Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שלא צריך לספר לכולם מי זה מי.

היום יעלו להתמודד שתי קבוצות שמייצגות שני דברים שונים מהותית אחד מהשני.

הכסף נגד המסורת.

הטקטיקה נגד הטכניקה.

האגרסיביות נגד האלגנטיות.

הכיעור נגד היופי.

ברסה חייבת לעלות היום ולסדר לנו ב 27 למאי את אחד הגמרים הכי מעניינים בשנים האחרונות.

אם זה לא יקרה, זה יהיה עצוב לכדורגל שבהרבה מאוד מקרים לאחרונה, דווקא הטובים מנצחים בו.

הימור שלי, ייגמר 2-2.

אתם מוזמנים להמר.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני כבר לא יכול לחכות למשחק, אני מקווה שצ'לסי לא יהיו בבונקר 90 דקות למרות שאני די בטוח שזה מה שיהיה, המשחק שלהם פשוט מגעיל.

ניראה איך מסי והחברים יתמודדו מול האגרסיביות ויתרון הכוח של צ'לסי, קל לברסה זה לא יהיה.

0-1 לברסה.

פורסם

הרעים נגד הטובים, יפה אמרת.

מי שראה את המשחק בשבת יודע שבכושר הנוכחי זה נראה כאילו בלתי אפשרי לנצח את ברסה.

אני מקווה שזה לא יהיה בונקר מצד צ'לסי,

מי שזוכר את המפגשים בין הקבוצות ב-2005 בליגת האלופות שנגמר אז 4-2 וצ'לסי עלתה והיה משחק מדהים.

הלוואי שהם יתנו את זה גם היום.

ובכל מקרה,

אם זה יגמר בצד שלהטובים, נזכה לראות בגמר את 2 השחקנים הטובים בעולם, ליאונל וכריסטיאנו.:-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

דרך אגב, יש פאב באיזור ראשון-רחובות שיקרין את המשחק באווירה טוב? (בדאבלין שאלתי, עמוס עד אפס מקום)

פורסם

מי שראה את המשחק בשבת יודע שבכושר הנוכחי זה נראה כאילו בלתי אפשרי לנצח את ברסה.

למרות שאני מקווה מכל הלב שברסה ייתנו בראש גם לצ'לסי וגם ליונייטד אח"כ, התחושה שלי היא שצ'לסי הולכת לעשות עוד בי"ס לבונקר לספרדים ולהעיף אותם (שוב, אשמח לאכול את הכובע, אבל זו התחושה שלי).

ברסה היא מכונת התקפה מדהימה, החל מדני אלבס דרך אינייסטה, צ'אבי וכלה בהתקפה קטלנית של מסי, א'טו והנרי.

אבל - הגנה, כמו כל הספרדיות - אין ממש. ראיתם את האין הגנות בסופר קלאסיקו (גם הגולים של ברסה לריאל, אבל גם הגולים של היגואין וסרחיו ראמוס - חורים בגודל עצום בהגנה), ראיתם את ריאל מקבלת רביעייה בקלות מלחץ של ליברפול.

תוסיפו על זה שפויול חסר (גם מארקס, אבל לגביו - אין לי מושג למה הם מחזיקים אותו כ"כ הרבה זמן, אף פעם לא חשבתי שהוא כזה שחקן הגנה שראוי להרכב שלהם) ואת העובדה שואלדס הוא שוער בינוני בלבד - מספיק שצ'ך יתפוס יום טוב, ודרוגבה ייתן קטנה - הסיפור גמור.

פורסם

מחצית .

1-0 לצ'לסי משער מזליקי שהוא בהחלט גולאסו. ברצלונה שולטת 80 אחוז מהזמן בכדור אבל נעצרת ע"י חבורת הבריונים בכחול.

בינתיים זה נראה רע.

צ'לסי קבוצה נאחסית ומגעילה שמוציאה את החשק לראות כדורגל.

משהו כמו הפועל ת"א בישראל שזוחלת לאליפות תוך הגעלה של כל אוהד כדורגל...

אני לא מבין את ההתעקשות של גוארדיולה לשחק עם בוסקטס. הוא שחקן שהוא הביא איתו מברצלונה ב' , אבל לא שייך לרמות הגבוהות.

חייב להתבצע שינוי במחצית , אני הייתי מוציא אותו, מכניס בלם ומעביר את טורה למרכז המגרש שם הוא שלט אבסולוטית מול ריאל מדריד.

בנוסף - אסור ללכת מהאמצע כי יש שם 200 איש שיוצרים פקק...

מסכים עם הקביעה שההגנה חלשה .צריך לעונה הבאה להביא בעונה הבאה שוער בעל שיעור קומה: כמו בופון למשל יחד עם עוד קאליבר בהגנה. מישהו כמו הבלם הברזילאי של באיירן מינכן שברח לי השם שלו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא שזה לא היה צפוי. מישהו באמת ציפה שאחרי ה6-2 צ'לסי תבוא להתקיף ולא להסתגר?

אני לא בטוח שלא הייתי נוהג אחרת במקום הידינק. זאת באמת הדרך היחידה לעצור את ברצלונה :?

(לא שחס וחלילה אני בעד הבונקר המסריח הזה,אבל מבחינת צ'לסי - זה הדבר הכי נכון לעשות,לצערנו [אני בעד ברצלונה,כן?])

פורסם

כן, הם עלו התקפי, ואחרי השער, שני הקיצוניים ירדו להיות מגינים עם דרוגבה לבד במרכז שתפקידו לצוד כל מיני מציאות וטעויות. כנראה שזו תוכנית המשחק.

אני מקווה שהצדק יצא לאור במחצית השניה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

צדק בעולם הזה

דרוגבה והבכיינים קיבלו את שלהם.

מי שעושה בונקר ולא גומר את המשחק בזמן מומנטום, מגיע לו לעוף בדקה ה93.

הכדורגל הטוב ניצח את הבונקר וזה חשוב יותר מהכל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

[יסלח לי עמוס השרת]

יששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כל כך מגיע לצ'לסי להפסיד,במיוחד אחרי הבעיטה המזלזלת של דרוגבה שיכלה לגמור את המשחק. ואף מילה על השיפוט...אדום שלא היה ולא נברא!

הצדק יצא לאור,הטוב ניצח את הרע,והולך להיות גמר אחד המעניינים :-D

פורסם

תיאטרון החלומות לא איכזב גם הפעם והצדיק את השם שלו,

הבעיטה היחידה למסגרת הכריע את המשחק,

לא בטוח מה זה היה, הדקדקנות ההגנתית של צ'לסי או שלא הלך לברסה כלום, אבל עשה רושם שהיחיד שעבד שם כמו שצריך זה אינייסטה.

ובנוסף השופט לא היה טוב.

למי שיש HD, בסיום המשחק דרוגבה כמעט הרביץ לשופט שהוא רצה לרדת לחדר הלבשה, והתחיל להתעצבן על המצלמה גם,

השופט נתן לו כרטיס.

יאללה סוף טוב הכל טוב.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...