Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לכל משתמשי soulseek

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה אחרי כמה שעות או בעיקרון אני לא יודע את הזמן המדוייק התוכנה תמיד קורסת לי אני ממש לא מבין למה אני לא יכול להשאיר אותה לילה אחד ושהיא לא תקרוס או תתנתק

זה קורה גם לאנשים אחרים או שאני המעפן היחיד...

למה? ככה!

פורסם
משום מה אחרי כמה שעות או בעיקרון אני לא יודע את הזמן המדוייק התוכנה תמיד קורסת לי אני ממש לא מבין למה אני לא יכול להשאיר אותה לילה אחד ושהיא לא תקרוס או תתנתק

זה קורה גם לאנשים אחרים או שאני המעפן היחיד...

קורה לכולם. השרתים של התוכנה לא ממש יציבים...

פורסם

גם לי זה קורה, אבל אצלי זה מתחבר לבד אחרי שהשרת שוב פועל.

עדיין, עם כל הניתוקים, התוכנה שווה ביותר. המוזיקה באיכויות טובות ולא כמו בקזה 128kbs :?

אני רוצה לנצל במה זו, כדי להודות ליוצריה. 8) (שמעתי שהתוכנה תוצרת הארץ. לא?)

פורסם
גם לי זה קורה, אבל אצלי זה מתחבר לבד אחרי שהשרת שוב פועל.

עדיין, עם כל הניתוקים, התוכנה שווה ביותר. המוזיקה באיכויות טובות ולא כמו בקזה 128kbs :?

אני רוצה לנצל במה זו, כדי להודות ליוצריה. 8) (שמעתי שהתוכנה תוצרת הארץ. לא?)

תאמין לי גם ב KAZAA יש איכות רק צריך לחפש :evil:

פורסם
יותר מדי לחפש.. :mad:

לא הייתי אומר ..

לי יש את השיט שלי ואני תמיד מוצא באיכות מצויינת.. :evil:

איזה מוזיק אתה מוריד בכלל??

פורסם

בנוסף לעובדה שצריך לחפש הרבה בשביל לקבל איכות טובה, יש גם את הקטע שבאמצע השיר דוחפים רעש חזק וציפצופים שמקפיצים אותך מהכסא לכיוון הווליום, כדי לא לשרוף את הרמקולים. וגם יש שירים, שמורכבים מפזמון באורך של כ 15 שניות, שחוזר על עצמו במשך 4-3 דקות.

ב SOULSEEK זה אף פעם לא קרה לי. :p

פורסם

soulseek כיום זה בעיקרון התוכנה הכי טובה לשירים יש בה הכל כולל הנדירים

שדרך כלל יש לי בעיה למצוא אותם.. אני שומע טראנסים ואין מצב שאני לא ימצא שם את מה שאני צריך רק ההתנתקויות עולות לי על העצבים

למה? ככה!

• תוכן חדש...