Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם חושבים על C5 מנוע 2000 או 3000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברה,

שלום S500, אהלן ארנוני.

למה עצ'בים

זה בגלל שקראת לו פנסיונר שנוסע 200 מ' לסופר ובחזרה פעמיים בשבוע.

(add lightness' (Colin Chapman'

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם אתה רוצה להמשיך ולכתוב כאן, תצטרך להביא סימוכין יותר רציניים מאשר "אני מנכ"ל משותף בחברת ליסינג וכדאי שתקבלו את כל מה שאני אומר, גם אם זה לא קשור לכלום".

אם כבר בזה עסקינן, אולי כדאי שבמקביל לנתוני ה V6-ים שברשות חברת הליסינג שבבעלותו (שסה"כ מכל דגמי ה V6 גם ככה נמכרו "4 וחצי חתיכות", 2 מהן בטח בליסינג) יצורפו גם נתונים של מכוניות אחרות, לצורך השוואה שיכולה לעשות את הדיון הזה לקצת יותר מעניין. מהניסיון שלי, תקלות (גם בגירים אוטומטיים, שומו שמיים) של גטס או אקסנט הם לא דבר נדיר במיוחד, בטח שלא בכאלה שנשקו לקו ה 100K ק"מ. נשמח גם לקבל פרטים על מכוניות אחרות (מגאן, קורולה וכו') שהם ה"לחם והחמאה" בליסינג (כמו גם מאזדה3)... אלא אם מטרת התגובות היא "התנכלות" נקודתית ל C5-ים (כי אני לא מוצא גם בהודעות אחרות של S500 שום התייחסות עניינית לגבי מכוניות אחרות, פרט לעקיצות פה ושם).

אגב V6-ים, טרם נתקלתי במכוניות כאלה עם בעיות בגירים האוטומטיים (כן כן...).

ארנון, בחלק מהמקרים גם "תיקונים" הם חלק מה"אחזקה השוטפת" של האוטו - כי זה, הלכה למעשה, הסכום שהאחזקה ה"שוטפת" של הרכב עולה לבעליו פר שנה (בדיוק כמו שצריכת דלק, ביטוחים וטיפולים שוטפים הם חלק מהאחזקה השוטפת - והם כמובן משתנים מרכב לרכב).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

איציק, אילן ואחרים- המבינים; עמדתכם הסופית לגבי הסיכון למול סיכוי בהנא/עה דגם ה-3000 C5

" צורה חדשה" -ש.י. 2005 נראית טוב 110000 ק"מ. מה הסיכונים הצפויים? מתי נדרש טיימינג ? מה נדרש בטיפול 120,000? האם סיפור ממירים קטליטיים אכן צפוי לכל רכב? מה לגבי הבומבות ? כמה בדכ מחזיקות כיצד יודעים מצבן? ומה הסכונים לגביהן? הניתן בבדיקה לברר מצב מנוע? האם הבדיקה הממוחשבת במוסך מורשה אכן אינדיקטיבית? האם החלפת צלחות ודיסקיות בילום היא ככל C5 ? האם העובדה שחיישן לחץ אויר בצמיגים מרשרש אומרת שאינו תקין? מתי נדרש להחליף תושבות ומה המחיר? כיצד ניתן לאתר אחת כזו ומה מחירה ? האם מחירי לוי יצחק תופסים? אודה לכל הארה/ הנחיה . בתודה דובי

פורסם

שלום ,

בתור בעלים מזה שנתיים + של C5 שנת 2002 מנוע 2000 אני יכול להגיד - אוטו מדהים ביחס למחיר .

כך בחשבון תקלות ובעיות כרוניות כמו גיר (שלי עדיין החליק לאחר החלפת שסתומים בגיר ) , החלפת שמן גיר וכו ' ...

הטיפולים נעשו ע"י מוסך מורשה בלבד לאורך כל הזמן , סעפת פליטה הוחלפה , צינור מערכת הידראולית הוחלף (2300 ש"ח לפני מע"מ ועבודה) , שמן מקורי בלבד (אם לא - פיח במעברי שסתומים ואז - התראות מוזרות של המחשב).

ממיר קטליטי מודיע תמיד שיש בעיה ,בד"כ לא נכון אבל מבהיל ומעצבן ונפתר במוסך בקריאת קוד התקלה וכמה מאות שקלים.

האוטו רגיש ! למה הוא רגיש ? לדלק המצויין שלנו -95 (עברתי ל 98, לשמן פשוט (אפילו שהוא סינטטי מלא),לטמפרטורה שלנו בקייץ (היחידה האחראית על המזגן המפוצל נוטה להתחמם למוות (לא זול) ...

ועוד הרבה והרבה ...

שלי עברה עד היום סה"כ 105,000 ק"מ טופלה לאורך השנים רק במוסכים מורשים ולא עברה התעללות כזו או אחרת.

בשנתיים האחרונות - 12,000 ש"ח במוסך ללא כל תיקוני קוסמטיקה .

הכל טופל עפ"י המלצות הפורום או אחרים מצרפת .

הרבה מזל בעיקר ... או חוסר ממנו.

אם בה לך הרפתקאות ואוטו איכותי - לך על זה .

אני הייתי מתרחק מה 3000 סמ"ק - אלוהים יודע מה עובר על הגיר עם כוח כזה (בהנחה שזה אותו AL4).

פורסם

לגב שאר התקלות המיוחסות לC5 בכלל; טוענים אנשי המקצוע כי מרבית התקלות האופיניות תוקנו לאחר מתיחת הפנים ב-2005 (?) כולל מער הדראולית . האם נכון הדבר לגבי הממיר הקטליטי?

• תוכן חדש...