Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A3 VS. RUNX

starik111
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט בין ה-2 האלו

האודי - שנת 2003, מנוע 1600 או 1800 (עדיפות ל-5 דלתות) אם תוכלו להגיד לי איזה מנוע עדיף והאם ה-1600 מספק את הסחורה?

הקורולה רנקס - שנת 2004

אני מחפש רכב יפה, קצת פוזה, אוטומט, עדיפות ליפני שלא יעשה לי הרבה בעיות, אך מהנה לנהיגה, אחזקה לא כ"כ יקרה (אני יודע שהאחזקה של האודי יקרה השאלה עד כמה זה נורא)

וממה להיזהר / לבדוק כשבודקים אחת מהן

אם תוכלו להמליץ לי על רכבים נוספים אשמח (לאו דווקא קטנות)

התקציב - בסביבות ה-60

תודה !

פורסם

איזו פוזה יש בדיוק בקורולה ראנקס 1.6 אוטומאטית? פוזה של זקנה שיצאה לפנסיה, אולי (כמו שאר הקטגוריה, אגב).

פורסם

הראנקס תהיה זריזה יותר,זולה יותר לאחזקה,אמינה יותר,חסכונית מהאודי ובכלל.

קח בחשבון שגם תשמור על ערכה הרבה יותר מאשר האודי.

אני לא רואה יותר מדי סיבות להתלבט.

נכון היא לא מהנה לנהיגה אך גם מהאודי לא תוציא משהו דומה לזה.

היא פחות מושכת ואין עליה פוזה אך זה גם יתרון, וכמו שאמרו כאן עם "נעליים" חדשות וכמה תוספות צנועות ולא צעקניות ייתכן ותקבל מראה קצת יותר יוקרתי.

פורסם

מה עם 307 (3 או 5 דלתות) ומנוע 2.0 ליטר? או סיאט לאון 1.8 ל'?

התמורה למחיר הרבה יותר גבוהה מאשר בראנקס או ב-A3 (אם תבחר בלאון אפילו תקבל את אותו עיצוב פנים, רק עם סמל שונה).

פורסם

את הלאון מנוע 1800 אוטומט ממש קשה למצוא.. הבעיה היא גם ירידת ערך חדה ביותר

מישהו יודע האם האאודי 1800 מגיעה רק בתצורת 3 דלתות? והאם כל 1800 הוא גם טורבו?

פורסם

אני בעל אודי A3 שבמקרה למכירה כרגע, עקב לימודים.

הרכב נוסע טוב מאוד (מעל המצופה), גם אני חשבתי ש1600 לא יספק את הסחורה(והוא מספק).

אני מאמין ש1800 יהיה יותר טוב.

הרכב נעים לנסיעה וגם לא בעייתי לאחזקה.

לסיכום: הרכב נוסע טוב ומרגיש הרבה יותר טוב מכל יפנית.

לך על גרמניה טרייה.

• תוכן חדש...