Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIFT ROUND 1 :)

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היות ואני לא מכיר את הניואנסים והאם הייתה להם השפעה - השורה התחתונה עצובה.......

נאשר לקוות שפתרון/תחליף יבואו מהר.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
אם מישהו חושב שהמקום נסגר בגלל פירסום כזה או אחר בפורומים אז הוא תמים או סתם אידיוט.

הייתי שם היום - המקום נסגר עקב עבודות שעשו טרקטורים באזור - האחראי ביקש לחסום את היציאה בסיום העבודה. שום קשר לתאונה, ספורט מוטורי, תמונות וכו.

מה שחבל זה שיש אנשים שקופצים להאשים משהו אחר מתוך קנאה, זה התחיל עם האשמות על זה שלא הזמינו אותם (נשמע כמו אוווי אווווי אוווי, לא הזמינו אותי, הזמינו רק את חברים שלהם, אוווי אוווי אוווי), ונגמר בהאשמות שזה הגורם לסגירה. (הנה ראיתם - לא הזמנתם אותי וסגרו בגלל זה את המגרש)

אני לא יודע אם אתה זוכר מי הקים את כל ספורט הדריפט בארץ, אבל אתה בטח זוכר שאחרי התאונה שסגרה את ליגת הדריפטים אף אחד לא בא לבכות בפורום שסגרו לי הרסו לי. לא בגלל שלא הרסו לנו את הספורט שכל כך טרחנו לקדם אותו, יותר בגלל חברות וחוסר רצון לפגוע.

קיצור - אם לא תתחילו לחשוב איך לעשות יותר ולבכות פחות. לא תגיעו לשום מקום - בטח לא בדריפט...

אחלה דרך לפתח ספורט מוטורי.

שלום.

שקלתי אם בכלל להגיב אליך, כי אתה מתחיל להפגין חוסר כבוד.

אבל בכל זאת, שלא תחשוב שאני מתחמק ממך, כי אין ממה להתחמק.

אז שאפו, אתה הדריפטר הישראלי הראשון בהיסטוריה.

תגיד לי, זה לא נראה לך יותר מידי צירוף מקרים, מיד אחרי הת'רד הזה שכולל המון השווצות המתחם נסגר. סתם צירוף מקרים? אני מקווה שכן!

ודבר שני, אני לא מבין את הקטע שלך. בזמנו ששאלת אותי אם אשדוד שוב נפתח, ביקשתי ממך לא להפיץ את זה לאף אחד.

בת'רד הזה אתה עושה הכל הפוך, אתה עושה פרסומות.

לא מבין מה יצא לכם מזה להשוויץ מול כל העולם, ואחרי זה להידפק בצורת סגירה של המקום, קהל גדול מידי של ערסים וכיוב'.

אבל שוב, אין מה להגיד. כל הכבוד, חכמים גדולים.

אביחי

פורסם

נחמד לראות את התמונות

קראו לנו פעם הבאה ונצלם בווידאו מקצועי ורציני, נשמח לתעד ולהראות את המתרחש בארצנו היפה.

אל חשש, מה שלא צריך לראות לא יראו.

שלכם ובשבילכם

www.isramotor.tv

אודי לבנון

ברכה והצלחה

ישראמוטור - ספורט מוטורי ישראלי

• תוכן חדש...