Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע ל Audi A3 2.0TFSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, צריך עזרה בבקשה...

איזה שמן כדאי לשים?

היום אני משתמש ב POWER 300V 5W40 של MOTUL

השמן יחסית יקר ואין לי בעיה אם זה...

1. ברצוני לדעת אם זה באמת שמן טוב ומתאים לרכב שלי?

אשמך לקבל אצות, רצוי גם אם מקום שאפשר לרכוש שם את השמן באזור השרון

לא יודעה אם זה משנה אך לרכב יש צ'יפ ניהול מנוע והגדישה שלו היא 1.3 באר

לפני כשבוע נסעתי נסיע של כ 300 ק"מ ויחסית גדשתי הרבה, כי היו עליות וגם רוח חזקה מאוד ונדלקה נורת LOW OIL LEVEL הסיבה לכך שבטיפול האחרון לא הספיק לי מאט שמן (השמן היה קצת יותר מאמצע מד השמן) חשבתי שזה יספיק, ובטיפול הבא יקנה קצת יותר...

זה קרה באזור שלא יהיה בו שום אפשרות לקנות שמן נורמאלי, אך העדפתי להוסיף לפחות משהו ולא לנסוע אם חוסר שמן, והוספתי שמן מאוד זול ולא סנטתי כנראה (לא היה אחר)

2. האים אחרי שמערבבים שמן צריך להחליף אותו מייד או שאפשר לחכות לתיפול הקרוב?

3. שמעתי שלמנועים של VAG לא כדאי להשתמש בשמן סנטתי מלא כי הוא נשרף, האים זה נכון?

תודה מראש יוני

פורסם

שלום לכולם, צריך עזרה בבקשה...

איזה שמן כדאי לשים?

היום אני משתמש ב POWER 300V 5W40 של MOTUL

השמן יחסית יקר ואין לי בעיה אם זה...

1. ברצוני לדעת אם זה באמת שמן טוב ומתאים לרכב שלי?

כן, זה שמן מתאים

2. האים אחרי שמערבבים שמן צריך להחליף אותו מייד או שאפשר לחכות לתיפול הקרוב?

רצוי להחליף שמן ופילטר

3. שמעתי שלמנועים של VAG לא כדאי להשתמש בשמן סנטתי מלא כי הוא נשרף, האים זה נכון?

לא נכון

.....................

• תוכן חדש...