Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DRIFT ROUND 1 :)

נהגת שודים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל בדרך כלל לא מומלץ לפרק ולהרכיב ג'אנטים, לא?

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה זאת אומרת לא מומלץ? מאיזו בחינה? מדובר בפעולה פשוטה ביותר וללא שום השפעה על מכלולי הרכב האחרים - בסה"כ מרימים את הרכב על ג'ק, מבריגים החוצה את הגלגל, מבריגים פנימה את הגלגל החדש ומורידים את הרכב - עניין של 5 דקות לכל צד, מקסימום.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה לא מוציא את הגלגל מאיזון?

הרי גם כשמחליפים צמיג לאחר פנצ'ר יש מכונה שבודקת את איזון הגלגל ולפעמים מוסיפים משקולות קטנות לפי תוצאות המכונה?

או שאני מערבב משהו לא קשור?...

Uno Turbo כתב: לא יודע, לשמוע גבר אומר: אוטו קטו ואדום, עושה לי קצת צמרמורת :smile:. alexk כתב: כשאתה אומר צמרמורת אתה מתכוון לרטט במקומות מסוימים בגוף? כי אם כן, יש פורומים אחרים בשביל זה.

פורסם

אתה מערבב. איזון לגלגל מבוצע בזמן שהצמיג עולה על החישוק. כאן מדובר בחישוק+צמיג שכבר עברו איזון, ובסה"כ מרכיבים אותם על הרכב. רק לדאוג ללחץ אוויר מתאים ולנסוע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

טוב, תודה סידרת לי כמה עיניינים בראש...:lol:

פורסם

ל' בהחלט שיחקת אותה בענין התמנות,

יש כאן כמה שהיו יכולות להופיע במגזין. :wink:

נראה שנהנתם לשרוף גומי,

ביום מן הימים כשאהיה בעל AE86 אצטרף לחגיגה...

The Game - Dreams :-D

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

יואן גם הפורום של מועדון הדריפטים הוא פתוח, אין שום הבדל.

אביחי, למה אתה מתכוון?

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

רק אגיד שחבל שזה מתחלק ל-2 מחנות, ותום אל תגיד לי "רצו להתאמן לבד" עלק.

אפשר לראות בבירור מה ההבדלים העיקרים בין המחנות, ואם לא אפשר לקרוא שוב את הודעתי הקודמת.

חבל, אתם מוזמנים בכל עת להצטרף אלינו.

אביחי

פורסם

קודם כל, היה קצת מבאס לארגן את כל הארוע המגניב הזה ולא להגיע בסוף (יש תרוץ טוב - כמו שניתן לראות באוף טופיק) כל החברים הטובים מתחום הרכב הגיעו (לפחות בעלי ההנעה האחורית) ונראה שהיה ממש ממש מגניב.

אביחי - אין שום הגיון בלהזמין את כל נהגי הדריפט בארץ למפגש כיף מהסוג הזה. גם ככה היה יותר מדי אנשים מכדי שיהיה אימון כמו שצריך. אם היו 20 אנשים היה הרבה יותר בלאגן ולא היה בכלל זמן אימון לאנשים.

שאירגנתי את הארוע התכוונתי לשלב בין אימונים למפגש כייפי של חבורה שהם כולם חברים אחד של השני. וזה בדיוק מה שהיה בסוף, כאשר היו אפילו תלונות על זמן אימון מועט שהיה לאנשים.

ובקשר לחלוקה - אני לא זוכר שאתה איי פעם הזמנת אותי לאימון. ושניינו יודעים שהתאמנת בעבר לא מעט. מוזר שכל אלו שמבקשים שיזמינו אותם שוכחים להתנהג בצורה דומה כאשר הם מגיעים לאימון. אף פעם לא הזמין אותי לאימון מישהו שהוא לא מהחבורה הקרובה שלי, אני לפחות לא מתלונן...

פורסם

עכשיו אף אחד לא צריך הזמנה, יש פורום משלנו ואפשר להתעדכן ממנו.

לעומתכם, שזה היה די "סודי".

גם אם יהיה לך 2 זוגות גלגלים אתה בחיים לא תעשה מעל חצי שעה דריפטים, כך שאני לא רואה בעיה לעשות אירוע גדול שיש יחסים ידידותיים בין המשתמשים.

בשבוע שעבר עלו רק 5 מכוניות בערך לשעתיים, אף אחד לא התלונן שלא היה לו מספיק זמן.

אביחי

• תוכן חדש...