Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לעשות משכורת מ EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אני אמור להגיע היום לכנס של "שטרודל" http://www.limudebay.com/ המציע קורס מסחר ב EBAY.

עלות הקורס כ- 1700 ש"ח. והם מאפשרים בסופו של הקורס למתאימים לעבוד אצלהם כמנהלי חשבונות EBAY.

מה דעתכם על עלות הקורס. האם מישהו מכיר את מרכז ההדכה הנ"ל? האם שווה את ההשקעה? האם בכלל יש אפשרות לאדם חסר נסיון להתפרנס - משכורת חודשית סבירה מ EBAY?

אודה על תגובות בעלי הנסיון?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להביא אין ספור דברים מ EBAY ולמכור אותם בארץ.

למשל חלקים למכוניות,שיפורים,וכל מיני,הכל זול שם,והכל יקר בארץ.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני לא מבין את פשר הקורס הזה, ומה זה בדיוק מנהל חשבונות EBAY ?

בישביל למכור ב EBAY אתה צריך:

1- להחליט שאתה משקיע בזה זמן (מעט או הרבה, תלוי בך).

2- מחשב עם חיבור לאינטרנט.

3- ידע טוב באנגלית.

4- סחורה למכור.

בישביל להתפרנס מ EBAY אתה צריך קונים, הרבה קונים.

כאן יש לך את כל המידע (כמעט) שאתה צריך על מנת לפתוח חנות EBAY

http://pages.ebay.com/help/sell/store-getstarted.html

(המלצה שלי היא לקרוא את כל מה שקשור לקניה ומכירה לפני קריאת מידע על חנות EBAY)

מעבר לזה, אתה תיצטרך גם מידע לגבי דרכי ועלויות משלוח למדינות שונות (לפי משקל\נפח וכו..).

לדעתי, הסיכוי להתפרנס רק מחנות EBAY הוא קלוש. כל עוד אין אתר EBAY ישראלי (יש שטויות בעיברית אבל זה לא באמת EBAY ישראלי) וקהילת EBAY רחבה, הסיכוי שמישהו ממדינה זרה יקנה דווקא ממך משהו שיש לו במדינה קרובה יותר הוא אפסי - עקב עלויות משלוח. גם אם אין לו אפשרות להשיג את הפריט הוא יחשוב פעמיים.

בארץ, קהילת EBAY מורכבת ברובה מאנשים שאת ההזמנה ב EBAY מבצעים עקב חוסר אפשרות לרכוש את המוצר במקום אחר.

האם יש לך כל כך הרבה מוצרים נדירים שאתה חושב על אפשרות להתפרנס מכך ?

אם יש לך מוצרים שיעניינו את הציבור הישראלי, הייתי ממליץ לפרסם באתרי יד שניה ישראלים, יחסוך לך 1700 שקל על קורס לא ברור, ויחסוף אותך להרבה יותר לקוחות פוטנציאלים.

לעשות כסף אפשר . ודי בקלות.

לעשות כסף בטח שאפשר, ואכן בקלות, אבל הוא דיבר על פרנסה מהעניין - וזה הבדל גדול.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

מה זה מנהלי חשבונות ЕBAY?? אילו חשבונות? של מי? אפשר לעשות כסף בEBAY אבל לקנות שם ולמכור פה -זה לא ביזנס. תאמין שאם אתה קונה בסיטונאות והופך ליבואן אתה תמצא מחירים יותר זולים מאשר ב EBAY אחרת מה הרווח של אלה שמוכרים שם?

מה שכן אם יש לך סחורה או מוצר מעניין אתה יכול למכור למכור אותו ב EBAY וכך לצאת לשוק הגדול של כל העולם בעצם בקלות ובפשטות תוך כדי ישיבה בבית\משרד.

אבל סתם לסחור כלומר גם לקנות וגם למכור את אותו הדבר באיביי לא יוצא משתלם מהארץ בגלל משלוח יקר ומיסים-בארהב יש כאלה שעושים את זה.

בשורה תחתונה אם אין מוצר לדעתי אין מה לעשות בקורס אם יש לא חייב קורס

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

יש תחומים שמביאם כסף.

הכול עניין של למצוא מדינה שבה מוצר X עולה הכי זול,ולמכור אותה למדינה שבה אותו מוצר עולה הכי הרבה.

ישראל לא בתמונה בכלל.

Omnia mea mecum porto

פורסם

התוכנית הנ"ל לא מיועדת לאנשים שיש להם סחורה למכור.

מנהלי התוכנית טוענים שיש ברשותם מספר מוצרים מוכחים ונדרשים. הם מכשירים מנהלי חשבונות - אנשים שיעבדו עם אותם מוצרים ויפעילו מספר חשבונות בכדי לקדם ולמכור את המוצרים האלו.

