Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIFT ROUND 1 :)

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:)

תודה על ההזמנה

אני מקווה שעד ההתארגנות הבאה כבר אהיה עם 4 גלגלים על האדמה ואוכל להגיע ולהביך את עצמי מסביב לככרות....

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:)

תודה על ההזמנה

אני מקווה שעד ההתארגנות הבאה כבר אהיה עם 4 גלגלים על האדמה ואוכל להגיע ולהביך את עצמי מסביב לככרות....

רון.

No Pain, No gain

:-)

יופי של סרטון ליטל.

פורסם
חברים

אני מאוד חובב ספורט מוטורי.

עשיתי כבר מספר לא מועט של קורסים שונים בנהיגה, יש לי ידע ונסיון דיי רב בנהיגת דריפט.

לבינתיים אני מתאמן לבד בכבישים נידחים בשעות מאוד מוקדמות (כמו יום שבת ב 5 בבוקר)

אני אמנם גם באילת אבל המון במרכז.

הייתי מאוד שמח לחבור ולהצטרף לקבוצה של חברים שמתאמנים בצורה מסודרת.

עברת להנעה אחורית? תתחדש ! מה קנית ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
No Pain, No gain

:-)

יופי של סרטון ליטל.

תודה.

ממתינה לפעם הבאה.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

במילה אחת: וווווווואווווווו.

תמונות מ-ע-ו-ל-ו-ת.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תמונות מעולות!

דן, תודה לחבר שלך בשם כולנו.

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

אביחי עדיף שתפסיק להגיב אם אין לך משהו חכם להגיד!

באמת תמים שכמוך...

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם
תודה.

ממתינה לפעם הבאה.

8)

ל'

אז זהו, אין פעם הבא.

תודה רבה

רציתי להגיד עוד לפני, אבל מי אני שאבקש ממך לא לפרסם, כי בגדול זה רק החלטה שלכם...

די ידעתי שזה יגיע

אין יותר מקום להתאמן וכנראה שהפעם זה גם תחת עין הלא רצויה.

פורסם

אתה צודק אין שום קשר לסרטונים ולתמונות שאתה ומועדון הדריפטים מעלים בזמן האחרון לאנטרנט נכון??

בוא נפסיק להיות ילדים קטנים ותמימים, זאת הייתה שאלה של זמן!

מאז שמסלולים עזבו את המתחם המקום נסגר ונפתח אולי 10 פעמים, המשטרה ביצעה מעקבים והגיעה למתחם אולי עשרים פעמים.

אם אתם רוצים לבוא למישהו בטענות תסתכלו במראה כי אתם אחראים לזה לא פחות, אם לא הייתה התאונה המטופשת ההיא לפני שנה וחצי מי יודע אם היו סוגרים את המקום ואת הספורט המוטורי שלנו (כולל הMDC) בכלל.

שוב פעם אם אין לכם משהו חכם להוסיף לדיון אני מבקש שלא תגיבו פה בכוונה פתחתי תרד על זה בפורום אחר.

פורסם

נשמח לבקר גם שם, איפה שפתחת

לא יודע, אתה אומר להסתכל במראה? אישית בשנה אחרונה לא עשיתי כלום ולא פרסמתי תמונות או מקום או לא יודע מה

זה סבבה שיראו אנשים,אבל התוצאות לא שוות את זה,ואתה מסכים איתי בזה[לפי מה שאני יודע]

פורסם

פרסמתי את זה בפורום הדריפטים.

אלכס אני ואתה מסכימים על הרבה דברים ואני לא רואה טעם לריב, את הדברים שיש לי להגיד לך גם ככה אני מעדיף להגיד באופן אישי.

החשיפה של התרד הזה בפורום הזה, היא לא משהו שאני ביקשתי אבל, אני מאמין שבין זה לבין דחפורים שמשטחים את המבנים שם אין שום קשר!

לדעתי ולדעת אנשים נוספים, זאת בהחלט יכולה להיות התחלה של בניית בית ספר חדש במתחם!

פורסם

אם מישהו חושב שהמקום נסגר בגלל פירסום כזה או אחר בפורומים אז הוא תמים או סתם אידיוט.

הייתי שם היום - המקום נסגר עקב עבודות שעשו טרקטורים באזור - האחראי ביקש לחסום את היציאה בסיום העבודה. שום קשר לתאונה, ספורט מוטורי, תמונות וכו.

מה שחבל זה שיש אנשים שקופצים להאשים משהו אחר מתוך קנאה, זה התחיל עם האשמות על זה שלא הזמינו אותם (נשמע כמו אוווי אווווי אוווי, לא הזמינו אותי, הזמינו רק את חברים שלהם, אוווי אוווי אוווי), ונגמר בהאשמות שזה הגורם לסגירה. (הנה ראיתם - לא הזמנתם אותי וסגרו בגלל זה את המגרש)

אני לא יודע אם אתה זוכר מי הקים את כל ספורט הדריפט בארץ, אבל אתה בטח זוכר שאחרי התאונה שסגרה את ליגת הדריפטים אף אחד לא בא לבכות בפורום שסגרו לי הרסו לי. לא בגלל שלא הרסו לנו את הספורט שכל כך טרחנו לקדם אותו, יותר בגלל חברות וחוסר רצון לפגוע.

קיצור - אם לא תתחילו לחשוב איך לעשות יותר ולבכות פחות. לא תגיעו לשום מקום - בטח לא בדריפט...

אחלה דרך לפתח ספורט מוטורי.

• תוכן חדש...