Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה לנטיס 1.6 או 1.8 או 2.0?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח לכולם.

למרות שהפצרתי בו לא לעשות את זה.

חבר שלי מתכוון לרכוש בזמן הקרוב לנטיס, שנים 2002-2004 לערך.

הוא מתבלט.

בעיקרון הוא רוצה חיסכון בדלק וסאנרוף.

עכשיו אני יודע שסאנרוף זה סטנדרטי בכל דגמי ה-1.8 ומעלה.

ולפעמים יש בחלק מה-1.6 (זה מקורי?)

בכל מקרה, האם יש הבדלים רצינים בין שלושת המנועים?

מבחינת צריכת דלק (הכי חשוב) וביצועים (קצת פחות חשוב)?

ואיזה הכי מומלץ? שווה להתאמץ ולהוסיף כסף ושנתון בשביל ללכת על ה-2.0?

לטעמי ה-1.8 די והותר.

וגם ה-1.6, אבל בעיה למצוא אחת עם סאנרוף.

פורסם

אני לא יודע לגבי ה2000 סמ"ק, אבל אם לשפוט על פי המאזדה 3 חסכוני במיוחד הוא כנראה לא יהיה.

ה1800 סמ"ק הוא אחלה פשרה בין ביצועים לתצרוכת דלק.

לגבי סאן-רוף - לא כל דגמי ה1800 סמ"ק הגיעו עם סאן-רוף. ראיתי כמה מאזדות 1800 בלי סאן-רוף.

נ.ב - למה לא אלמרה?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם ה-1.6 ל' לא מאוד חסכונית, וה-1.8 חזקה רק במעט ובזבזנית בערך באותה המידה. אם מחיר הקנייה דומה שיחפש 1.8, כי באמת רובן הגיעו עם סאן-רוף. אבל אם התקציב שלו מתאים ל-2004 יש איזה מיליון חלופות עדיפות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בדרך כלל מנוע 2000 סמק לא הרבה יותר בזבזני מ1600. בעיר יש קצת הבדל, מחוץ לעיר 2000 יכולה להיות גם חסכונית יותר.

פורסם

באמת התפלאתי לרגע.

ה-3 2.0 מרגישה חזקה מאוד (יחסית כמובן).

הייתי מתפלא אם ללאנטיס היא מנוע כזה.

בכל מקרה, כנראה שההתמקדות הולכת לכיוון מנוע ה-1.8 כיוון שהוא ככל הנראה לא הרבה יותר בזבזני מה-1.6.

ד"א, אם מישהו מכיר לאנטיס סביבות שנת 2002 (אפשר פחות אפשר יותר) + סאנרוף למכירה, צבע בהיר בלבד (בז', לבן, כסף וכו'), רק סדאן (לא F), עד יד שנייה (פרטי בלבד, ללא עבר ליסינגי/השכרה וכו') ופחות מ-100K ק"מ. אז יש מצב שיש לי קונה בשבילה :-).

פורסם
לא. מנוע חלש יותר עם כ-131 כ"ס אם אני זוכר נכון.

ההבדל לא רק בהספק, מנוע של 3 הוא מנוע דור חדש של מאזדה מסוג MZR. והקודמת מסוג FS.

יש הבדלים ענקיים בטכנולוגיות בין המנועים.

פורסם

תחפש כתבות רכב מהשנים ההם על מאזדה(תנסה באתר "אוטו"), כבר אז רשמו שההבדל בין ה1.6 ל2.0 הוא זניח,כמעט ולא מרגישים בו ודי מיותר, נסעתי על לאנטיס 03 עם 52,000 ק"מ יד ראשונה מנוע 2.0 לפני חודש של חברה והמסקנה שקראתי אז בהשוואה באמת הזדהתי איתה,ושאלתי את עצמי איפה הכח "העודף" ולא מצאתי, ציפיתי למשהו קצת יותר מרגש במיוחד לאור העובדה שבבית יש לו כריזמה אייר,

עצתי לך אל תנעל על נפח מסוים בחיפוש הרכב אלא חפש את הרכב השמור ביותר.

פורסם

כמו שבוודאי ראית, הסאן רוף משום מה יותר מעניין מהמנוע... :roll:

אכן, אין התקבעות מסויימת על מנוע.

אבל בהתחשב בתקציב ובשנתונים האמורים וגם ברצון לסאן רוף אז כנראה שבכל זאת הוא בסוף יילך על 1.8, אבל החיים חזקים מכולנו, אז נחיה ונראה (אולי ייכנס לו קצת שכל לראש והוא יהיה מוכן לשמוע על עוד אופציות)

פורסם

בשנים 02-04 אחרי"מתיחת הפנים" גם דגמי GLX(כלומר כל אלה שלא כיכבו בליסינג,דגמי LX) מנוע 1.6 באו עם סאן רוף.

פורסם

לפי דעתי האישית אם כבר לאנטיס, אז רק מנוע 2,000 סמ''ק !!

יקבל גם סאן רוף, גם 4 כריות אויר במקום 2, גם סלון יותר מפואר וגם בלמי דיסק מאחורה במקום תוף, וגם תוספת כוח חיונית.

לא. מנוע חלש יותר עם כ-131 כ"ס אם אני זוכר נכון.

נכון מאוד, גם המנוע וגם הגיר של 626

כבר אז רשמו שההבדל בין ה1.6 ל2.0 הוא זניח,כמעט ולא מרגישים בו ודי מיותר, נסעתי

ממש לא מיותר, מי אמר את זה? הלאנטיס והפוקוס 2.0 יותר חזקות מכל משפחתית אוטומטית 1.6 שהיו בשנים האלה, לפני שבועיים אף ניסיתי לאנטיס 2.0 נגד מונדיאו 2.0 והלאנטיס יותר מהירה ממנה גם.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
לפי דעתי האישית אם כבר לאנטיס, אז רק מנוע 2,000 סמ''ק !!

יקבל גם סאן רוף, גם 4 כריות אויר במקום 2, גם סלון יותר מפואר וגם בלמי דיסק מאחורה במקום תוף, וגם תוספת כוח חיונית.

נכון מאוד, גם המנוע וגם הגיר של 626

ממש לא מיותר, מי אמר את זה? הלאנטיס והפוקוס 2.0 יותר חזקות מכל משפחתית אוטומטית 1.6 שהיו בשנים האלה, לפני שבועיים אף ניסיתי לאנטיס 2.0 נגד מונדיאו 2.0 והלאנטיס יותר מהירה ממנה גם.

דבר ראשון גם בלאנטיס 1.6 מהשנים 02 דגם GLX והלאה יש: 4 כ"א,הסלון בדיוק אוטו סלון כמו ב2.0, ויש סאן רוף, אז מתוך כל מה שכתבת ההבדל הוא רק בבלמי התוף,

אבל אם הכוונה של קונה הרכב לעשות כל היום פתיחות ברמזור כדי להיות עם חיוך מטומטם על הפנים ברמזור הבא,אז באמת תוספת הכח של המנוע 2.0 חיונית.

פורסם

הייתה בבעלותי מנוע 2.0, כיום יש לי מנוע 1.6 מדגם GLX. כולל סאן רוף, 4 כריות אוויר וכו'.

המנוע 2.0 הרגיש הרבה יותר חזק ובריא לעומת ה-1.6. לפעמים בעליות כאשר הרכב מלא ניתן להרגיש שקשה לו.

לדעתי, מנוע 2.0 ללא ספק.

בהצלחה!

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

• תוכן חדש...