נשמע לכם סביר?

פורסם

ובטח התשלום הוא על פי מכירות , נכון ?

בקיצור אם אתה חושב שתשלם 1700 ש"ח ותקבל ארגז של מים קדושים למכור ,כשעל כל מכירה תקבל 100 ש"ח ,תתעורר.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אם זה היה כ"כ פשוט הם לא היו משקיעים את הזמן הזה בשביל להכשיר אותך לעומת 1700 ש"ח שלמעשה הם יכולים לשבת אותו זמן ולהרוויח 10700 הלא כן?

בקיצור, זה מהעוקצים הברורים שאני לא מבין איך אנשים נופלים בשטויות הללו.

אבי.

פורסם

אם יש לך מוצר שאתה בטוח שאפשר למכור אותו צריך לעבור קורס בשביל להבין איך EBAY עובד.

אני לא מאמין שיש הרבה אנשים שבאמת עובדים רק ב EBAY.

זאת יכולה להיות תוספת למשכורת.

או עוד דרך למכור מוצר.

מנהלי חשבנות שימכרו מוצר שלהם?

צריך סיני אחד שעובד על 10 חשבונות בנושאים שונים.

אייל

פורסם

עשיתי את הקורס הזה. גם לפני הקורס התעסקתי באיביי והקורס לא חידש לי יותר מדי. בכל מקרה בסוף הקורס הם סתם מראים לך אתרי אינטרנט של ספקים (סינים למשל) ומציעים לך לעבוד איתם(dropshepping)...זאת אומרת אתה קונה משהו מספק מסויים ונותן לו כתובת לשלוח את המוצר..כשבעצם אתה מוכר אותו באיביי לפני זה ביותר כסף...

אני אישית מכרתי באיבי כל מיני דברים שטותיים כמו היויו של קוקה קולה שפעם קיבלנו במקום 10 פקקים (בכימעט 30 דולר!!), פטיש חלונות של אוטובוס שיש לי מגיל 12 ועוד כל מיני שטויות...מעבר לזה יש בעייתיות קטנה....אתה צריך משהו שמייצרים בארץ (כדי שיהיה זול לקניה) וזה משהו שלא מצאתי...לא משהו ששווה לאנשים לקנות ממך בכל אופן...+ דברים גדולים גם לא באים בחשבון כי המשלוח יהיה יקר מדי ואף אחד לא יקנה ממך...

בגלל זה בעצם נתקעתי למרות שמאוד רציתי להתעסק בזה...חבר שלי דווקא מוכר יפה באיביי (עושה משכורת של 5-6 אלף) אבל הוא מוכר כל מיני סרטים למשל שאסור למכור ויש לו איזה 15 חשבונות שונים בגלל זה....כל פעם סוגרים לו חשבון והוא פותח אחר...לא רציני...

כדי באמת להרוויח אתה צריך איזה מפעל של משהו קטן שימכור לך במחיר ספק ואתה תוכל למכור את זה ביותר כסף באיביי (שבחול הוא לא יעלה יותר זול ממה שתמכור כדי שבאמת יקנו ממך)+שהמשלוח יהיה זול ולא עשרות דולרים.

אגב, אם אתה אומן ומצייר או משהו בסגנון דוקא איביי זה אחלה רעיון.

פורסם

אם אפשר לעשות כסף מ-eBay?

אפשר.

אפשר גם מלפתוח חנות ברחוב/קניון.

כרגיל, השאלה היא מה אתה מוכר, היכן אתה ממוקם (גם במרחב הוירטואלי position זה הכל) וכמה טוב אתה מבין מנהל את העסק. כמו כל עסק, אם אתה יודע לדאוג לנראות, בונה את האתר נכון ויפה, עובד נכון עם לקוחות ומוכר מוצרים מבוקשים בשוק שאיננו תחרותי מדי - תצליח.

מה שכן, לעסקים מסחריים זירת המסחר של eBay הופכת לפחות ופחות מתאימה והרב נוטשים לאתרים המוקמים בכלים סטנדרטים. להערכתי הטרנד נובע משתי סיבות:

1. זה מה ש-eBay רוצים, להשאיר את הזירה לחובבנים, לכן הם ייקרו תעריפים ולא נותנים כלי ניהול טובים.

2. צרכנים כבר לא צריכים את הביטחון שבשיטת הפידבק וסומכים על המסלקה (PayPal).

בעיקרון מה שטוב ב-eBay (או בכלל עסק אינטרנטי) הוא התקורות הנמוכות. אבל, כמו בכל דבר, הצלחה באה מיידע ועבודה. כסף לא גדל על העצים.

נ.ב. כל מה שמלמדים בקורסים אפשר ללמוד לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...