Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם אפשר לעשות משכורת מ EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון, מה שאלון אמר, נכון.

אמריקאי, שזה הקהילה הגדולה ביותר, לא יקנה מוצר בזול מקנדה, ויעדיף לקנות בקצת יותר יקר מאמריקה. אז מישראל?!

משכנתא זה קל

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אותה חברה המדוברת פותחת בקרוב חדר מסחר. היא עוסקת במכירת סלולרים וציוד הקפי למדינות שונוות באירופה.

הם מחפשים בגדול אנשים שעברו את הקורס שלהם בתשלום ולאחריו יעבור העובד הכשרה נוספת ללא תשלום בחדר המסחר שלהם.

הם טוענים שהם בעבר עשו את הקורס לעובדים בחינם וגילו שהרבה אנשים עזבו אחרי הקורס ובחרו לעבוד באופן עצמאי או אנשים שלא היו מתאימים למסחר בחדר מסחר לא המשיכו. אלו הסיבות שהקורס בתשלום.

בהרצאה הם הראו שקף המדבר על נתח רווחים לאחר תקופת חניכה ראשונית של כ- 1200$ לחודש. הם יוצאים מנקודת הנחה שכל מוכר יוכל למכור לכל הפחות 40 מכשירים סלולריים בחודש.

נראה לכם סביר?

פורסם
פותחת בקרוב...

מדינות שונוות באירופה...

הקורס שלהם בתשלום...הרבה אנשים עזבו אחרי הקורס ובחרו לעבוד באופן עצמאי...

אנשים שלא היו מתאימים למסחר בחדר מסחר...

נתח רווחים לאחר תקופת חניכה ראשונית של כ- 1200$ לחודש...

נראה לכם סביר?

לא, זה נראה כמו תכנית פירמידה טיפוסית, הם אפילו לא משתדלים לגוון.

מה זה פותחים בקרוב? למה עדיין לא פתחו? נראה לך שבתקופה כזאת מישהו באמת הולך לפתוח משהו?

מה זה מדינות שונות אירופה? איזה מדינות? כמעט בכל מדינה אירופאית טלפונים סלולריים יהיו זולים יותר מאשר בישראל.

הרבה אנשים עזבו, בלה בלה בלה... כי הקורס כזה טוב שהוא מביא לכולם את החשק לסחור באופן עצמאי, כן? נו באמת...

אתה יודע מה זה חדר מסחר, או שסתם התרשמת מהשם? מה לעזאזל צריך בשביל "להתאים" לעבודה כזאת? מי קובע?

"נתח הרווחים" מזכיר לי את הפרסומת הנצחית ל"קו מכונות ממתקים", שם הוא תמיד 15000 ש"ח (כבר 10 שנים...)

בקיצור, עזוב אותך משטויות. אם אין לך מה לעשות עם הכסף, תן לי אותו ואני כבר אחשוב על משהו. :rolleyes:

פורסם
הם טוענים שהם בעבר עשו את הקורס לעובדים בחינם וגילו שהרבה אנשים עזבו אחרי הקורס ובחרו לעבוד באופן עצמאי או אנשים שלא היו מתאימים למסחר בחדר מסחר לא המשיכו. אלו הסיבות שהקורס בתשלום.

במקומות עבודה שמעבירים עובדים הכשרה מקצועית לתפקיד מסויים נהוג ואף מקובל להחתים את העובד על התחייבות לעבוד במקום העבודה למשך תקופה מסויימת לאחר תום ההכשרה לתפקיד. עזיבה לפני תום תקופת ההתחייבות כרוכה בקנס כספי.

אנשים שלא היו מתאימים למסחר?

למה אנשים שלא מתאימים למסחר לא מסוננים בראיון מקדים? זה יכול לחסןך לא מעט טירדה גם למעסיק וגם למועמדים הפוטנציאליים.

לאלץ מועמד שלא מתאים לתפקיד בעליל להוציא 1700 ש"ח מכיסו {לכיס המעסיק} נשמע לך הגיוני? נשמע לי כמו כסת"ח.

בהרצאה הם הראו שקף המדבר על נתח רווחים לאחר תקופת חניכה ראשונית של כ- 1200$ לחודש. הם יוצאים מנקודת הנחה שכל מוכר יוכל למכור לכל הפחות 40 מכשירים סלולריים בחודש.

נראה לכם סביר?

התשובה הכי קצרה, הכי החלטית והכי עדינה שאני יכול לתת לך היא: לא

תשמע,

אפשר להרוויח כסף ב EBAY {אפשר להרוויח כסף בעוד המון דרכים, אתרים, שיטות, עבודות וכן הלאה} אבל אל תתפתה להאמין שיש "כסף קל" באינטרנט. בשביל להרוויח כסף באמצעות האינטרנט צריך לעבוד לא מעט, במקרים רבים צריך להשקיע המון עבודה וזמן בתכנון, מחקר ושיווק. ובהתחלת הדרך יש המון ניסוי וטעיה.

