Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול לצערינו הרב אמי ערכה את הקניות בשוק העירוני של קריית גת

ובאחת הבסטות היה מוט ברזל בגובה של 40 סנטימטר, שקשה לראות אותו.

איתרע מזלה של אמי והיא בגלל הברזל ושברה את היד...עזבתי בגללה את השיעור פסיכומטרי כדי לקחת אותה למיון.

לאחר מכן בשיחה עם הפקח של עיריית קריית גת, הוא טען שיש מן "הסכם" שכאשר קורה נזק לבן אדם בתחום של הבאסטה,אז צריך לתבוע את בעל הבסטה.

אמי טוענת שהעירייה אשמה כיוון שהיא ידעה על המפגע הזה ולא טרחה לדרוש שבעל הבסטה יוריד אותה.

לדברי הפקח הוא התקשר לבעל הבסטה ואמר לו "שוב פעם איזה נפלה שם", מה שמראה שאמא שלי היא לא הראשונה שמועדת שם.

מי האשם??? כי אמי מעוניינת להגיש תביעה נגד העירייה

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קרה מקרה דומה לאמא של חבר שלי, והיא תבעה את העירייה. במקרה הזה היה ריצוף שבור בתחנה במרכזית הישנה באשדוד.

היא נפלה ושברה את הרגל. אחרי רופאים וכל הסבטוחה. היא תבעה את עיריית אשדוד.

החלמה מהירה לאימך.

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

החלמה מהירה לאמך. סיפור לא נעים, במיחד כשזו אמא שלך.

כדי שתפנה לעו"ד, הוא כבר ידע ממי להוציא את הכסף.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

החלמה מהירה לאמך.

כפי שהציע הבחור מעלי, תשתמש בעורך דין,ללא ספק יוציא לך פיצוי גדול בהרבה ממה שתוכל להוציא לבד.

במידה ותצתרך שם של עורך דין תוכל לפנות אלי בפרטי.משפחתי השתמשה בשרותיו מס' פעמים והוא לא אכזב מעולם.

יום טוב.

פורסם
קרה מקרה דומה לאמא של חבר שלי, והיא תבעה את העירייה. במקרה הזה היה ריצוף שבור בתחנה במרכזית הישנה באשדוד.

היא נפלה ושברה את הרגל. אחרי רופאים וכל הסבטוחה. היא תבעה את עיריית אשדוד.

החלמה מהירה לאימך.

הייו תוצאות לתביעה?

לפותח השרשור, החלמה מהירה לאמך.

פורסם

לדעתי צריך לתבוע את בעל הבסטה והעיריה הרלוונטית ביחד ולחוד.

שבהמ"ש יחליט.

החלמה מהירה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

סיויק99,

אין דמיון בין המקרים מאחר וריצוף לקוי ברחוב הוא 100% באחריות המועצה/עיריה.

בזנט בולט מסבטה הוא באחריות בעל הנכס ולא קשור כהוא זה לעיריה.

איציק,

אתם בהחלט יכולים וזכאים לתבוע ולדרוש פיצויים מבעל הבסטה אבל (וזה לא אבל גדול אלא אבל ע נ ק י), אני סקפטי ביותר ביכולת שלך להוציא אגורה שחוקה ובודדת מבסטיונר בשוק.

הוא לא יטרח בכלל להגיע לבית המשפט.

אתה תזכה במעמד צד אחד במלוא הפיצויים.

הוא לא ישלם שקל בודד.

התיק יעבור להוצאה לפועל.

למעקלים שיבואו הוא ידפוק את המכות של החיים שלהם בעזרת כל הבסטיונרים .

עוד 5 השנים הוא יגיע לבית המשפט, יתחנן שאין לו גרוש על הנשמה (הרי כל הבסטה עובדת בשחור) ויבקש פריסת חובות וישלם לאמא שלך 20 ש"ח לחודש , בית המשפט יאשר וגם את זה הוא לא ישלם.

לצערי הרב זה המצב במדינה, בעיקר עם בסטיונרים ודומיהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למה אין אפשרות להכניס גם את העריה לעניין?

