Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לנטיס 1.6 או 1.8 או 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש חיה כזאת 1.6 עם SUN ROOF הייתה לנו במשפחה דגם GLX שנת 2002.

ההבדל מורגש מאוד בין 1.6 ל2.0.

ה2.0 פשוט מטוס חיה רעה! אתה מגיע 180-200 בכיף.

מחלות של הרכב:

בולמים שמתים מהר ונוזלים.מחליפים למקוריים בד"כ של KYB.

תושבות מנוע וגיר שמתות וגורמות לרעידות מציקות.

כויילים שמתו בסביבות ה70,000 ק"מ וגרמו להרס של הממיר קטליטי.הוחלפו+ממיר.

המאזדה הראשונה האחרונה.צעצוע שמתקלקל מהר (מידיי).

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
דבר ראשון גם בלאנטיס 1.6 מהשנים 02 דגם GLX והלאה יש: 4 כ"א,הסלון בדיוק אוטו סלון כמו ב2.0, ויש סאן רוף, אז מתוך כל מה שכתבת ההבדל הוא רק בבלמי התוף,

אבל אם הכוונה של קונה הרכב לעשות כל היום פתיחות ברמזור כדי להיות עם חיוך מטומטם על הפנים ברמזור הבא,אז באמת תוספת הכח של המנוע 2.0 חיונית.

לא ידעתי שמי שקונה משפחתית 2 ליטר , כאשר יש גם אותו דגם עם מנוע 1.6 הוא מטומטם שרוצה לעשות פתיחות.

חשבתי לתומי שמנוע 2 ליטר במשפחתית יתן אופציה לעקיפות זריזות ומהירות יותר, ומכאן בטוחות יותר, יתן סחיבה ראויה לשמה

בעליות או כאשר הרכב תחת עומס מלא, לפי דבריך כל מי שקונה גם היום פוקוס 2 ל', 308 2 ל', מאזדה 3 2ל' והרשימה אינסופית, כולם מטומטמים עם רשיון? בפעם הראשונה שאני שמח ומסכים עם כך שקוראים לי מטומטם.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

שלא לדבר על כך שמי ל#$%#^ עושה פתיחות עם לאנטיס אוטומטית?! היא מתחילה לזוז רק ב80+ קמ"ש.

(גילוי נאות - הייתה לי לנטיס 1800 GLX)

תוספת הנפח במנוע לעומת ה1.6 באה ליידי ביטוי במהירות סופית, תאוצה ובסחיבה כפי שרשמו הודעה מעלי.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אם אתה מחפש רכב אמין שיש לו שוק ויתן תמורה לכסף גם מבחינת ביצועים 1.8 עדיף.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

כויילים שמתו בסביבות ה70,000 ק"מ וגרמו להרס של הממיר קטליטי.הוחלפו+ממיר.

אצלי הכויילים החזירו את נשמתם לבורא ב-100,000 ק"מ והממיר ב-120,000. מחלה של לאנטיסים שרוב הנסיעות שלהן בעיר.

דרך אגב, אני יודע שב-1.8 משהו בגיר/יחסי העברה שונה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...