Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר ( בדרכי למוסך לצורך טיפול שוטף - כמה מוזר :shock: ) הבחנתי שנורת המצבר בלוח נדלקת עד 2000 סל"ד ומעל לזה היא נכבית ( גם בניוטרל וגם בנסיעה ) לקראת ההאטה ולחיצה על הבלמים היא חוזרת לדלוק .

בבדיקה במוסך מורשה פורד טוענים שיש להחליף את האלטרנטור כולו בעלות של כ - 3200 ש"ח , לא ברור אם מדובר במחיר כולל עבודה או לא כי נתתי להם בנתיים הנחיה לא להחליף את האלטרנטור .

ראשית . האם יש דרך להתמודד עם הענין בעלות קטנה יותר, ובכלל האם המחיר שקיבלתי במוסך פורד הוא ריאלי ( נשמע לי גבוה מאד )

ובנוסף אני מניח שיש בעיה כלשהיא עם הטעינה של המצבר - והשאלה היא עד כמה קריטי יהיה לבחור ולהמשיך לנסוע כך - הרי בנסיעה הנורה נכבית לחלוטין , ואז מן הסתם קיימת טעינה של המצבר .

הרכב כרגע במוסך לצורך טיפול 15000 .

כשאוציא אותו כמובן שאגש לחשמלאי רכב לצורך אבחון נוסף של הענין .

ובנתיים אשמח לשמוע חוות דעתכם בנושא .

תודה ויום טוב .

פורסם

באיזה פורד ואיזה שנת ייצור מדובר?.

המחיר שקבלת הנו, ככנראה, עבור אלטרנטור חדש לגמרי ומחיר אלטרנטור משופץ יהיה זול יותר.

אצל חשמלאי רכב צריך קודם לבדוק את מצב טעינת האלטרנטור בסבובי המנוע ההנמוכים וגם הגבוהים לאחר שהנור כבית, אם כי סביר למדי שאכן האלטרנטור פגום.

כשאין טעינת אלטרנטור אתה ממשיך נסוע עם המכונית תוך כדי פריקה של המצבר וזאת עד שהוא יחלש מאוד ולא תוכל גם להניע את מנוע המכונית ולכן טפל בזאת מהר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי תודה על התגובה המהירה .

בכותרת ההודעה ציינתי שמדובר במונדאו 2004.

האם תוכל להמליץ על חשמלאי רכב \ מוסך או שניים באיזור המרכז לצורך אבחון .

האם יכול להיות שהבעיה בכלל נובעת מווסת תקול ?

כמה להערכתך צריך לעלות אלטרנטור משופץ לרכב זה כולל עבודה ?

פורסם

מנסיון רע , אני ממליץ להכנס למוסך פורד מורשה לבדיקה.

מנסיון בעבר עם פוקוס 2003 שלא היתה טעינה , חשמלאי החליף את האלטרנטור והבעייה לא נפתרה.

לבסוף , לאחר שהחשמלאי התייאש , הכניס את הרכב למוסך פורד מורשה שאיתרו תקלה במחשב.

שלחו אותו לתיקון ( פעמיים ) ולבסוף הסתדר.

במכוניות החדישות לא כל חוסר טעינה הוא האלטרנטור .... וגם אם כן , תמיד אפשר לבקש להרכיב מחודש , גם אם זה מוסך מורשה יבואן.

יובל.

פורסם
מנסיון רע , אני ממליץ להכנס למוסך פורד מורשה לבדיקה.

מנסיון בעבר עם פוקוס 2003 שלא היתה טעינה , חשמלאי החליף את האלטרנטור והבעייה לא נפתרה.

לבסוף , לאחר שהחשמלאי התייאש , הכניס את הרכב למוסך פורד מורשה שאיתרו תקלה במחשב.

שלחו אותו לתיקון ( פעמיים ) ולבסוף הסתדר.

במכוניות החדישות לא כל חוסר טעינה הוא האלטרנטור .... וגם אם כן , תמיד אפשר לבקש להרכיב מחודש , גם אם זה מוסך מורשה יבואן.

יובל.

במקרה שלא הבחנת אז ציינתי במפורש שהרכב נבדק ואובחן במוסך פורד מורשה ולמרות טענתם כי יש להחליף את האלטרנטור , אני עדיין בוחר לקבל חוות דעת מחשמלאי רכב נוסף או שניים .

ודרך אגב הם , במורשה לא הציעו לי אפילו להחליף אותו בחלק מחודש \ משופץ , כך שהאופציה אצלם נכון לעכשיו היא היקרה ביותר .

שורה תחתונה , לפני ששופכים את תכולת כיסי החוצה , אני מעדיף לבדוק אפשרויות נוספות .

פורסם

אתה צודק שאתה אוסף עוד מידע :mm_yeah:

החלפתי אלטרנטור עם בעיה דומה - למאזדה 626 2002 - אצל חשמלאי בבת-ים - עלות כ 700 ש"ח למשופץ כולל התקנה .

כדאי לטפל בבעיה בזמן הקרוב - כרגע יש טעינה חלקית ופתאום היא תעלם :roll: יהיו בעיות חשמל וזיכרונות למערכות החשמל ברכב .

והמצבר יתרוקן .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אם אתה יכול להשיג מד מתח פשוט, תחבר אותו על הפלוס והמינוס של המצבר בשעה שהמנוע עובד.

אם יש לך פחות מ 13.5 וולט כאשר הטורים ב 1500 האלטרנטור דפוק.

אגב, זה לא אומר שצריך לקנות חדש, בתקלה כמו שלך לעיתים ניתן להחליף את היחידה של מייצב המתח בגב האלטרנטור והכל מסתדר.

שווה לך לגשת לחשמלאי רציני שיוכל לבדוק אם אפשר לשיג ולהחליף את היחידה הזו באלטרנטור שלך. אם כן אז אתה פותר את הבעיה בכמה מאות שקלים.

פורסם

אוקיי עדכונים ..

הגעתי לאוטו סטארט לפני חג העצמאות וקיבלתי הצעת מחיר הוגנת ונמוכה משמעותית מהמחיר במוסך פורד .

היום נסעתי אליהם שוב ובצעתי את ההחלפה במוסך שלהם לשביעות רצוני , יש לציין שהצוות שם חביב ומקצועי :-) ואני יכול לקוות שהבחירה באלטרנטור משופץ אצלם ולא בחדש מהחברה היתה בחירה נבונה מצידי .

• תוכן חדש...