Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני חדש פה אז נעים מאוד...

בעקרון אני קניתי רכב חדש ואני לא רוצה להשקיע על מערכת הון...

כי אני גם לא אחד שמחפש ווליום גבוה או משיכת עיניים לרכב..אני מוזיקאי אז פשוט חשוב לי שהמערכת תהיה בסדר..MP3 כמובן או במקביל AUX או USB...

ורמקולים איכותיים שיהיו...אפילו רק אחורה למרות שאני יודע מה משמעות הקומפוננט שיהיו מקדימה..אבל שוב אני לא מחפש קומפוננט...

לאחי יש באוטו רמקולים 6.5 של קיקר שעלו קרוב ל450-500 ששומעים איתם באיכות גבוהה...וזה מספיק לי..השאלה אולי אתם יודעים על יותר..

אני מהצפון מהקריות..אז הסטריאו היחיד הרציני שיש לידי אני חושב זה אוטו דיפו.. :)

אז בינתיים...יחידת ראש...ורמקולים אחוריים...(קדמיים ניתן להם פחות כח רק שיתנו תחושה קטנה..

מקסימום אם אתם מכירים גם רמקולים לקדימה במחיר זעום...ממש זעום..אפשר להוסיף קצת...

תודה !!!

• תוכן חדש...