Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206: מדיד שמן שבור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני מספר שבועות הכנסתי את הרכב לטיפול שבו הוחלף שמן מנוע. היום ניסיתי למדוד את מפלס השמן וכאשר הוצאתי את המדיד ראיתי כי חלקו התחתון שבור. את המדיד אצטרך מן הסתם להחליף, אך אני לא יודע אם החלק השבור נשאר בפנים (או שאולי נשבר בטיפול האחרון ואף אחד לא טרח להודיע לי), האם אפשר להוציאו בדרך כלשהי? האם צריך להחליף שוב את השמן?

תודה,

שגיא

פורסם

החלק בודאי יתפס במשמרת (מסנן ראשוני של משאבת השמן) אך לא יגיע לתוך משאבת השמן, יתכן כי אפילו יצא בהחלפת שמנים הקרובה. אם מדובר בחלק פלסטיק שגודלו יותר ממספר מילימטרים לא הייתי מתרגש מזה.

פורסם

היה לי בדיוק אותו הדבר ב307...אמרו לי שזה בקטנה אבל היו כאלה(מביני עניין)

שכאשר הפילטר מלוכלך יותר מדי זה מוריד את לחץ השמן ויכול לפגוע במנוע...החלפתי פילטר שמן

ואיתו כמובן את השמן!

• תוכן חדש...