Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIFT ROUND 1 :)

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני באמת לא מבין את התלונה שלך, למה אתה לא מקבל את העובדה שיש חברים שאוהבים להפגש ולהתאמן לבד. כמו שהיה עד לפני חודשיים שהוקם האתר (הרי התאמנת עשרים פעמים בעבר בלי לקרוא לחברה שלא ב"חבורה" שלך, נכון?) איך זה שאתה לא מזמין אחרים זה בסדר (הרי זה לא שאני רשום במסנג'ר שלך כבר שנתיים), ושאחרים לא מזמינים אותך זה הפלייה כזו או אחרת.

אני אוהב להתאמן באימונים מצומצמים - שאני מכיר את כל האנשים ויודע שאף אחד לא יעשה שטויות, יסכן אחרים וכו, ואם מישהו יתנהג לא טוב - אני אוכל להעיר לו והוא יקשיב לי.

עוד מעט כל 5 חברים שיעשו ג'ימקנה פרטית יקבלו תלונה חריפה עד סוציאליזם ...

נ.ב יש חברים בקבוצתנו עם רכבים שעולים פחות מ 100K ויש כאלו שאינם בחברתנו עם רכבים מעל 100K. תאמין לי שהאפליה האחרונה שאני אעשה תהיה קשורה למחיר הרכב...

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה ממש כיף!

כיף ליראות רכבים כמו Z4M וקורבט על הצד ולא באיזה מפגש בעמידה! וכל הכבוד לבעלים שלהם שמתחילים

לגלות עיניין בדריפטים ובאים להתאמן! בהצלחה חבר'ה!

נשמח מאוד ליראות אותכם במועדון הדריפטרים הישראלי.

שבוע טוב לכולנו

פורסם

עד לפעם הבאה...

8):twisted:

sIEDdelsppQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מצוין, ניב.

וחבל, כי התחום הזה לא מפותח כמו ג'מיקאנות שכל טמבל מצוי (וסליחה אם זה פגע במישהו) עם יכולת נהיגה ממוצעת יכול להשתתף.

הייתי שמח אם הינו מתגבשים ומפתחים את התחום כמו שצריך.

אבל, אתה יודע... יש כאן עניין של בחירה חופשית ובהצלחה.

אביחי

פורסם

תום, הכוונה שלי הייתה שרמת הערסים בשני הפורומים המדוברים שונה לגמרי, אתה מסכים איתי שהרמה של ערסים שנכנסים לפה, היא עצומה , בניגוד לזה בפורום שלנו הרמה מאוד נמוכה עדיין. זה מעין פורום סגור שרק אנשים נורמלים יודעים עליו, לפחות כרגע.

אביחי, אני חושב שאתה הלכת קצת רחוק, להגיד לך תאמת אני ידעתי על האימון שלהם כבר יום לפני האימון שלנו, לכן לא לקחתי כל כך אישית. בנוסף לזה זה לא פעם ראשונה שאנחנו או הם עושים אימון אישי. ככה שזה בסדר לדעתי.

אולי אחרי המפגש המיוחל של כולם כולל כולם נוכל להיות באמת "מועדון" אחד.

A.R.T Performance

פורסם

חברים

אני מאוד חובב ספורט מוטורי.

עשיתי כבר מספר לא מועט של קורסים שונים בנהיגה, יש לי ידע ונסיון דיי רב בנהיגת דריפט.

לבינתיים אני מתאמן לבד בכבישים נידחים בשעות מאוד מוקדמות (כמו יום שבת ב 5 בבוקר)

אני אמנם גם באילת אבל המון במרכז.

הייתי מאוד שמח לחבור ולהצטרף לקבוצה של חברים שמתאמנים בצורה מסודרת.

פורסם

איזה יופי, היה ממש אחלה!!!

ד"א יש למישהו תלונות לגבי פרסום תמונות כי אח שלי צילם המווון!

תודה לכל החברים המארגנים....

ד"א בקשר לכל עניין הסודיות, אתם חייבים להבין דבר אחד פשוט, עדיף שיהיו פחות אנשים (במיוחד מהסוג שלא מתאמן!!!)

כשמודיעים בפורום פתוח מגיעים כל ה"לא קשורים" האלה, שבשורה התחתונה מסכנים את כל העניין ומורידים את הפאן.

שוב תודה!!! :)

ליעד.

ליעד.

פורסם

א. אני שמח לראות שיש אנשים שלוקחים יוזמה ונהנים על הצד :-)

ב. נכון שמודיעים על דברים מהסוג הזה בפורום פתוח מגיעים סוגים שונים של אנשים קופים ושאר הדברים (בלי לפגוע באף אחד גם אני סוג של קוף:-)) , אבל איך אתה רוצה שהנושא יתפתח בארץ אם לא יהיה לאנשים מקור "השראה" ולמה לשאוף כדי להגיע לרמות כאלו ואחרות בארצנו הקטנה, או שאתם מעדיפים להשאר בקטן :wink: אני מהמר על האפשרות השנייה

חוץ מזה אחלה תמונות ...

יובל

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

עד שיהיו המתקנים הראויים בארץ אני מעדיף להישאר בקטן.

אחרי שייבנו את הטריבונות ל1000 איש במסלול בכוכב יאיר מצידי להזמין את כל מדינת ישראל - אחרת יהיה בלאגן.

אגב, דיברת על התפתחות הספורט, ככה בדיוק הוא מתפתח, קצת פירסום אירועים, קצת תמונות, קצת כתבות במגזינים ופורום מצטרפים אחד.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

כנראה שאני היחיד שמעדיף שאף אחד לא יראה אותו כשהוא עושה ספינים עם האוטו...

נהיגה יפה מאוד של הבחור בקורבט, אחלה צילומים של ל' [ליטל?]

נראה כיף חיים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ספינים עושים בעיקר בהתחלה עד שמקבלים את הרגש בין הגז להגה, אבל אם עוד קצת אימוני שליטה, הדאגה הבאה שלך היא באיזה קו אתה יכול לתפור את הפניות ברצף :twisted:

אגב רון, אתה מוזמן להצטרף

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
כנראה שאני היחיד שמעדיף שאף אחד לא יראה אותו כשהוא עושה ספינים עם האוטו...

נהיגה יפה מאוד של הבחור בקורבט, אחלה צילומים של ל' [ליטל?]

נראה כיף חיים.

רון.

אכן ליטל, תודה על הפרגון.

רון אני הייתי מאמצת את ההזמנה שקיבלת להצטרף, למרות שאתה מעדיף שאף אחד לא יראה אותך.

:mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...