שיטת העבודה שמלמדים בכדי לסחור באיביי היא לאתר ספקים במזרח הרחוק שבעת קבלת הזמנה ותשלום ממך, ישלחו את המוצר ישירות אל הלקוח. כך אתה יכול לנהל חנות ולמכור כל מוצר שאתה רוצה מבלי להחזיק מלאי.

העבודה שלך תהיה לאתר מוצרים חמים/טרנדיים, לייצר דפי מכירה שיראו אמינים ולטפל בהזמנות (אם וכאשר יהיו כאלה). וכך לבנות לעצמך קרדיט של מוכר אמין.

מעניין אותך? לך תלמד את זה במקום שמכבד את עצמו ואת התלמידים ולא במקום כזה שמקדם את הקורסים שלו באופן כזה נלוז.

אם תרצה, אני יכול לארגן לך שקף שמוכיח כי אחרי קורס אצלי תוכל למכור פרות קדושות להודים ולהרוויח 35,286 דולר בחודש בגלל שאני יוצא מתוך נקודת הנחה שתמכור לפחות 10 פרות במחיר 3528.6 דולר לפרה.

אהה.. רק שתדע, אם לא תצליח למכור 10 פרות זה לא אשמתי. זה בגלל שאתה לא מתאים למסחר. אז, שלא יהיו ספקות בעניין.

פורסם
בעקרון, מה שאלון אמר, נכון.

אמריקאי, שזה הקהילה הגדולה ביותר, לא יקנה מוצר בזול מקנדה, ויעדיף לקנות בקצת יותר יקר מאמריקה. אז מישראל?!

אמריקאי לא יודע אם הפורד,GM,בואינג שהוא יושב בו הוא תוצרת ארהב או קנדה.

פורסם

אני מבין בגדול על מה אתם מדברים. בעקרון ראיתי כל מיני מייצגים של תוכניות פירמדיה למינהם - היו שם מנחים כריזמתיים והבטחה מיסטית לרווחים גדולים. במצגת הזו לא היה את כל הדברים האלו. היו שם אנשים שדיברו בגובה העיניים, לא מכרו חלומות.

אני חושב על זה בצורה כזו. אדם שרוצה להיות למשל מנהל רשתות צריך לעבור קורס על חשבונו ואז הוא פונה למעסיקים שלא בהכרח יסכימו להעסיק אותו. כאן האדם משקיע סכום קטן (יחסית) ומקבל אחרי זה התמחות על חשבון החברה. אני לא מת לשלם את הסכום הזה אבל הבהירו לי שבתקופה שהקורס היה בחינם, הרבה אנשים התחייבו לעבוד ובחרו אח"כ להרוויח לבד ולא במסגרת החברה. כנראה הם לא ממש רוצים להתחיל להתעסק משפטית עם אנשים.

אני חושב שמה שאני אעשה, לאחר שחדר במסחר הנ"ל יפתח, בחודש מאי, אעשה שם ביקור ואבדוק האם העסק עובד.

פורסם

אני אגיד לך איך זה עובד, כי אני מכיר מישהו שמתפרנס מ-eBay ועושה כמה אלפים בחודש מכמה שעות מועטות של עבודה ביום (כיום). אם אתה מסוגל ללמוד איך עובד מסחר באינטרנט, תהיה מסוגל למכור. אתה רוצה להתפרנס מזה? תצטרך ללמוד להיות יותר טוב מהתחרות ואת זה לא מלמדים בקורס. את היתרון שלך, את השפיץ שיגרום לך למכור ולמתחרה לא, את זה צריך ללמוד לבד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אני מבין בגדול על מה אתם מדברים. בעקרון ראיתי כל מיני מייצגים של תוכניות פירמדיה למינהם - היו שם מנחים כריזמתיים והבטחה מיסטית לרווחים גדולים. במצגת הזו לא היה את כל הדברים האלו. היו שם אנשים שדיברו בגובה העיניים, לא מכרו חלומות.

אני חושב על זה בצורה כזו. אדם שרוצה להיות למשל מנהל רשתות צריך לעבור קורס על חשבונו ואז הוא פונה למעסיקים שלא בהכרח יסכימו להעסיק אותו. כאן האדם משקיע סכום קטן (יחסית) ומקבל אחרי זה התמחות על חשבון החברה. אני לא מת לשלם את הסכום הזה אבל הבהירו לי שבתקופה שהקורס היה בחינם, הרבה אנשים התחייבו לעבוד ובחרו אח"כ להרוויח לבד ולא במסגרת החברה. כנראה הם לא ממש רוצים להתחיל להתעסק משפטית עם אנשים.

