Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום..

יש לי סלולרי ברשת אורנג, שהשיחות היוצאות חסומות בו.

אם אני קונה כרטיס ביג טוק בפיצוציה, זה יעבוד עליו? או שצריך לעשות משהו מיוחד עם החברה של אורנג..

תודה לעוזרים

Stay Dirty

פורסם
שבת שלום..

יש לי סלולרי ברשת אורנג, שהשיחות היוצאות חסומות בו.

אם אני קונה כרטיס ביג טוק בפיצוציה, זה יעבוד עליו? או שצריך לעשות משהו מיוחד עם החברה של אורנג..

תודה לעוזרים

החסימה היא על הקו הנוכחי שלך או על המכשיר עצמו?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני יגיד לך את האמת, זה לא המכשיר שלי.. אני שואל בשביל חבר.

אני מאמין שהחסימה היא על הקו...

אם כן, אז זה אפשרי?

Stay Dirty

פורסם

אם החסימה היא על הקו אז מחליפים לקו אחר והכל בסדר.

אם החסימה היא על המכשיר, תבקש מחבר שלך להחזיר את המכשיר לבעליו החוקי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אוקי אז החסימה לא על המכשיר.. המכשיר חוקי .

מה זאת אומרת להחליף לקו אחר? אני לא יכול סתם ככה להטעין את הקו הנוכחי בזמן אויר של ביג טוק?

Stay Dirty

פורסם

מישהו יודע ויכול לעזור לי ?

השאלה שלי בקצרה היא, אם קיבלתי מתנה כרטיס ביג טוק ואני ברשת אורנג, האם אני יכול לדבר על חשבון הכרטיס?

ולא על חשבון הקו הרגיל שלי? תודה..

Stay Dirty

פורסם

כוכבית 054,

-שלום,מדברת נציגה כלשהיא במה אוכל לעזור?

-כנסי לאוף טופיק

-סליחה

-מה ששמעת

-מה זה עוף תופיק?

-מה מסובך,רק רציתי לשאול אותך ואת לא יודעת?

-חג שמח אדוני

(מוזר) :lol:

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם
מישהו יודע ויכול לעזור לי ?

השאלה שלי בקצרה היא, אם קיבלתי מתנה כרטיס ביג טוק ואני ברשת אורנג, האם אני יכול לדבר על חשבון הכרטיס?

ולא על חשבון הקו הרגיל שלי? תודה..

לא.

יש לקוח ביגטוק ויש קו פתוח.

אתה יכול למצוא/לקנות כרטיס SIM של ביגטוק (עולה בסביבות 100 ש"ח) לשים אותו במכשיר ולהטעין בו את הדקות מהכרטיס. מספר הטלפון יהיה שונה.

פורסם

אני מתאר לעצמי שאתה יכול, דרך אורנג' (אני עשיתי ההפך) אבל אז תוכל לדבר רק אם אתה מטעין כל פעם דקות (וזה ממש יקר)

• תוכן חדש...