Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני צריך להחליף בולמים ב-BMW E46 318i שלי, לאחר 120000 ק"מ.

בעצם רציתי לשים את ה- Sachs Advantage, שהם ה-OEM. שמתי כאלה לפני 20000 ק"מ ב-BMW השנייה שלי ואני מאוד מרוצה.

העניין הוא שיש לי כרגע אפשרות להביא עם מישהו סט בולמים מארה"ב, ובדקתי את כל האפשרויות שבאות בחשבון.

אצל Sachs ואצל בילשטיין יש דגם שונה לרכבי 4 צילינדר ו6 צילינדר, ומאחר שאין מכוניות 4 צילינדר בארה"ב לא ניתן להשיג את הדגם המתאים למכונית שלי. אצל קוני, לעומת זאת, הבולם הוא זהה במכוניות 4 צילינדר ו-6 צילינדר וניתן להשיג סט מתאים (אך ורק צהוב).

בשורה התחתונה האפשרויות שלי הם לקנות את ה-Sachs בארץ או להביא את הקוני מארה"ב, כשהקוני יהיו מעט (לא משמעותי) יותר זולים.

1. כתוב שהקוני מיועדים להנמכות עד 35 מ"מ, האם ניתן להשתמש בהם עם הקפיצים המקוריים (לא מונמכים)?

2. אני אמנם אוהב לנסוע מהר בסיבובים אבל הרכב צריך להיות נוח לאשה ולנסיעות עם כל המשפחה. יש מה לחשוש עם הצהובים?

תודה לעוזרים.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לא הבנתי מה הבעיה לקנות בילשטיין שמותאמים לרכב שלך ספציפית.

הגיוני שיש סט שונה לפי נפח הרכב, זה מאוד משפיע על הבולמים. בד"כ ככל שהנפח יותר גדול אזי משקל הרכב גדול יותר.

בד"כ בפרונט. אי לכך יש בולמים קשים יותר.

בילשטיין עדיף על קוני מבחינת נוחות. וביצועים. אך אם אתה מעוניין בנוחות הייתי מציע לך להסתכל לכיוון "וויטק". רכים יותר מבחישטיין ובטח מקוני, כך שבנסיעה היומיומית אשתך פחות תתלונן ובו זמנית די טובים כשמדובר בסיבובים מהירים.

לאחר נסיעה על E46 עם 6 צילנדר על בילשטיין, האוטו קשה מעט אך הוא ממש לא "שובר צלעות" והוא עוד עם אנטירולים גדולים יותר וצמיגים נמוכי חתך...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

הבעיה היא פשוטה: לא מוכרים בארצות הברית את הדגם של בילשטיין שמתאים ל-4 צילינדר, כי אין שם מכוניות כאלה על הכביש. היבואן שלהם מביא להם רק 6 צילינדר (מסכנים).

לכן אפשרויות הבחירה שלי הם רק בין ה-Sachs לקוני.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

האישה לא תאהב את הקוני הצהובים.

הם דורשים הרבה אורך רוח בתוך העיר והאמת שגם מחוץ לעיר ברוב כבישי ישראל "האיכותיים".

עריכה: הנסיון שלי הוא עם החלפה של בולמים וקפיצים. יכול להיות שהחלפה של הבולמים בלבד לא תעשה כזה שינוי בנוחות.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם
האישה לא תאהב את הקוני הצהובים.

הם דורשים הרבה אורך רוח בתוך העיר והאמת שגם מחוץ לעיר ברוב כבישי ישראל "האיכותיים".

אני מסכים בהחלט.

• תוכן חדש...