Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

9 חודשים עם ב.מ.וו שחור (730 E32) שנת 1991

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקשר לעור, לא מזמן מישהו בפורום BMW העלה תמונות של חידוש שהוא עשה לריפודים,

באצמעות קיט של חומרים שהוא הזמין מחו"ל.

התוצאות היו מדהימות, ולדעתי מצב המושבים היה גרוע בהרבה מאצלך.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מדהים!

ראיתי עכשיו את השרשור הזה פעם ראשונה וקראתי את כולו.

השקעה והאכפתיות שלך כלפי הרכב זה משהו שראוי להערצה.

אני חולה BMW מגיל מאוד מאוד צעיר, ולא משנה כמעט מה יגידו לי אני אעמוד לצידן.

הרכב הראשון שנהגתי לאחר קבלת הרשיון הוא 728 שנת 79 שהייתה שייכת לאבא שלי מאז שהייתי בן9-10, ולצערי נגנבה לפני שנתיים כשעמדה מחוץ למוסך בתהליך חזרה לכביש.

היום אני בן 28 ועדיין מחכה ליום שאוכל להרשות לעצמי אחת כזו.

הרבה אנשים לא יכולים להבין את ההרגשה הזו, אני מבין

המשך כך!

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

אורן,

לעניין ירידת הערך שציינת וטווח הזמן של 4-10 שנים.

דוד שלי קנה לפני כשנתיים מרצדס S320 2003 ב280K בערך

היום המחירון שלה 140K~ וייתנו בפועל הרבה פחות

בדיוק אתמול בלילה דיברנו על זה כשסיפרתי לו על מכירה שהייתי בה וניסו למכור את אותו רכב רק 2002 ב80K ואף אחד לא הציע מחיר...

השאלה היא מה ירידת הערך שאתה מוכן לספוג, לכל אחד יש רף אחר.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם
התוצאות היו מדהימות, ולדעתי מצב המושבים היה גרוע בהרבה מאצלך.

מה שראית, אלו מושבים אחוריים, הם יחסית במצב מעולה. :oops: מושבים קדמיים, במיוחד של הנהג במצב גרוע בהרבה, לכן אינם מוצגים בתמונות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...