Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני נוהג ברנו קנגו 2003

עכשיו לפני כשנתיים פרצו לנו הביתה וגנבו את כל הצרור מפתחות כנראה שבדיוק שכן עבר והגנב הלך עם הצרור והשאיר אותנו עם מפתח אחד.

החלפנו מיד את כל המנגנון (מפתחות, סוויץ, וקידודים למיניהם) אצל קרסו בת"א.

עכשיו מאז מפתח אחד נאבד לנו.

יש לי מפתח של קנגו אחרת שאני לא צריך, אותו דגם, רק להחליף גולם וזה אותו שלט פרט לקידוד.

אני יודע שיש רכבים שאפשר לעשות להם כל מיני משחקים ללחוץ על גז ברקס וינקר סויץ וכל מיני כאלה וזה מזין למחשב רכב את הקידוד של המפתח שנמצא כרגע בסוויץ'.

אם אפשר פרטים על התהליך הזה ברנו קנגו אם קיים.

תודה לעוזרים!

פורסם

ברנו חייבים לעשות את הקידוד במוסך קח בחשבון שרוב הסיכויים שלא ניתן לקדד אותו (שמעתי פעם שניתן לקדד שלטים של רנו רק אם הם חדשים). אם יש לך את המפתח זה כבר טוב כי חדש עולה הרבה מאוד כסף.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נסה את "פאר המנעולים". יש פרסומת שלו כאן בפורום וגם המלצות באחד השרשורים (אני יכול גם להמליץ עליו מנסיון אישי מצויין).

• תוכן חדש...