Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם OPEN SKY מחמם את הרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש למישהו ניסיון עם גג פנורמי, כמו שניתן למצוא באסטרה/A3/308/רומסטר וכו'?

אם כן - האם הגג, שבד"כ מגיע מושחר וחוסם UV, ומגובה בוילון, גורם להתחממות הרכב או שההגנה באמת טובה דיה? :roll:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מנסיון עם פאסאט CC עם גג פנורמי, אחרי עמידה ממושכת בשמש בטמפ' גבוהה עם וילון פתוח יש התחממות קלה. הזכוכית מתחממת קצת ומן הסתם החום הזה מתפשט ברכב.

עם וילון סגור אין שום הבדל עם כל רכב אחר.

בכל אופן, לא חום משמעותי שמזגן לא יכול להתגבר עליו תוך כמה שניות. מצד שני אני מוצא את כל הגג הפנורמי גימיק מיותר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני מניח שתלוי בסוג ה"וילון" - אם מדובר במדף אטום אז אין בעיה, אולם אם מדובר ב"וילון" מחורר (כמו ברומסטר למשל) אז זה אולי נחמד לאירופה, אך בתל-אביב בקיץ זה ממש לא מצחיק :-(. יעשו בשכל היבואנים ולא יטרחו להביא דגמים (שחלקם עולים הרבה כסף) אשר פשוט לא מתאימים לתנאי ארצינו (אלא אם כן אתה נוסע בלילות...).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הגג פשוט יקסום לילד. מבחינתי מספיק סאן רוף רגיל (שמשום מה ב- A3 למשל, כמו גם באסטרה לא ניתן לקבל).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ב307SW אין בעיה. כשהוילון פתוח ויש שמש אכן, מדובר בחממה. אבל עם וילון סגור הבידוד מצויין. בסקודה רומסטר, לעומת זאת, ראיתי שהוילון דקיק ולא מבודד, אז כנראה זה לא אותו דבר בכל הרכבים.

אסף.

פורסם

בפיאט 500 החדשה ישנה אותה בעיה של בידוד. הוילון הדק ממש לא יעזור לך ותמצא את עצמך מיוזע על אף המזגן :-(

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אני מניח שאתה מדבר על הA3 Sportback (ב3 דלתות אין אופציה כזו);

1- יש אפשרות להזמין את הרכב בלי חלון הOpen Sky הזה.

2- קח את הרכב לנסיעת מבחן ותתרשם עצמאית. אני לא הרגשתי הבדל.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

צ'יפס בטוח שלא (אתה לא תפו"א, והחימום של האוטו הוא לא טיגון עמוק). מקסימום אסאדו.

וברצינות, במקומך לא הייתי דואג יותר מידי. לא מדובר על רמת חום כזו שהמזגן המצויין של VW לא יתגבר עליה 8)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...