Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי רנו קליאו בי2, עם רדיו דיסק של pioneer - premier 50x4. כרגע יש לי באוטו רמקולים אחוריים של קנווד 350w, רמקולים קדמיים - מקוריים של החברה וטיוטרים פשוטים שאני קניתי.. שהסאונד הזוועתי והצורם שהם מוציאים פשוט מחרפן אותי, כל ש' בשיר כלשהוא הופך לבלתי נסבל (למרות ששיחקתי עם האקולייזר)...

אין לי כוונה להשקיע יותר מידי על מערכת באוטו (מגברים וכו'...), חשבתי שאם אני יוסיף קומפוננטים אז בסה"כ אני יהנה משמיעה סבירה...

רציתי את ההמלצות שלכם לגבי רכישת קומפוננטים - מקסימום 400-500 שקל...

תודה מראש!!!

פורסם

שלום

אם היית עושה חיפוש קטן וקורא קצת, אז היית מבין הכל לבד בקשר לקומפוננט בתקציב הנ"ל ( סתם שתדע להבא שיש גם חיפוש בפורום :wink: )

נעבור לעניין:

המידה ברכב שלך היא 5.25 אינצ'

עדיף לעלות מידה ל- 6.5 אינצ', ולעשות בנייה קטנה מטבעות MDF ( שתעלה לך בסביבות ה- 50 עד 100 ש"ח, תלוי באיכות ההתקנה )

מורל פולס, עולה כיום 400 ש"ח ונותן תמורה טובה למחיר

אבל קח בחשבון שלא כ"כ שווה להתקין קומפוננט בלי מגבר:

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=23401 :arrow:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

קודם כל תודה רבה!

בגלל שאני לא רוצה להשקיע הרבה..עד כמה המגבר משמעותי לכל הסיפור ?

אני לא רוצה להפוך את העניין למשהוא יקר...

אולי יש אלטרנטיבה אחרת ? לשמוע צלילים גבוהים ומיד חוץ מקומפוננטים ?

פורסם

ישר שתתקין קומפוננט תרגיש בהבדל משמעתי מהרמקולים שיש לך עכשיו

אפשר להתקין קמפוננט בלי מגבר, אך הוא לא ינוצל עד הסוף

רדיו דיסקים מוציאים בסביבות ה- 15 עד 20 RMS, והקומפוננט עצמו מסוגל להוציא הרבה יותר, הפולס למשל מוציא 120 RMS

הייתי מציע לך לחסוך עוד כסף, ואז לקנות מגבר

המחיר המינימאלי של מגבר נורמאלי ולא זבל סיני מתחיל מסביבות ה- 700 ש"ח

אבל כאן נכנס גם הסיפור של ההתקנה, שתעלה לך עוד כ- 500-600 ש"ח ( תלוי במתקין )

קיצר הסיפור הזה הוא עסק לא כ"כ זול, אז תחסוך עוד ורק אז תתקין

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רודי, לא חושב שהבנאדם מחפש מגבר וכל הטררם.

לדעתי,קומפוננט כמו הJBL ,קומפוננט נציל מאוד שלא חייב הגברה מסיבית,יספק את הבחור מאוד.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

בסדר, אם זה מה שהוא רוצה אז סבבה

ה- GTO6507 יספיק בהחלט

ואם הוא ירצה, אפשר להוסיף בעתיד גם מגבר

אבל אתה מסכים איתי שבכל מקרה קומפוננט ישמע הרבה יותר טוב ואיכותי עם הגברה ?

:wink:

• תוכן חדש...