מחובתם לאכוף את הליקוי הזה ולראיה הפקח אמר לו ששוב מישהו נפל, זאת אומרת שיש התרשלות מצד העריה באכיפת המפגע (גם אם הוא של בעל הנכס).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

יש לתבוע את העירייה מנהלת השוק ובעל הבאסטה.

הגיע הזמן שיהיה סדר בשוק המאפן הזה! אם תצתרך עזרה דבר אית בה"פ

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אני לא משפטן ואל תיקח את דברי כתורה מסיני אלא כמובן תתיעץ עם עו"ד אבל לדעתי יש פה בסטיונר שזאת הבאסטה שלו ובבעלותו, איך העיריה קשורה לעניין?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שהעריה יודעת לבוא ולתת קנסות על זה שמסעדה מציבה שולחנות מחוץ לשטח שלה, או לתת קנסות לאנשים שבונים בתוך שטחם הפרטי מחסן בניגוד לחוק, ככה הם צריכים לאכוף מפגע בבסטה שהיא עסק לכל דבר ועניין.

תהיה בטוח שאם מחר אתה תוציא מהחנות שלך צינור נמוך שגורם לאנשים ליפול, אתה תקבל קנסות מהרשות המקומית, סביר להניח שבגלל שמדובר בבסטה אז יש פחד כזה או אחר לאכוף. ועל זה הרשות המקומית צריכה לשלם כי הם לא אכפו את העניין (ולא משנה אם זה בגלל שהבסטיונר משליט טרור בפקחים או מה שלא יהיה).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ברשותכם אצרף תמונות של המפגע

אגב תיקון קטן, המוט היה 40 מילימטר

ויש לי גם הקלטה במצלמה שהפקח מספר שהוא דרש שייתנו לו דו"ח, ויורידו לו את המפגע הזה, אבל העירייה לא עשתה כלום.

ואמא שלי כנראה ממש לא הראשונה

DSCF3578.JPG

DSCF3582.JPG

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לעירייה יש חובת פיקוח, בעיקר אם הבסטיונר פועל מכוח רישוי העירייה.

במקרה זה, ייתכן וביהמ"ש (שבהחלט אינו "עיוור" לחלוטין), יבין כי הסיכוי לקבלת פיצוי מהבסטיונר נמוך, יחייב את הבסטיונר ואת העירייה ביחד ולחוד. הקלטה זו של הפקח יכולה לבוא כראייה לרשלנות העירייה.

בכל מקרה, זוהי דעתו של סטודנט למשפטים עם קורס אחד או שניים מאחוריו. כפי שכבר אמרו בשרשור, הצעד הכי הגיוני הוא להתייעץ עם עו"ד.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

בשווקים רבים, שטח השוק הוא שטח עירוני שמושכר לבסטיונרים באמצעות מינהלת או ישירות.

ההשכרה יכול שתהיה על בסיס חד פעמי או מתמשך.

מאזן האימה הוא זה שקובע האם בסטיונר חוזר תמיד לאותה נקודה ופותח את הבסטה או שבכל יום שוק יעמוד בנקודה אחרת.

כשבסטיונר יוצר מצב שהוא חוזר תמיד לאותה נקודה, הוא גם מרשה לעצמו בעצימת עין של הרשויות, להקים אי אילו מתקנים קטנים שיועילו לו לפעמים הבאות.

בין אם השטח הושכר למינהלת ובין אם הוא הושכר ישירות לבסטיונרים, לכל רשות מקומית יש ביטוח. יש מקרים שבהם הרשות מבקשת מהשוכרים להקים ביטוח משל עצמם המכסה גם תביעות נגד העיריה.

הצעד הנכון הוא בכל מקרה לתבוע את העירה. אם אין לה אחריות, היא ממילא תשלח תשובה מי האחראי לשטח. זה עדיין לא פוטר אותה מהאחריות לפקח במקום, על אחת כמה וכמה שהיו מקרים דומים בעבר.

בכל מקרה, כדי שלא תצאו עם פיצוי מזלזל, כדאי שתיוועצו בעו"ד.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...