Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקון מצלמת סוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על המצלמה הבאה:

http://www.cameramia.co.il/ViewProduct.asp?src=zap&ID=964

יום אחד חלק מהמסך פשוט נזל.המצלמה הייתה בשימוש רגיל לא נפלה ולא כלום.יום אחד צילמתי כרגיל,כיביתי אותה והדלקתי אחרי כמה שניות,ופתאום חלק מהמסך שבור:shock::shock::shock:.

עד כמה שזה נשמע לא הגיוני שהמצלמה לא נפלה,היא באמת לא נפלה פעם אחת אפילו בחייה.:shock:

כמובן שיש אחריות אז הלכתי ליבואן הרשמי על מנת שייתקן אותה,המצלמה נלקחה ונאמר שאקבל הצעת מחיר בזמן הקרוב.

ההצעה היא 800 שקל!!!:roll:

אז החלטתי לתקן לבד אם אפשר.ופה אני פונה אליכם כול הצלמים,האים יש חנות שמוכרת חלפים למצלמות,אפילו משומש יעזור.

מבדיקה באיביי מצאתי מסכים במחירים של 112-200 דולר.:cry:

אפשרי אולי להתאים מסך מדגם אחר למצלמה הזאת?

ובכללי,יש סיבה לפנות לסוני העולמית לגבי הבעיה???אפשר לראות בבירור שהמצלמה לא נפלה אף פעם,שום מכה ושום שריטה,כמו שאמרתי פתאום החליטה לשפוך לי את המסך.:x

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במחסן חלפים של סוני אפשר להזמין את רוב חלקי חילוף. איבדתי טלפון שלהם, אבל בזמנו רציתי להזמין כרטיס למצלמת וידיאו מיקצועית וזה היה יקר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני כבר הבנתי שזה לא יהיה זול.זה מסך טאצ".

יש למישהו עוד הצעות,פתרונות?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מספיקה לחיצה טיפה חזקה כדי להרוס מסך טאץ בלי שהמצלמה תיפול או תקבל מכה

אפילו יכול להיות שבקייס שלה היא נלחצה ממשהוא

אם יש אחריות, למה אתה צריך לקבל הצעת מחיר לתיקון

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הם אומרים שהמסך לא נכלל באחריות ולכן אני צריך לשלם כסף.

פורסם

וזה באמת נכון מה שהם אומרים ומאומת בהסכם האחריות :?:

פורסם

אין לי את התעודת אחריות כרגע מולי כי היא נמסרה יחד עם המצלמה.

אך אני זוכר שהיה רשום כמו על כול מוצר שקיים בשוק שנזק הנגרם ממכות וכו לא מכוסה באחריות.

הבעיה היא להוכיח שהמצלמה לא נפלה.

פורסם

המצלמה חזרה מ"תיקון" ויחד איתה התעודת אחריות ובה רשום:

"חברת H4 מתחייבת לתקן ללא תמורה כול קלקול שהתגלה במוצר במהלך תקופת האחריות והחליף אם יידרש את המוצר או כול חלק ממנו ללא תמורה.

החברה מתחייבת להחזיר את המוצר המקולקל למצב הקודם לקלקול ולהשתמש בחלפים חדשים ומקוריים ואם לא ניתן לספק מוצר חדש זהה מסוג ואיכות דומים ושווי ערך או להשיב לצרכן כספו לפי החלטת הספק"

החברה רשאית לדרוש תמורה בעד התיקון אם הוכח לפני ביצוע התיקון כי מקור הקלקול ב"

ופה יש מלא סעיפים שאינם קשורים למקרה חוץ מאחד אולי שהם יכולים להסתמך עליו והוא:

"הוזנח או הופל או ניזוק ע"י נזק תאותי או נעשה שינוי במספרו הסידורי".

כמו שכבר אמרתי אין אפילו שריטה אחת על המצלמה ככה שאיך הם יוכלים להוכיח שהוא הופל?:roll:

פורסם

לא אמרת אם שילמת על התיקון

פורסם

המצלמה לא תוקנה כי לא אני לא מוכן לשלם סכום כזה על כלום.

:roll:

פורסם

דבר הוא נוסף הוא שהמצלמה הוחזרה במצב יותר גרוע ממה שהיא הייתה.

את המצלמה נתנו עם מסך שבור חלקית ואפשר לצלם איתו,ואף החלק השבור לא היה ממש נזול אלא הפך את התמונה בו לשחור לבן(כלומר עדיין ראו בו תמונה).לעומת זאת קיבלנו חזרה מצלמה עם מסך שבור לגמרי(100% שבור,כולו לבן).

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

לפני כמה ימים התקשרתי למשרדי היבואן 4H לגבי הבעיה.

אמרתי שרשום בתעודת אחריות שלהם שחובתם להוכיח שהנזק נגרם על ידי,והוא ענה שמילה של טכנאי היא ההוכחה וזה מספיק.

אמרתי לו שלא יכולה להיות לו שום הוחכה פיזית כי על המצלמה אין אפילו שריטה אחת והוא המשיך בטענתו שמילה של הטכנאי היא הקובעת.

אני אבוד,לא יודע מה לעשות.

התחלתי לשוטט בגוגל ומצאתי באיזה פורום אנשים שמוכרים ב-80$ מסך,שלחתי הודעות מקווה שיענו לי כי ההודעות שלהם מלפני שנה.:-(

• תוכן חדש...