בינוני בלבד - מספיק שצ'ך יתפוס יום טוב, ודרוגבה ייתן קטנה - הסיפור גמור.

מסכים עם הקביעה שההגנה חלשה .צריך לעונה הבאה להביא בעונה הבאה שוער בעל שיעור קומה: כמו בופון למשל יחד עם עוד קאליבר בהגנה.

אני דווקא חושב שואלדס הוא שוער טוב.

בפרט גם במשחק הזה וגם במשחק הראשון לפני שבוע היה לו משחק טוב מאוד, ובכלל הוא שוער לא רע בכלל לדעתי.

ואיזה משחק! גמר חלומי יהיה לנו!

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

פאקינג דיסגרייס הוא צעק.

אני רוצה לציין שדרוגבה הוא השחקן הכי מתחזה ובכיין שאני מכיר. כל פעם שנוגעים בו הוא נשכב על הריצפה לשעתיים.

ביג באג:

בקשר לואלדז, הוא נמוך מדי , הוא מאוד מתקשה בכדורי גובה ובכדורים שנבעטים לחיבורים, אני לא יודע אם אתה זוכר אבל בשנה שעברה מול מנצ'סטר בחצי גמר הוא קיבל גם כדור לחיבורים.

שוער כמו צ'ך היה מוציא את הבעיטה של אסיין לקרן עם יד מושטת למעלה.

עם זאת יש לו אינסטינקטים מצויינים על הקרקע והוא הוכיח זאת היום לפחות 3 פעמים.

לכל מי שבוכה על השיפוט, הצורה שבה השופט רצח את ברצלונה במשחק הראשון הרבה יותר חמורה מהפנדלים שצ'לסי לא קיבלה היום, ואני מודה שהיה לפחות אחד אבל היו גם 2 במשחק הקודם שלא נשרקו שלא לדבר על כך שהשופט נתן לשבור רגליים ולבזבז זמן בקאמפ נואו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם אתה שם את היד מושטת לפני המשקוף, אז זה לא נכנס חביבי.

אבל כן, זה כדור מאוד קשה לעצירה ואי אפשר לבוא לאף אחד בטענות על כזה שער.

בינתיים חשבתי עוד קצת ולקראת העונה הבאה צריך לחזק את הספסל. לכל קבוצה שמכבדת את עצמה יש בלם בעל שיעור קומה על הספסל וחלוץ מחליף נורמלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

עם בלם וחלוץ אין לי בעיה,אבל מזה:

צריך לעונה הבאה להביא בעונה הבאה שוער בעל שיעור קומה: כמו בופון למשל

אתה יכול לשכוח,בופון נשאר ביובה ויהי מה :wink:

פורסם

עכשיו אני בטוח אשן טוב :shock:

(אני כבר מפחד לקבל סיוטים מהפרצוף של אסיין - הוא נראה כמו גולגולת עם זיפים)

u1_essien_348092a.jpg

פורסם
אני דווקא חושב שואלדס הוא שוער טוב.

הוא לא שוער רע, אבל הוא לא ברמה של קסיאס (עם שוער פחות טוב ריאל הייתה מקבלת עשיריות גם באנפילד וגם בברנבאו בשבת), בופון, ריינה (השוער השני של נבחרת ספרד, להזכירך), צ'ך (למרות שבאופן כללי, הוא היה טוב יותר לפני הפציעה. כנראה שהפחד משפיע קצת), ואפילו ואן דר סאר ואלמונייה.

שמחתי לאכול את הכובע, עכשיו רק למחוק את החיוך לסר אלכס :twisted:.

פורסם
פאקינג דיסגרייס הוא צעק.

אני רוצה לציין שדרוגבה הוא השחקן הכי מתחזה ובכיין שאני מכיר. כל פעם שנוגעים בו הוא נשכב על הריצפה לשעתיים.

.

על השחקן (המדהים) הזה, זה הדבר האחרון שאפשר להגיד! הוא משחק באש ובמים, עם פציעה ובלי פציעה (הוכחה - אתמול. פירקו אותו פעם פעמיים, ועדיין רצה להמשיך לשחק - לא ממש רצה להתחלף). הוא לא בכיין, ובחיים לא בכה (וראיתי המון משחקים שלו). זה שהוא דרש פעמיים (פעם אחת בצדק למען האמת) פנדל, זה אומר שהוא בכיין? נכון שבסוף המשחק לאחר ההפסד הוא זרק כמה מילים למצלמות ואפילו לשופט (כנראה), אבל זה טבעי ולגיטימי וזה דבר שנראה לא פעם ולא פעמיים במקרים כאלה. מעניין מה אתה היית עושה, אם היית משחק בצ'לסי? היית מפסיד בכבוד יורד מהדשא ומוחא כפיים לקהל הענק שליווה אותך, או שגם מתעצבן ממה שהלך במגרש בסופו של דבר אחרי אכזבה ענקית שכזו? אני יודע שגם אני הייתי עצבני (מניסיון, לא ברמה כזו, אבל בכל מקרה). לאחר מכן פונה לקהל, מוחא כפיים ויורד למלתחות.

אני לא מצדיק את המשחק הנרפה (במחצית השניה) של צ'לסי, ממש לא. הגיע להם המכה בגרון הזאת. אבל מפה ולהגיד שדרוגבה בכיין, זה ממש לא נכון.

ויאללה, בע"ה שנראה גמר כמו שגמר צריך להיראות (סטייל ליברפול מילאן) ולא גמר מגעיל עם בונקרים ו-0-0 עם הכרעה בפנדלים.

נ.ב

למרות שאני לא אוהד אותם, ממש רציתי לראות את ליברפול במקום צ'לסי בחצי הגמר ואפילו בגמר במקום ברצלונה, כי הקבוצה הזו לא מפחדת ומשחקת חופשי, ואני אישית נהנה מכל משחק שלהם.

נ.ב.ב

לברצלונה, במיוחד כמו שהיא נראתה אתמול, יהיה קשה מאוד נגד היונייטד, אם בכלל אפשרי. מה אתם חושבים? אני מהמר על היונייטד, למרות שההיגיון מבחינת ההנאה (והעיניים שרואות את הכדורגל של השנה) רוצים את בארסה.

fitch - מסכים איתך. אין מילה לתאר את מה שקרה לצ'לסי אתמול. פראיירים זו לא המילה, זו מחמאה (לצערם).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יונייטד לא סוגרים משחק כמו צ'לסי. ברסה נתנה אתמול את הבעיטה האמיתית הראשונה לשער בדקה 90+3, נגד יונייטד זה אמור להיות אחרת.

• תוכן חדש...