אני חושב שמה שאני אעשה, לאחר שחדר במסחר הנ"ל יפתח, בחודש מאי, אעשה שם ביקור ואבדוק האם העסק עובד.

לי זה נשמע כאילו כבר החלטת להתעסק בזה ולשלםפ כסף עבור הקורס,למרות העיצות שניתנו לך לא להיכנס לזה ולא לשלם כסף סתם.

בסופו של דבר דרך הלמידה היעילה ביותר היא מטעויות שעושים.

בהצלחה.

פורסם
לי זה נשמע כאילו כבר החלטת להתעסק בזה ולשלםפ כסף עבור הקורס,למרות העיצות שניתנו לך לא להיכנס לזה ולא לשלם כסף סתם.

בסופו של דבר דרך הלמידה היעילה ביותר היא מטעויות שעושים.

בהצלחה.

לא, אני עדיין שוקל את צעדי. מודה לכם על חוות הדעת הנוספת שאתם נותנים לי כאן.

פורסם
\ הסיכוי שמישהו ממדינה זרה יקנה דווקא ממך משהו שיש לו במדינה קרובה יותר הוא אפסי - עקב עלויות משלוח. גם אם אין לו אפשרות להשיג את הפריט הוא יחשוב פעמיים.

בארץ, קהילת EBAY מורכבת ברובה מאנשים שאת ההזמנה ב EBAY מבצעים עקב חוסר אפשרות לרכוש את המוצר במקום אחר.

האם יש לך כל כך הרבה מוצרים נדירים שאתה חושב על אפשרות להתפרנס מכך ?

לא מסכים עם הטענה הנ"ל,

רוב המכירות באיביי כיום מתבצעות דרך דרופשיפרים (חוץ מחנויות באיביי שמתבססות על חנויות אמיתיות), ככה שהכל באיביי זה משחק והמון אנשים מוכרים מוצרים זהים אפילו בלי לדעת שהם באו מאותו מקום.

גם אני חושב להיכנס לעסק, וכל עניין הדרופשיפרים מוריד ממך הרבה הוצאות וכאב ראש, וכל מה שנשאר להתעסק איתו זה לבנות חנות וירטואלית טובה ולמצוא דרכים להשיג פידבקים חיוביים בצורה מהירה (כמובן שזה בגדול ויש עוד כמה סידורים לעשות אבל לפחות אתה לא צריך להחזיק את המוצר אצלך ועלויות המשלוח לא מחושבות לפי מקום המגורים שלך).

עניין הפידבקים לדעתי הוא החשוב ביותר, כי אנשים באיביי קונים ממישהו לפי כמות\איכות הפידבקים. פעם היה טריק כזה שאנשים היו מוכרים "הזמנות" ל-gmail בסנט אחד. בנאדם שפתח חנות באיביי היה מבקש מחברים\מכרים שיקנו ממנו הרבה כאלה ועל כל קנייה הוא היה מקבל פידבק חיובי. היום כבר אי אפשר לעשות את זה (ההנהלה באיביי עלתה על זה) וצריך למצוא שיטות אחרות להעלות פידבקים.

פורסם

אני מכיר מישהו שהיה מוכר באיביי כל מיני שטויות של צה"ל. (חולצות, תגים, סמלי יחידה, סיכות, ואפילו דברים מריקושט כמו דיסקית עם פרטי המזמין עליה ועוד).

השיא היה כשהוא מכר שלטי "זהירות מוקשים" אותנטיים לכאורה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אני מכיר מישהו שהיה מוכר באיביי כל מיני שטויות של צה"ל. (חולצות, תגים, סמלי יחידה, סיכות, ואפילו דברים מריקושט כמו דיסקית עם פרטי המזמין עליה ועוד).

השיא היה כשהוא מכר שלטי "זהירות מוקשים" אותנטיים לכאורה.

כמה פלסטינאים קנו ממנו וחדרו אחרי זה לארץ?

אייל

פורסם
כמה פלסטינאים קנו ממנו וחדרו אחרי זה לארץ?

צודק

היה להם כל כך קשה להשיג את זה - אז הם קנו מאיביי.

ולא רק שהם חדרו לארץ, הם גם הצליחו לחסל מליארד יהודים כשרים ותמימים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

קשה לי האמין שיש אנשים כ"כ תמימים כמו פותח האשכול, שכנעו אותך מספיק למה לא לזרום עם הקורס הזה, ועדיין אתה חושב על זה.. למה?

אני אישית גם מוכר יחידות קטנות של מוצרים שונים באיביי, ותאמין לי שלא צריך בשביל זה לעבור קורס שהעלות שלו היא 1700 ש"ח.

מי שלא מצליח למכור באיביי פותח קורסים - מדהים.

• תוכן חדש...