Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6268 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסאב הנ"ל משך את תשומת ליבי

http://www.morelhifi.com/products/mob_subwoofers_ultimo.html

מה שכן , לא נציל ממש

מישהו היתנסה איתו ?

מחירים בחו"ל משהו כמו 700$ בארץ מישהו יודע ?

יום טוב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מחירו בארץ כ6K אם אני זוכר נכון.

הסאב דורש מגבר חזק מאוד ושיהיה ב4 אום לפי תגובות בפורום ובחו"ל.

במחיר הזה ניתן להשיג סאבים טובים יותר.

פורסם

הסאב הוא סה"כ סאב טוב.

הוא מדוייק מאוד, פאנצ'י מאוד ויש לו גם ליטוף נעים.

העניין הוא שבשליש מהסכום שהסאב הזה עולה אתה יכול לקנות קאוס או אולי אפילו האבוק של AA שנותנים תוצאה טובה יותר... שכחתי לציין - בהגברה חלשה יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הסאב הזה זה אחד המוצרים היותר תמוהים שניתקלתי בהם .

מורל יצרה פה רכיב שלא ממש ברור לי מה עבר על המהנסדים שם.

תג מחיר גבוהה מאוד , דורש הגברה יקרה מאוד ומה שאתה מקבל בתמורה זה סאב מצוין אבל כזה שלא מתעלה על אף אחד ממתחריו הרבים שעלותם וההגברה עבורם זולה משמעותית, כך שהוא נופל בין הכיסאות.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הסאב הזה ממש לא עולה 6K ש"ח, ממש לא, ניתן להשיג אותו בהרבה פחות מהסכום הנקוב.

לדעתי סאב טוב, שמעתי אותו כאשר המערכת לא היתה מכוונת.

אם אצלי על הפרק היה קניית סאב SQ, אז הסאב הזה היה אחד המתמודדים.

פורסם
מחירו בארץ כ6K אם אני זוכר נכון.

הסאב דורש מגבר חזק מאוד ושיהיה ב4 אום לפי תגובות בפורום ובחו"ל.

במחיר הזה ניתן להשיג סאבים טובים יותר.

גם 2 אום.

מחיר לצרכן הוא 6K, אבל אם בחו"ל ניתן לקנות אותו ב-X לכן בארץ צריך להיות יותר זול.

אני אישית בחנתי אותו בן האופציות לפני רכישה של סאבים (SQ), ורכשתי IDMAX לא בגלל שהוא יותר טוב, בגלל לא השגתי מוראל במחיר טוב.

• תוכן חדש...