Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה... יותר נכון 2 שאלות

1. ברשותי רנו קליאו MK1 1400 (מנוע חדש בן 3 חודשים) אוטומטית עם בעיות חיצוניות של מראות, גומי בחלון ועוד כמה שטויות שאת זה ממש לא בעיה לסדר (חלקים ממגרשי פירוק ועוד), האם שווה להשקיע בה מבחינת מערכת אגזוז חדש ופילטר פתוח (כן אני רוצה את הדברים האלה שעושים רעש באוטו.. אני עדיין צעיר חח)

2. האם שווה להשקיע בהסבת גיר של רנו קליאו RSI לגיר אוטומטי (אני יודע שזה כרוך בהוצאות רבות)

ואני יודע שזאת תהיה הRSI האוטומטית הראשונה בארץ אם לא בעולם :shock:

אבל השאלה היא אם זה שווה והמכונית תפיק ביצועים טובים :?:

הבעיה שלי שהוצאתי רישיון על גיר אוטומט ואין לי הרשאה לנהוג על ידני, אני גם לא רוצה מכונית ידנית.

(אל תגידו לי תלך לעשות טסט על ידני כי אני לא מתכוון לעשות בזמן הקרוב אלא אם תהיה לי למבורגיני בחניה)

תודה מראש.

פורסם

ההפסד כולו שלך את האמת , אין על גיר ידני פשוט אין מצטער לומר .

לא DSG לא אוטומתי לא טיפטרוניק ולא כל הבולשיט הזה ...

תחשוב על זה ברכב כמו שלך אתה מרוויח עוד 2 הילוכים (כזכור לי יש לך 3 הילוכים אוטומתיים תקן אותי עם אני טועה).

נ.ב

אמרו את זה לא פעם אתה מסרס את הרכב שלך בכך שאתה הופך אותו לגיר אוטומתי

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

RSI עם גיר אוטומט זה פשוט ביזבוז כסף ממש ממש מיותר.

מה זה ייתן לך? להיות ייחודי?

חבל על הכסף.

פורסם

עברית שפה קשה.

הבן אדם אמר שיש לו רשיון על אוטומט ולא על ידני.

אני יכול להבין למה לקחת רכב שהוא אוהב ולהפוך אותו לרכב שהוא יכול לנהוג עליו.

ומצטער, אין לי מושג במה זה כרוך...

פורסם

תודה אבל לא עניתם לי מה יותר כדאי להשקיע

ברנו קליאו הרגילה מנוע 1400 או לעשות פרוייקט על רכב יחודי שזה הקליאו RSI אוטומטית...

(כן למי שהגיב מעלי אני מאוד אוהב את הרכב הזה וחשבתי לקחת את זה קדימה)

אני חושב שיהיה קל גם למכור RSI אוטומטית כשאני אעבור לרכב אחר... :roll:

בקיצור מה יותר כדאי לעשות

אה ד"א הרנו שברשותי (4 דלתות) צריך כמה שיפורים חיצוניים קטנים וכל השאר שאני רוצה להוסיף זה פילטר פתוח ואגזוז לחץ דראגון או משהו... כי הנפח של המנוע יחסית קטן... יש לי בפנים מערכת סאבוופר ומגבר חדשים שהתקנתי לפני כחודשיים...

פורסם

אם אתה מדבר על למכור ועל שווי

אתה תפסיד יותר כסף מאשר תרוויח בזה שהמצאת RSI אוטומטית

אתה לא תהנה מהביצעוי מנוע מכיוון שהגיר האוטומטי מיושן ולא מהיר כמו ידני, העברת ההילוכים תישאר איטית ואתה תתבאס כל פעם שהאוטו יאיץ ואתה תרגיש אותו נתקע כי ההילוך לא עובר

עזוב אותך מהמצאות ותגליות לא סתם לא 'המציאו' רכב כזה לפניך

חבל על הכסף שלך

תחסוך עוד קצת ותביא כבר RSI או משהו או שתשפר את האוטו בצורה חיצונית תשים אגזוז ופילטר ותרגיש הרבה יותר טוב עם האוטו, בוודאות!

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם

וואלה תודה , לכזאת תשובה ציפיתי

ההודעה נערכה. נא לקרוא את כללי קארזפורום. יאשה.

פורסם

לא הבנתי אם יש לך RSI או שאתה מנסה להפוך קליאו אוטומטית לRSI או שלא הבנתי כלום, תתחיל מהתחלה ותריץ בפרסומות.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
לא הבנתי אם יש לך RSI או שאתה מנסה להפוך קליאו אוטומטית לRSI או שלא הבנתי כלום, תתחיל מהתחלה ותריץ בפרסומות.

שאלתי 2 שאלות על 2 רכבים שונים

מה שיש לי כרגע זה קליאו רגילה 4 דלתות אוטומטית שאלתי אם כדאי לשפר אותה מבחינת פילטר פתוח ואגזוז לחץ או לעשות פרוייקט על RSI הסבה לגיר אוטומט

פורסם

שים אגזוז ופילטר שיהיה לך את הרעש שאתה רוצה וזהו

הרכב יהיה מוכן לפורום אודיו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חבל על הכסף שלך בשתי המיקרים הצעה שלי (קח את זה רק כעצה) עם אתה כול כך אוהב רנו ויש לך רישון רק על אוטומת קנה רנו קליאו B, יהיה יותר זול "מלשפר" את הrsi ואת הקליאו הנחכית.

כול מה שרשמתי הוא בגדר המלצה בלבד תעשה מה שניראה לך נכון לעשות

• תוכן חדש...