Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 146

-יובל-
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני מחפש רכב עם ABS ורצוי גם כריות אוויר בסכום של עד 35000 ש"ח

מצאתי אלפא 146 עם כרית אחת וABS שנת 96.

אני מאוד מעוניין באוטו ואם הוא יצא טוב מבדיקה אז לדעתי כדאי לקנות אותו.

הבעיה היא שהוא יד רביעית ולכן אבא שלי לא מסכים אפילו ללכת ליראות אותו.

הטיעון שלי הוא שבגלל המראה ה"ספורטיבי" שלו אז אנשים קנו אוטו

גילו שהוא לא כל כך ספורטיבי כמו שהם ציפו ולכן מכרו אותו ובגלל זה ידיים רבות כל כך.

אבא שלי אומר שלרכב עם כל כך הרבה ידיים כניראה שיש אייזה שהיא בעיה

ולכן אנשים מנסים כל כך להיפטר ממנו.

מה דעתכם?

ד"א, אשמח לקבל הצאות לרכבים אחרים עם ABS וכ"א בסכום הנ"ל.

בידיוק עכשיו כשסיימתי ליכתוב היתקשר אלי הבחור עם האלפא, היא נימכרה

מה אתם אומרים? חבל או מזל

יובל

פורסם

חבל? על מה חבל? חסרות מכוניות למכירה?

אתה תמצא עוד המון וחלקן במצב יותר טוב.

ובקשר ליד - תשמע יד 4 זה בעיה, מאוד קשה אח"כ למכור את הרכב.

מצד אחד היא לא משפחתית פופולרית, מצד שני היא לא רכב ספורטיבי שצעירים מפנטזים עליו.

בקיצור, לא נורא... זה בטח לטובה.

פורסם

לדעתי האלפא 146/5 לא ספורטיביות בשנים האלה בכלל.הדגמים המאוחרים (אחרי מתיחת הפנים של שנת 98 עדיפים).אם אתה רוצה אוטו יפה קנה בראבו.אם אתה רוצה אוטו ספורטיבי חפש את האחיות לביתPSA סקסו את 106

פורסם

עוד אפשרות.

סיטרואן ZX וולקן, משנת 93 ומעלה מגיעה עם ABS כסטנדרט ומשנת 95 גם עם כרית אויר.

הוולקן נמכרה עד שנת 96 ואף היא נכללת בתקציב שלך.

גם ZX אחרות באות בחשבון.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ה 146 כמו שכבר אמרו כאן היא לא ספורטיבית והם צודקים !

היא מאוד ספורטיבית

הגה קצר שגם מספר מה קורה ושלדה מעולה זה ממש לא ספורטיבי

החיסרון הוא בחוסר כוח ( ב 1.7 ו 1.6 ) וזווית גלגול מעצבנת ( שום דבר שקפיצי הנמכה לא יכולים לפתור )

והיא בד"כ נמכרת לא פחות ממחירון ( סחירות מעפנה... )

יאשה , שמתחיל להתייאש

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

תספרו לי על סחירות מעפנה... מציקים לי מהיום הראשון שקניתי אותה שאמכור...

מכל מקום, בארץ נמכרו פחות מ-400 יחידות, אז ההיצע תואם, ואף קטן מהביקוש.

דגמים שלאחר מתיחת הפנים כולם TS, ונדירים מאד.

בקשר לספורטיביות, אז היא לא מאד ספורטיבית, אך ההגה שלה קצר במידה (2.63 אצל הבוקסרים ו-2.1 אצל ה-TS) ונותן שפע פידבק, יש פידבקים דרך השלדה, וזוויות הגלגול אמנם לא קטנות, אך לא מוגזמות. הדבר היחיד שמציק הוא תנוחת הנהיגה הגבוהה, גם כשהמושב מורד עד הסוף (ואני 1.71, לא שאקיל או'ניל). תת-ההיגוי מתון יחסית לרוב המתחרות, במיוחד עם יודעים להעמיס את החרטום לפני הפניה. כיף - קיים, ועוד איך. צליל המנוע (הבוקסר יפה יותר) רק מוסיף.

קפיצי הנמכה לא הייתי ממליץ - הרכב נמוך מאד (הבוקסר) ונמוך עוד יותר (TS). די מעצבן ביום-יום ועל כבישים גרועים. כ"כ מחייב זהירות כשנותנים בגז בכבישים הרריים ועוברים על פני גשר אירי או שינוי גובה דומה.

רק שני חסרונות ממשיים בקטע של הנהיגה - חוסר כוח (הרכב כבד - 1220 ק"ג עם מיכל מלא) ובלמים גרועים. עוצמת הבלימה נמוכה, ואחרי שלושה היירפינים בירידה אין לך בלמים...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת נחמד לשמוע על כמה שהסחירות של הרכב הזה נמוכה...

מעניין.. שניסיתי למכור אחרי שבוע מישהו היה מוכן לתת לי 4 מעל המחירון.. ועד היום, 5 חודשים אחרי שהחלטתי לא למכור אנשים עדיין מתקשרים... וואו באמת קשה למכור את הרכב הזה!

לא חבל סתם לזרוק שטויות באויר?

מייאש משהו..

פורסם
באמת נחמד לשמוע על כמה שהסחירות של הרכב הזה נמוכה...

מעניין.. שניסיתי למכור אחרי שבוע מישהו היה מוכן לתת לי 4 מעל המחירון.. ועד היום, 5 חודשים אחרי שהחלטתי לא למכור אנשים עדיין מתקשרים... וואו באמת קשה למכור את הרכב הזה!

לא חבל סתם לזרוק שטויות באויר?

מייאש משהו..

:!:

חבל שאנשים נכנעים לדעות קדומות במקום לפקוח עיניים ולקרוא את המציאות. ביום הראשון שהבאתי את האוטו, הציעו לי למכור. יש לי מס' קונים בסטנד-ביי, וכך זה אצל רוב ה-145/6 ללא פגיעות טרמינליות, וגם לחלק עם כאלה. וחוץ מזה, מי ששוקל לקנות אלפא מתוך שיקולי תועלת כלשהם (פרט לתועלת הנפשית שהוא מפיק ממעשה נהיגה ספורטיבית ו/או שמיעת סימפונייה לבוכנות, שסתומים ואגזוז), פשוט זקוק לטיפול.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

"לא ספורטיבי"???

"חוסר כח"???

"בלמים גרועים"???

בטווין ספארק החסרונות האלה ממש לא קיימים

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
"לא ספורטיבי"???

"חוסר כח"???

"בלמים גרועים"???

בטווין ספארק החסרונות האלה ממש לא קיימים

זה נכון במאהת האחוזים... המסקנות שלי לאחר סיבוב קצרצר ב-TS - יותר נמוכה, יותר קשיחה, יותר חזקה (פי 1.5) ובולמת הרבה יותר טוב. וגם הולכת בין 7 ל-10 אלף מעל למחירון.

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...