Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוצאת צו הרחקה-כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר אירוע כלשהו של הטרדה הגשנו תלונה למשטרה וקיבלנו "אישור הגשת תלונה".

כיצד ניתן להוציא צו הרחקה נגד אותו גורם?

פורסם

ניגשים לבית משפט השלום המחוזי עם התלונה במשטרה ומבקשים דיון לצו הרחקה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

זה לא אלימות במשפחה.

צו הרחקה מאדם זר על הטרדה.

לאחר בירור במשטרה הם נתנו לו צו הרחקה מהאיזור,האם אני יכול להאריך את צו ההרחקה כי בד"כ הם נותנים לשלושה חודשים.

האם ניתן לתבוע אותו אישית וכיצד? את הפרטים שלו המשטרה סירבה לתת משום מה.

פורסם
השלום המחוזי? זה בעליון?

המחוזי מהמושג מקומי

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

dabab,

יומיים אתה מחכה לתשובה כאן ובנתיים הזמן זז, כנראה שזה לא ממש חשוב לך.

לא פעם ולא פעמיים, אמרתי שחיפוש בגוגל יביא תוצאות הרבה יותר מהירות מאשר לחכות כאן לתשובה.

מה שאתה מכנה צו הרחקה, למעשה התוצאה שלו היא הגנה למבקש הצו, ולכן אתה יכול לחפש גם "צו הגנה".

בנוסף, יש גם "צו הטרדה מאיימת".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר,

בינתיים המשטרה הוציאה צו הרחקה של 14 ימים נגד אותו אדם לכן הגיעה ההודעה האחרונה.

בחיפושים שעשיתי תחת ההגדרה של "צו הרחקה" הועלו רק דברים הקשורים לאלימות בתוך המשפחה וכו' ולא נושאים הקשורים להטרדה של גורם זר.

במשטרה ציינו שאני צריך ללכת לבית המשפט ושם להוציא צו הרחקה ארוך יותר,ומכיוון שיצא לי פעמיים להיכנס לבתי משפט בשביל פרוצדרות כאלו ואחרות למדתי על בשרי לנסות ולברר כמה שיותר לפני שאני מגיע לשם(תתפלא כמה פעמים הייתי צריך לחזור לגבי אותו הנושא) לכן הייתי רוצה לקבל את מלוא המידע ממישהו שיש לו ניסיון/ידע לפני שאני נוסע הלוך חזור הלוך חזור לבית המשפט.

פורסם

עיצות חינם באינטרנט אינן תחליף ליעוץ מקצועי פרטני.

אם תקרא את התשובות שכותבים עורכי-דין בפורמים יעודיים לשאלות ותשובות בנושאים שונים, תגלה שלרוב התשובות שם אינן מספקות, על אחת כמה וכמה בפורום שאינו יעודי.

אני לא יודע אם מדובר בעצלות, או שהדבר לא כל כך חשוב לך שאתה פשוט לא משקיע את הזמן הראוי כדי למצוא יותר מידע באינטרנט.

בהודעתי הקודמת נתתי לך מעט טיפים להרחבת החיפוש.

אם תתאמץ קצת יותר מ-10 תוצאות, תגלה שיש גם נושאים שאינם רק בענין משפחה, ויש אפילו מישהו שמנדב פורמט בלנקו שאתה צריך למלא ולהגיש בהתאם לנסיבות.

יגעת ומצאת - תאמין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...